Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH vs śledzie w Pucharze Polski

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 22:57
    Właśnie oglądałem, losowanie PP w Canal+ i jak Kolejorze przejdzie naszych
    przyjaciół z Krakowa (Cracovia), to w kolejnej rundzie zagra z Pogonią
    Szczecin.A z nimi to wygrywają nawet rybacy, piekarze, bankierzy itd. z
    Islandii. Coraz bardziej lubie pana Listkiewicza, który po losowaniu meczu
    legia- śląsk powiedział: "A oto mamy kolejny mecz III ligowców" Brawo! Niestety
    potem się porawił, ale co tam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 23:30
        Gość portalu: Sierzpek napisał(a):

> Właśnie oglądałem, losowanie PP w Canal+ i jak Kolejorze przejdzie naszych
        > przyjaciół z Krakowa (Cracovia), to w kolejnej rundzie zagra z Pogonią
        > Szczecin.A z nimi to wygrywają nawet rybacy, piekarze, bankierzy itd. z
        > Islandii. Coraz bardziej lubie pana Listkiewicza, który po losowaniu meczu
        > legia- śląsk powiedział: "A oto mamy kolejny mecz III ligowców" Brawo!

OO w takiej sytuacji pan Listkiewicz i u mnie zyskuje:))))

Niestety
        >
        > potem się porawił, ale co tam

• Gość: guerra Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.icpnet.pl 17.09.01, 16:45
          Hehe i pomyśleć że urodziłem się parę kilometrów os stadionu Pogoni:(((((((
          I tylko nasz Kolejorz.....
          • Gość: canemuto Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.icpnet.pl 18.09.01, 01:23
            jakiez to sie staje nudne i meczace - znowu bedzie trzeba upokorzyc I-szo
            ligowca:))) dobrze, ze chociaz w II-giej lidze ktos potrafi grac w pilke
            hehehe:))) mam nadzieje, ze ktos przyniesie maly (?) i gustowny
            plakacik/transparent na ten mecz, cos nawiazujacego do odpadniecia pogoni w
            meczu z potentatami z islandii hehehe:))) to na pewno mile usposobi wojownikow
            ze szczecina:))) to w koncu tacy honorowi i ambitni ludzie:))) pozdro.
            • Gość: Maciej Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.unima.com.pl 18.09.01, 15:33
              Jak wyczytałem mecz z Pogonią jast 10.10 w Poznaniu. Czy będzie rewanż?
              • Gość: Pabloo Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:56
                Do fazy cwiercfinalowej rozgrywany jest tylko jeden mecz, tak wiec tym razem
                tylko jeden mecz i to w Poznaniu :)

Podobno na zwyciezce tej pary tj. Cracovia Kraków/Lech Poznań - Pogoń Szczecin
                czeka zwyciezca pary Victoria Września/Stal St. Wola - Groclin Grodzisk Wlkp.
                Czyli jest szansa na derby, ?!
                • Gość: Camara Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: 217.96.35.* 19.09.01, 08:06
                  To nie beda zadne derby. To spotkanie jedynej dumy Wielkopolski z pryszczem.
                  • Gość: canemuto Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: 217.168.131.* 24.09.01, 16:24
                    hehehe:))) dobrze powiedziane.
                • Gość: GOGO P-ń Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.09.01, 16:40
                  Groclin odda mecz Victori po to żeby nie dołączyć do Śląska Amiki czyli
                  pierszoligowców które dostały kopa dupe od LECHA, węc derby nie wchodzą w gre.
      • Gość: AJZOL Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 19:02
        Zwoloac cala wiaruchne i 25000 osob na meczu Kolejorza. Pokarzmy chamom i azjatom kto rzadzi!!!
        • Gość: Loki Re: LECH vs śledzie w Pucharze Polski IP: *.echostar.pl 25.09.01, 20:06
          niech będzie Nas 18 tys. to też będzie fajnie-te 25tys. ciężko byłoby
          pomieścić,ale dla chcącego........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka