Gość: karaoke IP: *.pkp.wroc.pl 16.09.01, 13:41 Oj,zawiodłem się!To nie był ten Śląsk jakiego się spodziewałem.Widać małe zgranie zespołu.Szkoda,że tak zaczął się ten sezon.Wstyd chłopaki,wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fuksik Re: Super Puchar dla Prokomu :-(( IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.09.01, 14:18 No fakt w Slasku gral tylko Zieliński i Fetisow! Czemu w ogóle nie grał Wiekiera? Komletnie zawiół Einikis i Adomaitis. A cały zespół Prokomu zagral super. Niezly mają składzik. McNaull kapitanem ? :)) Tylko ze 8 graczy jest z zeszłego roku i zespół widac ze byl zgrany. Mam nadzieje ze lepsza gra Slaska to kwestia czasu bo potencjał jest olbrzymi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Super Puchar dla Prokomu :-(( IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 17:17 no to może teraz wreszcie będziemy sobie zadawać pytanie kto zdobędzie mistrzostwo Polski a nie ile meczów w sezonie przegra Idea? tak będzie chyba lepiej, bo liga staje się przez dominację Śląska poprostu nudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego Re: Super Puchar dla Prokomu :-(( IP: *.gda.pl 16.09.01, 14:32 A ja się nie zawiodłem. To co zrobił dzisiaj Prokom przekroczyło moje marzenia. Upokorzył Sląsk w ich twierdzy. 101 :74 przed meczem bym w to nie uwirzył. Wszyscy gracze Prokomu zagrali dzisiaj doskonale. Szczególnie in plus zaskoczyli Milicic, Ansley i Jankes. Mamy naprawdę wspaniałą , wyrównana pakę, która udowodniła, że w tym roku wcal nie musi być aktualne "Cała Polska...."Oczywiście to tylko mecz o Superpuchar i Sląsk napewno będzie grał lepiej, ale w tym roku walka o mistrza może być wspaniała. Bo jest przecież jeszcze Anwil,który 2 tygodnie temu na turnieju w Sopocie zrobił na mnie duże wrażenie. A z tym niezgraniem Sląska to nie przesadzajmy. 2 tygodnie temu grali w Sopocie tylko bez Einikisa. Trenują już kilka tygodni w zasadzie pełnym, skladzie. To do Prokomu w ostatniej chwili dotarli Masko i Josip. Ciekaw jestem dzisiaj samopoczucia Schetyny, kiedy Mc Naull był wyraznie lepszy od Einikisa. Potwierdza się, ze Markovic to strzał w 10 i moze być objawieniem ligi. W Idei podobali mi się Fetisov, Alanovic i waleczny Bigus. Dzisiaj zawiedli Amerykanie, choć w sopockim turnieju prezentowali sie dobrze. Widać, że we wroclawskim zespole brakuje przede wszystkim Raya, no i nie moze byc tak , że zawodnik klasy Adomaitisa przechodził kompletnie obok meczu. Nie wiem czy sie ze mna zgodzicie, ale wydaje mi sie ,że Schetyna i fani Sląska będą tesknić za Urlepem , bo nie wyobrażam sobie aby Urlep tak spokojnie oglądał klęske Slaska w prestożowym meczu z krajowym rywalem. Ale to juz kłopoty Sląska, ja dzisiaj ciesze sie z fantastycznej postawy żółto-czarnych i wiem ,że ten kto chce byc w tym sezonie mistrzem Polski będzie musiał najpierw wygrać z Prokomem Treflem a to nie będzie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: Super Puchar dla Prokomu :-(( IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.01, 15:19 Śląsk zawiódł, dobrze że to jeszcze nie rozgrywki. Jednak grali koszmarnie, a Prokom zupełnie mnie zaskoczył. Na plus. McNull dziwnie wyglądał po przeciwnej stronie, szkoda że nie jest już w śląsku. Zgadzam się też że brakuje Raya i zespół nie jest zgrany. Sezon zapowiada się ciekamie. Odpowiedz Link Zgłoś