Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CZERESZEWSKI W LECHU:)))))))))))))0

IP: 195.116.133.* 30.08.02, 16:16
    ha ha ha Sywek idzie tam gdzie sa frajerzy ktorzy odpowidnio za niego
    zaplaca. Zero szacunku dla siebie jako pilkarza.Z Legii odszedl na Cypr bo
    tam byly pieniazki a ze prestiz tam grac zaden, to ze poziom pilkarski jest
    tam jak rowu marianskiego to tez dla wielkiego kopacza Czereszeskiego zaden
    problem.A teraz jest w lECHU- klubu sprzedawczyku z poznania gdzie graja sami
    byli dobrzy pilkarze:)) Szczesc mu boze i oby nigdy do Legii nie pukal ze
    chce u nas grac
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pcheła Re: CZERESZEWSKI W LECHU:)))))))))))))0 IP: *.pkobp.pl 30.08.02, 16:28
        Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> ha ha ha Sywek idzie tam gdzie sa frajerzy ktorzy odpowidnio za niego
        > zaplaca. Zero szacunku dla siebie jako pilkarza.Z Legii odszedl na Cypr bo
        > tam byly pieniazki a ze prestiz tam grac zaden, to ze poziom pilkarski jest
        > tam jak rowu marianskiego to tez dla wielkiego kopacza Czereszeskiego zaden
        > problem.A teraz jest w lECHU- klubu sprzedawczyku z poznania gdzie graja sami
        > byli dobrzy pilkarze:)) Szczesc mu boze i oby nigdy do Legii nie pukal ze
        > chce u nas grac

Łukasz zamiast obrażać Klub z Poznania, zastanów się czy o czymś to nie
        świadczy. Jakoś w ostatnim czasie piłkarze nie garną się do Legii. Sytuacja w
        tym klubie chyba nie jsest za ciekawa. Mimo wszystko pozdrawiam!
        • Gość: Lukasz Re: CZERESZEWSKI W LECHU:)))))))))))))0 IP: 195.116.133.* 30.08.02, 17:58
          Gość portalu: Pcheła napisał(a):

> Łukasz zamiast obrażać Klub z Poznania, zastanów się czy o czymś to nie
          > świadczy. Jakoś w ostatnim czasie piłkarze nie garną się do Legii. Sytuacja w
          > tym klubie chyba nie jsest za ciekawa

nie to swiadczy o czym innym. O tym ze byle kopacz z polskiej ligi zada
          astronomicznych sum za to by grac w Legii. Pilkarz mysli tak: ide do stolicy,
          do mistrza Polski to znaczy ze jestem super i zyczy sobie kilkaset tysiecy $ za
          rok. A to jest kupa kasy zwazywszy ze u nas w kraju jest tylko kilku dobrych
          pilkarzy a reszta to przecietniacy ktorzy nie maja nawet sily by biegac
          90minut. A Legia teraz mimo braku kasy chce pozyskac nowych pilkarzy ale nie na
          sile jak to robi Lech.A co do rzeczonego gracza S.CZ jest to dla mnie typowy
          prosty chlopek nastawiony tylko na kase a nie na to by podnosic swoje
          umiejetnosci

Pozdrawiam
      • Gość: MartinM Re: CZERESZEWSKI W LECHU:)))))))))))))0 IP: *.dialup.warszawa.pl 31.08.02, 23:09
        Wbrew plotkom nie podpisałem z Lechem żadnego kontraktu, choć jestem bliski
        tego. W dalszym ciągu sprawa ważności mojej umowy z AEL Limassol leży w gestii
        władz UEFA. Dopóki sprawa się nie wyjaśni, nie mogę podpisać kontraktu z żadnym
        klubem. W Legii nie zagram. Dwukrotnie rozmawiałem z działaczami warszawskiego
        klubu i nie doszedłem do porozumienia. Trzeciej próby nie będzie - powiedział
        Sylwester Czereszewski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka