Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chyba Grand Prix to bedzie klapa :(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:07
    Kupilem dzisiaj bilet za 50 zl na GP. Mozna sie domyslac ze numeruja je po
    kolei- tak ze 1. osoba ktora kupila miala 00001.
    Ja mam numer 01653- wiec na razie tylko tyle osob na trybune C
    A nie widzialem nikogo oprocz mnie kto by kupowal bilet. Chyba w tym roku GP
    obejrzy duzo mniej osob niz w poprzednich latach-
    WSTYD !- w malenkiej Malilli sprzedali 15000 biletow na miesiac przed zawodami
    w Cardiff bylo 38000 osob.
    A to podobno wlasnie w Polsce zuzel jest najbardziej popularny...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Dawid Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.05, 20:12
        Czy niewiesz czy są bilety ulgowe na Gp
        • Gość: ona Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:20
          nie mam biletów ulgowych niestety.
          • Gość: jaca Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:29
            sa dostepne za 50 zl i 80zl
            Moze po prostu Polakow nie stac na taki wydatek albo zal im pieniedzy ?
            • Gość: Szrek Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 06:49
              Ale błąd popełniłeś Jaca: poszedłeś kupić bilet na GP i to jeszcze na drugi łuk
              i nie napisałeś wcześniej na forum dnia i godziny tego hist/e/rycznego
              wydarzenia? No to się teraz nie dziw że nie było w okolicach kasy tłumu kibiców.
              Wszystko przez ciebie
              • Gość: fankabydgoszczanka Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:32
                nie jest tak żle byłam dzisiaj kupić bilet i było trochę ludzi
      • Gość: Sawarski Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:43
        załadujcie Fordon i okoliczne wioski w osinobusy i zapełnicie stadion w
        Brzydgoszczy
        • Gość: rumcajs Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:14
          A potem za dwa tygodnie wyślijcie ich do Torunia, gdzie dzielne Aniołki pokażą
          swoje połamane skrzydełka w meczu przeciwko jaskółeczkom...Jestem ciekawy kto
          wyżej poleci hie hie...bo póki co to Aniołki są raczej na poziomie Lucyferków...
          P.s.Lubię Toruń - naprawdę!
          • Gość: Sawarski Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:00
            oj żeby medaliki Wam nie namąciły w rewanżu ...
        • Gość: Szrek Re: Chyba Grand Prix to bedzie klapa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 02:08
          Noi "Sawarski" letko pszegiołeś. Czyżbyś myślał że w Fordonie mieszkają same
          prosiaczki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka