juzio-2005 10.09.05, 10:35 Jakim cudem grał wczoraj Sedlaczek przecież miał mieć kontuzje na 4 miesiace??? Ta gra mnie juz załamuje PS. juz po tej kolejce moj strona www.pilkarzyki2005.webpark.pl/ zostaje zamknieta i przestaje istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzdzich Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 10:44 zaprotestuj ze sedlaczek gral,winny austria i ci co go nie wymienili !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 10:49 Nikt nie mówił, że sedlacek ma kontuzje na 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 11:39 Była mowa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=28371064&a=28371064 tylko to odnosiło się do Mynara, ale jak ostatnio donoszą to i ten już niedługo wróci na boisko (czyli nawet nie sprawdzi się to w stosunku do samego Mynara)! A w maliny wpuszczał chyba sam rej...! Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 10:52 to znaczy to tez wina redakcji, ze gral sedlacek? trzeba bylo przegladac strony klubu, albo choc na forum wejsc to bys wiedzial, a strona to juz kilka dni temu zostala przez ciebie zapowiedziana do likwidacji przez ciebie... postaramy sie to przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 10:58 To wina złych lekarzy klubowych którzy zbyt szybko wyleczyli Sedlacka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 11:25 Nie to austria jest winny,trzeba zlozyc protest Redakcjo jak moglas:( Prosze o odpowiedz byle szybko Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 11:50 nijaki rej zrobił zamieszanie ;-) ale jeśli komuś zależalo to bez problemu się dowiedział czy będzie gral czy nie ;-) PS: Sedlacek ma już 5 asyst :D (chyba :P) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziej_snow Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 12:51 naiwność na forum to napewno wina austri :)) bo przecież nie prezeda napewno znuw będzie płacz że gra jest nieprzejżysta i deklaracji że już nigdy niezagrają na piłkarzyki Odpowiedz Link Zgłoś
ygbd Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 13:32 skoro grał w sparingu, to dlaczego miał nie grać w meczu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-1 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 14:54 Obroncy redakcji troche przeginacie,tam gdzie redakcja nie jest winna nikt mądry jej winy nie szuka.A swoją drogą post "juzio 2005" ,czy to aby nie prowokacja?Ktos chce nam pokazać jak to o wszystko obwiniamy redakcje.Spiskowa teoria dziejów? Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 14:58 widzisz sa dwa zdania jedni twierdza ze nie byl to blad, wiec czemu to akurat pokrzywdzeni maja miec racje, a jak slucham spiskowych teorii, to czasem czuje jakby pokrywaly nas mroki średniowiecza...:( Odpowiedz Link Zgłoś
hallo3 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 15:11 To niesamowite pokrzywdzeni bronia redakji,to mi sie podoba nareszcie jest milo tak trzymac- OK Odpowiedz Link Zgłoś
lijko Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 18:40 Był jakiś post o ciężkiej kontuzji Sedlaczka puszczony przez któregoś z forumowiczów, ale był też taki, który nieobecność Sedlaczka w jednym z meczów tłumaczył zwykłym zatruciem tu zacytuję "Sraczka Sedlaczka". To na tyle w tym temacie, a tak poza tym to cena Sedlaczka powinna ostro pójść w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
juzio-2005 Re: Sedlaczek ??? 10.09.05, 19:40 Ja juz niewiem nawet sie kiedys na czacie pytałem i było ze 4 miechy sam tak mówiłem innym :/ Ta gra to juz schodzi na psy ta. I co Iwański miał grać a niegra (mój kapitan) i poszło sie wietrzyć z 10 pkt + za transfer (przez wybryk redakcji) 15 to zarem 25 pkt !!! No piękni juz na tym forum nikobu nie bede wierzył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Sedlaczek ??? 11.09.05, 00:30 "Ta gra schodzi na psy"-mówi to ktoś kto jest początkującym.Widocznie ma podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Sedlaczek ??? 11.09.05, 14:23 tyle ze o iwanskim tez bylo pisane na forum, byly co prawda informacje rozne, ale mozna bylo przeczytac ze prawdopodobnie nie zagra Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Sedlaczek ??? 11.09.05, 14:55 Biedactwo !!! Kolega taki ufny jest, otwarty na ludzi, stronkę stworzył a tu na forum wszyscy go w "konia robią". Oj nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś