oli_1994 22.08.05, 12:26 Witam wszystkich. Wie ktoś cośo kontuzjach zawodników? Słyszałem że CHOTO ma kontuzje ale nie wiem przez ile będzie pauzował. Wie ktoś o jakiś jeszcze? Wpisujcie się prosze, z góry dzięki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli_1994 Re: Coś o kontuzjach... 22.08.05, 13:42 Acha, dodam jeszcze że Paweł brozek miał kontuzje ale na szczęście juz jest wszystko ok i zagra w meczu Wisła-Panatynaikos Odpowiedz Link Zgłoś
oli_1994 Re: Coś o kontuzjach... 23.08.05, 12:56 Acha, a Arifovic? On ma kontuzje? Przez ile? Zagra w tej kolejce? Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Coś o kontuzjach...Marcin Klatt 23.08.05, 13:34 Jeśli już jakieś porządne i ciekawe info to napewno odnosnie tego piłkarza, która jak podaje gazeta.pl ma niegrać przez... 3 tygodnie(uraz barku). --- "Kibicuje Lechowi NIE pije Lecha" "Jaśnie panie Sebastianie dziękujemy za ściemnianie!" "Wiśle miliony Lechowi żetony" bojkotkp.com Bojkot browarów Kompani Piwowarskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy1232 Re: Coś o kontuzjach... 23.08.05, 14:06 slyszalem ze franek ma lekka ale nie wiem czy to nie plotka Odpowiedz Link Zgłoś
oli_1994 Re: Coś o kontuzjach... 23.08.05, 20:14 Acha, i jeaszcze jedno, ile tą kontuzje ma ARIFOVIC, GOLINSKI i CHOTO???? Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Kontuzje-Wisła K. 25.08.05, 11:38 Długą listę zawodników mniej lub bardziej poobijanych po wczorajszym meczu przedstawił dziś doktor Urban. Są na niej Dudka, Cantoro, Frankowski i Kłos. Dudka ma stłuczone podbicie, ale myślę, że na mecz ligowy nie będzie już problemu, zaczyna swój raport doktor. „Franiu” ma stłuczone okolice łuku brwiowego i powieki z niewielką ranką, ale z tym nie powinno być problemu, kontynuuje Urban. Co najważniejsze, w przypadku Frankowskiego także sam zawodnik uważa, że nic wielkiego się nie dzieje, szczególnie, że wygląda dużo lepiej, niż po przylocie do Krakowa. Mauro otrzymał cios w okolice kości jarzmowej, którą miał wcześniej stłuczoną, nasiliły się dolegliwości w czasie meczu, ale dziś już jest ok. Tomek Kłos ma krwiaka w okolicy kostki, kończy „wyliczankę” klubowy lekarz. źródło:www.wisla.krakow.pl I już bez nowych bezsensownych zaśmiecajachych to forum wątków!To się tyczy głównie Pawulona. Ech.. --- "Kibicuje Lechowi NIE pije Lecha" "Jaśnie panie Sebastianie dziękujemy za ściemnianie!" "Wiśle miliony Lechowi żetony" Liga Mistrzów{Wisła}-Miały być miliony?Będą żetony! hehe bojkotkp.com Bojkot browarów Kompani Piwowarskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio006 Re: Coś o kontuzjach... 27.08.05, 22:06 jeszcze Świstak(Cracovia)-chyba ze 3 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
oli_1994 Re: Coś o kontuzjach... 30.08.05, 08:56 hehe... a tak na serio? A Sedlacek jak tam? i Golinski Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Mynar 30.08.05, 10:35 Podobno może nie zagrać do końca rundy(źródło:dyskobolia.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
hallo3 Re: Coś o kontuzjach... 30.08.05, 16:06 w 'L'na stoperze ma grac na nowo ZIELINSKI pozd wawa Odpowiedz Link Zgłoś