Gość: Apsik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:00 Wydaje mi się, że stadion żużlowy to nie najlepsze miejsce na randkę. A co wy o tym myślicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAVERICK PL Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.07.05, 18:46 Jeśli szukasz romantyzmu to raczej nie polecam. Ale jeśli dzieczyna lubi żużel to pójście we dwoje to jest dobry pomysł. Za każdym razem jak ide to widze kilka par. Ja na tą chwile dzieczyny nie mam, ale 95% moich znajomych w tym koleżanek wie, że ja lubić żużel, więc u mnie większość wie i liczy sie z tym że jak jest żużel to i Maver pewnie też pójdzie. A wracając do zapraszania dziewczyny na stadion... to może i samo siedzenie jest zbyt romantyczne, ale myśle że odprowadzanie [nawet na piechote] tak jak teraz pod wieczór, gdy jest mały ruch [niedziela] to może być i miłe i romantyczne. Ogólnie... jak lubi żużel to na pewno bedzie to miłe miejsce, bo ja np nie chodze na mecze piłki nożnej bo po prostu nie przepadam, jednak np. mecze reprezentacji oglądam z chęcią. Ogólnie jak nie znam sie na jakimś sporcie albo nie przepadam to nie chodze, no chyba że moja dziewczyna lubi i by chciała ze mną iść - to moge iść. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:11 Żeś mi dał wykład, ale dzięki za odpowiedź Maver. Tak przy okazji - to pewnie nie długo znajdziesz jakąś laskę, co bedzie chciała z Tobą chodzic na żużel ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.07.05, 23:58 ech... to niedługo to już trwa za długo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 26.07.05, 06:39 A moze rozglądnij się za jakąs miłą dziewczyną na stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? 26.07.05, 09:27 he he...ja jak umawialem się pierwszy raz ze swoją obecną (hmm..wesele za 25 dni..:/) kilka lat temu, to musiałem przełożyć spotkanie na następny dzień bo akurat były bodajże zawody MMPPK...później raz czy dwa razy była ze mną, ale chyba się nie spodobało..:)))...bo teraz chodzę sam...pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Magda z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:00 a Magda z Krakowa to pewnie zabiera chłopaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Krakowa IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 26.07.05, 13:36 Ja chodzę sama. Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: Magda z Krakowa 26.07.05, 13:47 szkoda bo teraz nie bardzo jest na co chodzić...może za rok...teraz co najwyżej zostają wyjazdy do Tarnowa....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg poświęcam kobiety na rzecz żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:22 mieszkając w Bydgoszczy z moją miłością dość regularnie jeździłem również na wyjazdowe mecze Polonii- Toruń, Piła, Grudziądz, zabierałem ją również na Sportową- choć nie wiem czy randka ze świeżo poznaną panią na stadionie żużlowym to najlepszy pomysł, ale jeśli "kocha" to pójdzie...w końcu będziesz fanem speedway'a będą z nią... wszystkie te wywody dotyczą raczej żużlowych miast z tradycjami.. A a propos poświęceń w 3 letnim związku zapomniałem o urodzinach mojej pani i poszedłem na mecz.. co przyczyniło się do końca związku z ta kobietą- i głębszego związku z Polonią heh (\ /) {>'.'<) (")_(") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka a ja mam problem ,że mój chłopak nie lubi żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:51 A ja mam problem ,że mój chlopak nie lubi żużla i nie rozumie mojej miłosci do tego sportu. Zawsze kaprysi , ale ja mam to gdziś się nie przejmuję sie i na mecze chodzę sama. Jestem na meczu to mi nic do pełni szczęścia nie potrzeba.Lubie sobie też podyskutować o żużlu ,ze znajomymi a on jest wtedy zazdrosny trudno. Pozdrawiam wszystkich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Krakowa IP: *.mpec.krakow.pl / *.betanet.pl 27.07.05, 07:04 Oczywiscie w Kraku nie ma zuzla , jezdze do Tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Magda z Maverickiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:25 Skoro Magda chodzi sama i Maverick też, to może pójdziecie razem na mecz i sprawa rozwiązana ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.07.05, 09:36 Tak... Magda w Tarnowie, a ja w Bydgoszczy - razem :] :P Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: Magda z Maverickiem??? 27.07.05, 09:40 hmm...w końcu miłość nie zna granic..:))))))a szczególnie miłość do żużla..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.mpec.krakow.pl / *.betanet.pl 27.07.05, 11:09 Granica odległosci !!!!!. Duża Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: Magda z Maverickiem??? 27.07.05, 12:44 Jest na to wyjście. Ja jak swoją obecną poznałem, mieszkała ponad 200 km. ode mnie. Więc się przeprowadziłem...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.mpec.krakow.pl / *.betanet.pl 27.07.05, 14:23 Bez komentarza zawsze to pewniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:25 Przyjedź na mecz Polonia - Unia T. Maverick będzie czekał na Ciebie przy reklamie Warty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.07.05, 22:12 hehehe... spryciarz :P Jeśli taki mecz będzie :P ale mam bad news - na play-off mam zamiar sie przenieść na sektor A :] :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.mpec.krakow.pl / *.betanet.pl 28.07.05, 07:07 To ja zapraszam do Tarnowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kub_a Re: Magda z Maverickiem??? 29.07.05, 23:01 Jak tu zbrać dziewczyne na stadion?Na stadionie mam tylko jedną miłość POLONIE BYDGOSZCZ.poza tym ona jest z torunia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.tvgawex.pl 01.08.05, 15:58 ja mam swoje stadionowe dziewczyny. i to tez jest dobre rozwiązanie, szczegolnie jak moja laska nie odróżnia Tomka G. od Protasa ;) a te dziewczyny to czapka i koszulka :D jak jest zimno to nawet chlopaka mam-szalika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:50 a ja nie moge znalezc chlopaka ktory lubi zuzel jak jaaaaaaa i ktory by ze mna na mecze lazil na polonie:) ale ja biedna nawet nie zobacze play-off'ow bo wyjezdzam na poczatku wrzesnia...buuuu nie zobacze zlota poloni;) sesese ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.08.05, 08:51 Zaraz Apsik napisze "Źle szukasz" albo "To spotkaj się z Maverem on szuka dziewczyny która lubi żużel" :P Bo w sumie lepsze to niż jeżdzenie na mecze do Tarnowa lub Krakowa. :P miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.mpec.krakow.pl / *.betanet.pl 04.08.05, 13:44 To jest bardzo dobry pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.08.05, 16:57 Co jest bdb pomysłem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.mpec.krakow.pl / *.betanet.pl 05.08.05, 07:17 Spoptkanie Niki z maverickiem i wspólne chodfzenie na zużel. Oboje pisza iz nie maja drugiej połówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:25 buahahaha LOL, a no moze i to dobry pomysl ale ja opuszczam polske na poczatku wrzesnia;) i predko nie wroce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.08.05, 14:19 LOL No to się chyba załapiesz na jeden mecz. :] A może i nie :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:19 no jak bedzie i ja bede w PL to na perwno pojde bo nie zniese tego warczenia motocykli ktore slysze zawsze w domu jak maja trening czy inne zawody czy cus bo mam rzut beretem na polonie :)wczoraj fajerwerki widzialam z domu jak na polonii strzelali z okazji DPŚ:D to see ya na stadionie:D:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Magda z Maverickiem??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.08.05, 17:07 LOL Gdzie ten Apsik? On lubi mnie wkręcać :P No ja chyba na play-off to sie wybiore na Sektor A, a jak finał będzie z Toruniem to już wogóle! Może i na trybune się szarpne :D Tiaa... LOL pójde na stadion, spotkam się z Nika, a tu się okaże że ona ma 10 albo 40 lat (; :P _____ Jedną koleżanke próbuję wyciągnąć na stadion, ale chyba się już w tym sezonie nie uda... ale może :] Ale co tam... nowe kontakty również mile widziane :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Mała adnotacja! IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.08.05, 17:20 Bez urazy dla Niki! Ale przez internet nie wie się kto jest "po drugiej stronie monitora" _____ www.speedway.typ.hk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Mała adnotacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:23 noooooooooo z tych dwoch opcji ktore podales 10-40 to wolalabym byc 40latka niz glupia 10latka...ale do szalonej 40stki to im daleko bo ja dżuniorka jestem- w listopadzie bede miala dopiero 19 lat, o!:) no ni ma urazy ni ma, ja sie nie obrazam...znaczy raz na eopke lodowcowa, albo rzadziej :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Mała adnotacja! IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.08.05, 20:25 19? No nie :D Apsik musi tu w końcu wejść i zobaczyć :D ;-) Czyli tegoroczna maturzystka. :P wejdz na www.speedway.typ.hk.pl tam bedzie kontakt do mnie <lol> ;) Nie żebym podrywał, bo na stadionie też można poznać fajną dzieczyne lubiącą żużel, na mieście, i wogóle, ale zależy mi na reklamie forum ;-) Chociaż nowe znajomości mile widziane! :D Ale czy stadion to dobre miesjce na radne? Napewno! Jeśli lubi żużel to tak, bo zawsze po meczu można wspólnie spędzić wieczór opowiadając sobie i gadając o meczu. (-: _____ www.speedway.typ.hk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Mała adnotacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:54 ajjj widze ze moja kategoria wiekowa Ci pasuje;) LOL no sluchaj fajna dziewczyne/chlopaka mozna poznac wszedzie np. yyyyyyyyy.... w tramwaju LOL nie no niewazne gdzie, wazne zeby Ci przypadla do gustu;) pozdro:) p.s. ale tarnow zlal atlas rotfl...uh takie baty...ale atlas jechal jakby spali;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerfa Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.08.05, 13:13 przesadzacie z tymi dziewczynami... Moja Mama byla fanka Poloni Pila od po wojny. Ja urodzilam sie w Toruniu, a sporo czasu spedzilam w Bydgoszczy, wiec otarlam sie co nieco o zuzel. Mojego chlopaka(Francuza)zaprowadzilam w 1993 roku na IMP i stracil glowe dla zuzla. Problem, ze mieszkamy w kraju, gdzie praktycznie sport ten nie istnieje, ale objezdzamy ile mozemy wszelkie zuzlowe imprezy europejskie; do Bydgoszczy w tym roku tez sie wybieramy... Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek1983 Re: Zabieracie swoje dziewczyny na żużel??? 07.08.05, 20:15 A ja mam takiego gadnego o żużlu, że są dwie opcje albo będzie miała mnie dosyć przed pójściem na stadion albo już idąc tam będzie kochała żużel (ta druga się częściej sprawdza) :) Odpowiedz Link Zgłoś