Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić bilety na półfinał Apatora/Adriany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:15
    Chyba na głowe upadli!!! Taka cena za mecz, który z góry
    jest "roztrzygnięty"?? Powinno być wejście na program albo co najwyżej za 10
    zeta. I co z tego, że to półfinał DMP skoro jest już pozamiatane.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: Gdzie kupić bilety na półfinał Apatora/Adrian IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.09.05, 14:48
        Zgadzam się ulgowy powinien kosztować 6 złoty normalny 12 i mają pełen stadion,
        a tak przyjdzie z 3 raptem 4 tysiące w porywach...Ekonomisci od siedmiu
        boleści...:)
      • Gość: Thoruniensis Jo już lecę rezerwować.... ;-) IP: *.torun.mm.pl 01.09.05, 16:56
        Wstyd mii za tych z.... Torunia
      • Gość: torunianin Pierwszy raz taka informacja w tym serwisie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:19
        Chyba dlatego, żeby zwrócić uwagę na macz, na który przyjdzie garstka kibiców.
        Ja nie idę - niech zasłużą na to, żeby ich oglądać na żywo.
        Jak pokażą, że są warci tego, np. w Częstochowie, to pójdę na rewanż.
      • Gość: radus ceny chyba wzieli z kosmosu IP: 80.53.190.* 01.09.05, 20:13
        Jak Wroclaw przegral podobnie jak my( tzn bardzo wysoko) w Tarnowie to tamtejsi dzialacze obnizyli ceny o polowe a i tak im bylo wstyd! a nas jeszcze podniesli bilety ulgowe- normalnie szok. Zamiast zachecic ludzi do przyjscia to chyba chca ich odstarszyc. Nigdy nie zrozumie polityki tego klubu, no ale jak sie chce miec 3 tys ludzi zamiast np 8 tys(gdyby obnizyli biley) to juz ich sprawa. Tylko pozniej niech nie placza ze przyszlo malo ludzi, bo i po co maja przyjsc jak wiadomo mecz bedzie o pietruszke.
      • Gość: DOM BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:57
        BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT
        BOJKOTBOJKOT BOJKOTBOJKOT BOJKOTBOJKOT BOJKOTBOJKOT BOJKOT
        • jakub_lauder Re: BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT 01.09.05, 23:15
          A ile kosztuja bilety w innych miastach?
          • sdb Przesadzacie 01.09.05, 23:33
            bedzie mi wstyd za kibicow jezeli oleja dwa ostatnie mecze w sezonie ze wzgledu
            na niezadowolenie z relacji wyniki sportowe/ceny biletow. co by sie nie dzialo
            do konca ligi- ten sezon byl bardzo fajny
            • Gość: kolabor Re: Przesadzacie IP: *.torun.mm.pl 02.09.05, 00:07
              Dokładnie. Coś szybko "kibice" zapomnieli ile to niespodzianek nasz zespół nam
              sprawił w tym sezonie. Bojkotujcie sobie, uważajcie że "nie zasługują by
              oglądać ich na żywo". Nawet jak dostaną wszystkie kolejne mecze po 30-60 to i
              tak 4-te miejsce będzie bardzo dobrym wynikiem w tym sezonie.
              pozdr
              • Gość: radus Re: Przesadzacie IP: 80.53.190.* 03.09.05, 11:28
                nie chodzi o to ze zapominaja dobra postawe swojego klubu przez wiekszosc sezonu, tylko nie potrafia zrozumiec polityki cenowej. Wroclaw po kompromitacji w Tarnowie obnizyl ceny o polowe a i tak przyszlo chyba tylko 2 tys osob!
                Wiec ja sie pytam- po co ludzie maja isc na ten mecz? wiadomo ze jest to mecz o nic, no w sumie mozna isc zeby tylko popatrzec sobie na zawodnikow no ale to nie za taka cene! Zasada w zyciu jest taka, ze jak ktos cos zawali to ponosi tego konsekwencje, tak jest w zyciu prywatnum, pracy itp wiec skoro klub zachowuje sie jakby nic sie nie stalo to ja nie bede w tm uczestniczyl.
          • Gość: mac Re: BOJKOT BOJKOT BOJKOT BOJKOT IP: *.bp.com.pl 02.09.05, 02:20
            hi, u nas kosztuja tyle co przez cały sezon, czyli sektor C - 15zl, B- 20,
            wydzielone 30, pewno na final - jak oczywiscie bedzie - podniosą, Bydgoszcz
            pozdrawia Torun
            • Gość: michal ja nie pójdę na ten mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:13
              Chciałem iść, ale jeśli klubowi zależy aby skroić najwierniejszych kibiców,
              którzy przyjdą to jest to nie fair. To właśnie dla kibiców jest cały ten show a
              może się mylę (?) i to kibice powinni być traktowani priorytetowo. Tracę
              szacunek dla zarządu tego klubu... jak na moje to trybuny swieciły będą
              pustkami i zobaczą fige z makiem nie zyski
              • sdb Re: ja nie pójdę na ten mecz 02.09.05, 19:17
                ceny na Apatora nie odbiegaja poziomem od cen ustalanych przez inne kluby w
                Polsce. a najlepiej kupic sobie karnet
                • Gość: b3ut Re: ja nie pójdę na ten mecz IP: *.torun.mm.pl 02.09.05, 19:39
                  "najlepiej kupic sobie karnet" a najlepiej to na krytą trybunę :)
                  • Gość: Uniafan Re: ja przyjadę na ten mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:53
                    A ja tam przyjadę do tyfuskowa i wydam te 20 złotych, aby na żywo zobaczyć
                    victorię Wielkiej UNII Tarnów!!! Pa pa tyfuski.
                    • Gość: DEPCIO Re: ja przyjadę na ten mecz IP: *.server.ntli.net 03.09.05, 01:48
                      A ja przyjade na ten mecz z Anglii,zeby cie puknac w ten glupi leb,drobny wiesniaczku z tarnoFskiej azotowej dziury.I nie tyfuski pazdzierzu,bo cie rozszarpie,akurat oni mieszkaja nie opodal TORONTO!:p

• Gość: marta Re: Gdzie kupić bilety na półfinał Apatora/Adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 14:07
        Idziemy na mecz!!! Rozjedziemy tarnowskich wsioków.
      • Gość: sam Re: Gdzie kupić bilety na półfinał Apatora/Adrian IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.09.05, 14:46
        to chyba 1/16 finalu, jesli chodzi o szanse na final
        • Gość: aeer Re: Gdzie kupić bilety na półfinał Apatora/Adrian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:14
          Wygramy conajwyżej minimalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka