Gość: POTRZEBUJĄCY IP: 195.116.146.* 17.06.03, 13:37 BARDZO POTRZEBUJĘ PRZETŁUMACZENIA TEGO NA POLSKI JĘZYK: State/Province wYPEŁNIAM BARDZO WAŻNĄ ANKIETĘ I NIE WIEM CO TO ZNACZY. dZIĘKUJĘ Z GÓRY... POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:39 province rzecz. prowincja zakres okręg dziedzina kompetencja -------------- state rzecz. stan państwo stanowisko pozycja godność niepokój pompa parada przym. państwowy urzędowy polityczny stanu stanowy paradny czas. wyrażać wypowiadać oznajmiać oświadczać przedstawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POTRZEBUJĄCY Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.146.* 17.06.03, 13:42 CZYLI MAM WPISAĆ NA PRZYKŁAD -POLSKA/WARSZAWA CZY -POLSKA/MAZOWIECKIE?? CZY JESZCZE INACZEJ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.glogow.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 13:48 Nie mam pojecia, ale jesli wypisujesz jakis formularz do firmy, ktora placi za przysylane e-maile, to daj sobie spokoj.. jesli tam nizej nie ma City/Town, to wpisz Poland/mazowieckie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.158.* 17.06.03, 14:00 Gość portalu: Michal napisał(a): > Nie mam pojecia, ale jesli wypisujesz jakis formularz do firmy, ktora placi za > przysylane e-maile, to daj sobie spokoj.. jesli tam nizej nie ma City/Town, to > wpisz Poland/mazowieckie ;] i blad, bo tam wpisujesz nazwe wojewodztwa lub skrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POTRZEBUJĄCY Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.146.* 17.06.03, 14:05 TO W KOŃCU JAK MAM WPISAĆ?? jESTEM Z POLSKI Z WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO. DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.158.* 17.06.03, 14:23 Gość portalu: POTRZEBUJĄCY napisał(a): > TO W KOŃCU JAK MAM WPISAĆ?? > jESTEM Z POLSKI Z WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO. > DZIĘKI najlepiej wpisac pelna nazwe czyli MAZOWIECKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.158.* 17.06.03, 14:00 Gość portalu: POTRZEBUJĄCY napisał(a): > CZYLI MAM WPISAĆ NA PRZYKŁAD > -POLSKA/WARSZAWA > CZY > -POLSKA/MAZOWIECKIE?? > CZY JESZCZE INACZEJ?? inaczej wpisujesz nazwe wojewodztwa lub skrot (np. mazowieckie lub MA; pomorskie lub PO; zachodniopomorskie lub ZS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.158.* 17.06.03, 13:58 Gość portalu: POTRZEBUJĄCY napisał(a): > BARDZO POTRZEBUJĘ PRZETŁUMACZENIA TEGO NA POLSKI JĘZYK: > State/Province stan/prowincja (a takze wojewodztwo) > wYPEŁNIAM BARDZO WAŻNĄ ANKIETĘ I NIE WIEM CO TO ZNACZY. > dZIĘKUJĘ Z GÓRY... > POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 17.06.03, 21:49 Jesli to ankieta (adres)wysyłany przez np. różne organizacje miedzynarodowe, to często dotyczą USA, Kanady itp i oznaczaja dokładnie stan lub prowincję (często jest dla ułatwienia lista do wyboru). W przypadku polskiego adresu możesz to po prostu pominąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.158.* 17.06.03, 21:51 Gość portalu: hot_dog napisał(a): > Jesli to ankieta (adres)wysyłany przez np. różne organizacje miedzynarodowe, to > > często dotyczą USA, Kanady itp i oznaczaja dokładnie stan lub prowincję (często > > jest dla ułatwienia lista do wyboru). W przypadku polskiego adresu możesz to po > > prostu pominąć. lepiej nie. mi kilku razy odrzucali. najlepiej wpisac nazwe wojewodztwa. Odpowiedz Link Zgłoś