Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prezesi: Mufan i Ugugunana

03.09.02, 23:57
    Pozdrowienia dla Was. Dobrze że chociaż Wy wiecie, na czym polega dobra
    zabawa i nie usiłujecie wygrać za wszelką cenę. Życzę powodzenia w dalszej
    grze i udzielaniu się na forum.
    Ze sportowym pozdrowieniem prezes klubu Triceps Squad.
    Obserwuj wątek
      • ugugunana Do Bachusa... 04.09.02, 10:57
        bachus69 napisał:

> Pozdrowienia dla Was. Dobrze że chociaż Wy wiecie, na czym polega dobra
        > zabawa i nie usiłujecie wygrać za wszelką cenę. Życzę powodzenia w dalszej
        > grze i udzielaniu się na forum.
        > Ze sportowym pozdrowieniem prezes klubu Triceps Squad.

Witam!

Dzięki za dobre słowo... Ciężko mi traktować zabawę inaczej niźli właśnie
        zabawę... *-) Nie czerpałbym radości z uczestnictwa w lidze, gdyby w każdej
        chwili mógł się do niej ktoś dołączyć - to oczywiste... Mam nadzieję, że
        podobnie myślą wszyscy uczestnicy ligi którą zarządzam...
        Polityki (sic!) prowadzenia ligi nie zamierzam zmieniać i w przyszłym sezonie
        będę równie konsekwentny...

Pozdrawiam, życząc sukcesów w "Piłkarzykach" ekipie Triceps Squad...

U.IT.
        • bachus69 Re: Do Ugugunana 04.09.02, 11:18
          Zabawa zabawą ale sam dobrze wiesz co wyprawiają niektórzy prezesi. Swoją
          drogą, jestem ciekawy jak tam wyniki V kolejki, bo po IV kolejce nasze wyniki
          punktowe były bardzo zbliżone. Walka zapowiada się pasjonująco, nawet o miejsce
          w drugim tysiącu.
          Minimalnie gorszy (ale już niedługo) prezes Triceps Squad.
          • ugugunana Już jesteś z przodu... 04.09.02, 11:32
            bachus69 napisał:

Swoją drogą, jestem ciekawy jak tam wyniki V kolejki, bo po IV kolejce nasze
            wyniki punktowe były bardzo zbliżone. Walka zapowiada się pasjonująco, nawet o
            miejsce w drugim tysiącu.
            > Minimalnie gorszy (ale już niedługo) prezes Triceps Squad.

Rzeczywiście chyba niedługo, bo w tej kolejce moi się nie popisali - ok 10 pkt.
            Spadnę więc na łeb na szyję... O drugim tysiącu na razie mogę tylko pomarzyć,
            ale będę apelował...

Pewnie sporo gorszy (ale już niedługo) prezes Ugugunan...
            • bachus69 Już jestem z przodu... 04.09.02, 12:26
              Wobec tego że już są wyniki pragnę pogratulować Ci miejsca w trzecim tysiącu,
              zresztą sobie również. Ja w tej kolejce zdobyłem 24 pkt, co jest wynikiem
              zdecydowanie poniżej moich oczekiwań, a przede wszystkim ambicji. W ogóle co to
              za kolejka w której najlepszy wynik to 80 pkt? Trzeba zrobić coś z tą naszą
              ligą. Teraz mamy 10 dni wolnego, a w przyszłą sobotę szturmujemy czołówkę!!!
      • mufan Re: Prezesi: Mufan i Ugugunana 04.09.02, 20:13
        Witam!!!
        Dzięki za dobre słowo.Wydaje mi się,że tylko uczestnicy tych "małych" lig
        czerpią prawdziwą frajdę z rywalizacji widząc przetasowania wśród
        zespołów,które już znają i pamiętają.Uważam się za fanatyka futbolu i
        postawiłem sobie za cel lokatę w pierwszej 50.Pewnie rzeczywistość rozwieje
        moje plany ,bo okazuje się,że takich jak ja jest wielu.
        Życzę dużo emocji i wysokich lokat!!!Pozdrawiam!!!
        • Gość: bachus69 Re: Prezesi: Mufan i Ugugunana IP: *.lama.net.pl 04.09.02, 22:05
          Na razie jesteś dużo lepszy ode mnie więc trzymam kciuki!!! Oby tak dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka