Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 22.07.05, 11:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruda Re: Nakamura w CELNIKU IP: *.crowley.pl 22.07.05, 11:49 Ha !!! Pamietacie artykul o Celniku Glasgow? wejdzcie sobie na www.pilkanozna.pl na artykul kolejne wzmocnienie w Celticu Glasgow! przybyl kolejny celnik buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Nakamura w CELNIKU IP: *.orion.pl 22.07.05, 12:18 No i co z tego? HP robi serwery "Proliant". Word je bezczelnie przemianowuje na "Prowiant". "Jeśli Pan sobie życzy" przekręca na "Jeśli Pan sobie bzyczy"."Vendor" w polskim tekście to "Dendor". I tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace No i co z tego? IP: *.devs.futuro.pl 22.07.05, 15:17 Co mnie obchodzi co robi Word? Czy to coś tłumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: No i co z tego? IP: *.orion.pl 22.07.05, 16:23 Jak komu. Mi tłumaczy. Tobie nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapers pytanko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 13:49 mam takie pytanko z innej beczki... ktos wie moze co sie dzieje z poprzednim menedzerem Celtic? Martin ONeil sie zwał miał okularki i fajny dresik ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: pytanko 22.07.05, 16:03 Gość portalu: klapers napisał(a): > mam takie pytanko z innej beczki... ktos wie moze co sie dzieje z poprzednim > menedzerem Celtic? Martin ONeil sie zwał miał okularki i fajny dresik ;o)) Zawiesil prace z powodu choroby zony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el lech Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:46 fakt, Martin O'Neill to wielki menago byl. nie tylko dresik, okularki, ale przede wszystkim wielki fachura na swoim stanowisku. byc moze jeszcze do The Bhoys wroci, tak sie przynajmniwj w czerwcu w irlandzkiej prasie deklarowal. bo wrocil teraz do Derry, gdzie wspiera chora na raka żone - Geraldine... a co do niusa, ciekaw jestem tego nakamury, ja sobie poradzi w SPL...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim Re: pytanko IP: 193.24.24.* 22.07.05, 17:10 Taki wielki fachura a zostawił zespół w opłakanym stanie. 8 piłkarzy trzeba było wyrzucić i wydac gdzieś 8 mln funtów na odbudowanie składu. A i tak na niektórych pozycjach jest w tej chwili 1 piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el lech Re: pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:25 on sobie jakos radzil z tym skladem i zdobyl 2 mistrzostwa i doszedl z Celtami do finalu pucharu UEFA. zadnych pilkarzy nie trzeba bylo wyrzucac, to nie decyzja O'Neilla, a raczej Strachana. wybacz, ale wydanie 8 milionow funtow na transfery latem, to na wyspach smieszna kwota - jesli troche znasz realia tamtej pilki. nawet jesli Celtic jest zadluzony, 8 milionow to absolutne minimum, jesli chca awansowac do LM i odzyskac tytul w SPL Odpowiedz Link Zgłoś
loppe co to robi w sporcie? 22.07.05, 14:06 od czego w takim razie jest serwis pilka nożna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: co to robi w sporcie? IP: *.orion.pl 22.07.05, 16:25 > od czego w takim razie jest serwis pilka nożna? Od niczego. Jakiś jemioł w Wyborczej tak to poukładał, że piłka nożna to nie sport. Odpowiedz Link Zgłoś