marcoos1 30.07.05, 21:29 najlepszy manager pilkarski online. Za darmo. Wejdz na adres www.hattrick.org i zloz podanie o druzyne. Pnad 600 000 ludzi z calego swiata w to gra. Dolacz do nich i Ty. Po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larsek Re: www.hattrick.org 30.07.05, 21:42 Polecam te gre, gram od prawie roku i mi sie nie nudzi. Jestes prezesem klubu ospowiadasz przed fanami za polityke prowadzenie klubu, Grasz mecze ligowe w niedziele, w srodku tygodnia natomiast tow, na calym swiecie. Poczytajcie zasady gry pare razy, by nie zrobic wiekszych bledow....Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys9910 Re: www.hattrick.org 30.07.05, 23:38 napiszcie w której gracie lidze!!!!!!!!!!! tylko dokładnie ja jutro 2 mecz w pierwszym 3-1 a teraz na wyjazd tylko nie zapomnijcie napiszcie która liga i które miejsce albo nazwa drużyny narka Odpowiedz Link Zgłoś
starybyk5 Re: www.hattrick.org 31.07.05, 12:37 Ja gram w szóstej lidze. Jeak ktoś bedzie chciał ze mna sparing to moj numer 266178 Odpowiedz Link Zgłoś
dj_tomo Re: www.hattrick.org 31.07.05, 12:50 A ja się pytam was wszystkich co to do cholery ma współnego z tematyką tego forum?! Ja też się w to bawie ale tutaj nie jest miejsce na dyskusje o Hattricku... Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk25 Re: www.hattrick.org 31.07.05, 13:31 O hattricku zawsze można pogadać- ja mam drużyę od tygodnai- przegrałem sparing, ale w lidze wygrałem pierwszy mecz 7-0 i jestem na trzecim miejscu :-) Moja drużyna- Didel Liga: VIII.977 Zapraszam na sparing Odpowiedz Link Zgłoś
starybyk5 Re: www.hattrick.org 31.07.05, 14:26 No to lucjuku, już wysłałem wyzwanie. Moja drużyna: Smierdzidupy Kozienice. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk2 Re: www.hattrick.org 31.07.05, 22:56 No to gramy- bo ja się zgodziłem- pewnie wygrasz i to wysoko bo jeteś wyżej w ligach, grasz dłużej i masz lepszą ekipe, ale spoczko :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
starybyk5 Re: www.hattrick.org 31.07.05, 23:24 Oj, lucjuku, spójrz na moją pozycję w lidze, ilość punktów, bramek strzelonych i straconych. Pomyśl zanim coś napiszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk18 Re: www.hattrick.org 02.08.05, 16:08 Hattrick i Pilkarzyki to dwie całkowicie różne gry. Ale obydwie mają minusy minusy. Minusy pilkarzyków to: -Klasyfikacja w której dzieje się mało. -Praktycznie zero taktyki. Do graczy należy tylko wybór piłkarzy, którzy najlepiej grają w lidze. -Brak możliwości rozwoju drużyny Minusy hattricka: -Zero realnych zawodnikó -Dziwny układ lig całkowicie odbiegający od realiów. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_k84 Re: beznadzieja 01.08.05, 07:59 pokrętne reguły, zero miejsca na improwizację, nadgorliwi moderatorzy... Maszynka do robienia pieniędzy przez dwóch Szwedów... Prynmitywne... Odpowiedz Link Zgłoś
starybyk5 Re: beznadzieja 01.08.05, 11:26 Nie wiem czy masz rację. Ale ci szwedzi jakoś do siebie przekonali setki tysięcy graczy z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: beznadzieja 01.08.05, 13:45 grałem w to parę sezonów i zrezygnowałem - największy minus to to że wszystko dzieje się wirtualnie i nie ma odniesienia do faktycznych wyników czy formy graczy (jak w piłkarzykach) de facto jest to zwykły manager gdzie bardziej chodzi o ekonomię i zarabianie pieniędzy a piłka i mecze to tylko dodatek - również dobrze mogliby zastąpić kluby szpitalami a piłkarzy lekarzami - za mało w tym jest elementów czysto piłkarskich... Odpowiedz Link Zgłoś
studentwieczorowy Re: beznadzieja 01.08.05, 15:41 michalfront napisał: > grałem w to parę sezonów i zrezygnowałem - największy minus to to że wszystko > dzieje się wirtualnie i nie ma odniesienia do faktycznych wyników czy formy > graczy (jak w piłkarzykach) > > de facto jest to zwykły manager gdzie bardziej chodzi o ekonomię i zarabianie > pieniędzy a piłka i mecze to tylko dodatek - również dobrze mogliby zastąpić > kluby szpitalami a piłkarzy lekarzami - za mało w tym jest elementów czysto > piłkarskich... > A po huj odniesienie do faktycznych wynikow ??? pilkarzyki sa za to prawdziwym menagerem ?? bzdura !! totalnie bzdurzenie !! Gram w hatricka od kilku sezonow , dorabiam sie bardzo dobrej druzyny jak na VI lige raz juz awansowalem raz spadlem cos sie dzieje A w pilkarzykach ? fart nic wiecej , jednemu sie uda innemu nie wytypowac dobry sklad .. tutaj nikt nie awansuje nikt nie spadnie Rok temu zalozylem login i haslo gralem w to potem sie nie logowalem druzyna znikla !! a dzis zalozylem przed 2 kolejka druzyne i co ? i nic , nie jestem kwalifikowany ?? BEZ SENSU SA TE PILKARZYKI !! Odpowiedz Link Zgłoś
studentwieczorowy Hattrick na zawszee !! 01.08.05, 15:43 i jeszcze dodam HATTRICK Na zawsze bo ta gra nigdy sie nie skonczy !! moja druzyna to KKS-Kalisz zapraszam na sparing NOWACEK Odpowiedz Link Zgłoś
marek_k84 Re: beznadzieja na zawsze 02.08.05, 11:51 Skup się nad regułami. Transfer za duży - oszustwo, a mały - oszustwo. Nawiedzone MOD-y szalejące na forach. Za swój post już bys z HT wyleciał... Siła druzyny jedynie wykładnia matematyczną efektów handlu i klepniętego treningu... Nawet nie umywa się do piłkarzyków, które jakiś związek z realem mają. HT to wirtualny giot. Wciągający, ale gniot... Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk Re: beznadzieja na zawsze 02.08.05, 21:31 Jeden prosty wniosek- komu się nie podoba niech nie gra- ja na razie gram w piłkarzyki i w HT, obie gry mają plusy i minusy, ale traktuje to jako zabawę, a nie sprawę życia i śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
marek_k84 Re: beznadzieja na zawsze 03.08.05, 10:22 i to jest rozsądne podejście... Ja też gram, ale się nie podniecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk25 Re: beznadzieja na zawsze 04.08.05, 00:06 Rozumiem, że w HT też grasz, to może jakiś sparing kiedyś?? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_k84 Re: beznadzieja na zawsze 04.08.05, 08:18 nie ma problema... Pod tym samym nickiem. Liga VIII.45 Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk Re: beznadzieja na zawsze 06.08.05, 00:53 To może w następnym tygoniu czyli koło 16 bo w ten już gram Odpowiedz Link Zgłoś
horvatt czy wy nieznacie MANAGERZONE??? 06.08.05, 01:29 przeciez przy managerzone hattrick jest pp slaby.w MZ gra sie przede wszystkim wiecej meczy ale sa tez inne zalety. jedna znich jest przede wszystkim stopniowanie umiejentosci pilkarzy ktore nie jest tak p** jak w hattricku:) i chyab tylko tym ze nie spotkaliscie jeszce MZ moge zrozumiec wasze uwielbienie hattricka. ps.mz tez stworzyli szwedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: czy wy nieznacie MANAGERZONE??? 06.08.05, 11:30 ROTFL, MZ jest dla dzieci a nie dla prawdziwych managerow :). Z reszta sila hattricka tkwi z jego spolecznosci a nie w samym kodzie gry i dlatego ta gra tak wciaga. MZ to zabawka bez duszy. I moge sie zalozyc ze wiekszosc osob grajacych z HT zna MZ i juz wn iego nie gra :). Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvbn4 >>>>>> Hattrick <<<<<< 06.08.05, 13:55 jakby ktoś chciał zagrać ze mną sparing to zapraszam Rangers Gorzów Wlkp. (474200) liga V.92 Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk27 Re: >>>>>> Hattrick < 06.08.05, 14:58 ja już zakontraktowałem na ten tydzień, ale może w następnym :-) Pozdrawiam i powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa1232 Re: czy wy nieznacie MANAGERZONE??? 06.08.05, 15:55 <b>Moim skromnym zdaniem wiecej ludzi gra w hatrika bo niema w nim tylu opłat i to przyciąga coraz biedniejsza społecznośc. Ja próbowałem sił na hatriku ale nic z tego niewyszło wole MZ. Ale niekażdy ma tyle złotówek żeby grac w tą gre wiec żucaj sie na darmowego hatrika:):):):):):):)</b> Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk21 Re: czy wy nieznacie MANAGERZONE??? 06.08.05, 16:35 testowałem to i mi się nie spodobało jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
barfor2 Re: czy wy nieznacie MANAGERZONE??? 15.08.05, 21:30 Mam pytanie. A jakie sa oplaty za gre ManagerZone?? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekpiotr1 Re: czy wy nieznacie MANAGERZONE??? 08.08.05, 08:44 Napisz dokładnie jak do niego dotrzeć /MZ/- adres. Czy jest po polsku ??? Jak byś mógł to wyslij mi informacje na adres jacekpiotr.nadzieja@vp.pl dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: www.hattrick.org 08.08.05, 09:00 W tej lidze mogą grać wszyscy. Zapraszam serdecznie do Ligi Gigantów Liga Gigantów KOD 3549008466 Zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ffillip www.sokker.org 09.08.05, 11:37 A według mnie najlepszą grą tego typu w sieci jest www.sokker.org Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.sokker.org 09.08.05, 16:07 a w/g mnie sokker jest tylko nie udanym klonem hattricka no ale kazdy chwali swoje...a liczba uczestnikow swiadczy chyba tez o tym jaka gra jest popularniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
philippp Re: www.sokker.org 18.08.05, 12:13 A czy ilośc to znaczy jakość. W hattricka gra więcej ludzi, a lepszy jakościowo jest sokker:) Odpowiedz Link Zgłoś
ado001 Re: www.sokker.org 11.08.05, 09:34 hej ta gra jest płatna jak byś mógł odpisać na e-maila ado2@op.pl prosze bo niewiem czymam się zapisywać.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
afro17 Re: www.hattrick.org 09.08.05, 17:19 czemu nie chce mi wejsc na ta stronke chcialem zobaczyc na czym sie to opiera --płaci sie za to?? Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 Re: www.hattrick.org-Problem 09.08.05, 17:34 tyle razy zarejestrowywałem sie i mieli mi przysłać na poczte hasło a mi niepszysłali Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.hattrick.org-Problem 09.08.05, 18:03 Poprostu moze ktos juz zalozyl z tego IP druzyne i wtedy kiszka Odpowiedz Link Zgłoś
lucjuk27 Re: www.hattrick.org-Sparing 10.08.05, 22:43 Szukam drużyny na sparing w zbliżającym się tygodniu, kto chętny niech przyśle zaproszenie Przypomne dane: drużyna: Didel liga: VIII.977 (3 miejsce) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
lyda16 Turniej Hattricka.org 13.08.05, 12:17 cze zapraszam wszystkich do wziecia udzial w turnieju hattrick organizowanym przez graczy pilkarzykow informacje na temat starylig cup mozez sie dowieddziec na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30671&w=27680601 Odpowiedz Link Zgłoś
larsek Moja druzyna to CHROBRY_1946 14.08.05, 08:55 Gram w lidze VI.401 (Szwajcaria). Zapraszam do odwiedzania mego kacika klubowego: club.hattrick.org/CHROBRY_1946 Powodzenia wszystkim grajacym w HT! Odpowiedz Link Zgłoś