Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wątpliwe decyzje !!!

06.09.02, 08:23
    "Tylko założyciel ligi (admininstrator) może usuwać członków ligi.
    Założyciel
    może też ponownie zaprosić usuniętych członków lub mogą oni nawet
    sami ponownie
    do niej przystąpić jeżeli administrator nie zmienił hasła po ich
    usunięciu.
    Proszę więc spróbować tych rozwiązań, by znów grać usuniętymi
    graczami."- Tak odpowiedziała redakcja,sankcjonująca niejako działania
    włamywacza.Dla mnie jest to conajmniej dziwna decyzja.Dlaczego to ja mam
    ponownie pozyskiwać swoich najlepszych graczy, gdy równolegle prowadzi się
    kampanie zastraszania (tytan probabilistyki - jakoni - 70 drużyn !!)
    Drugą decyzją która budzi moje wątpliwości jest udzielone mi ostrzeżenie.
    "po zebraniu Jury:
    autor: redakcja@NOSPAM.gazeta.pl
    Ddata: 05-09-2002 15:39 +
    Sprawa jest trudna. Użytkownicy Forum Gazety mogą prezentować na nim swoje
    poglądy polityczne. Prezes Anna nie złamała więc regulaminu forum, naruszyła
    jednak nieco netykietę znacząco odbiegając od tematyki forum Piłkarzyki.
    Prezes Anna otrzymuje oficjalne ostrzeżenie. Prosimy w nim o grę fair i
    przeniesienie swojej aktywności politycznej na inne fora np Kraj lub
    regionalne"- Otóż uważam że "nieco" netykiety nie naruszyłam, bo jako menager
    Ligi Kozanów prowadziłam reklamę mojej ligi.A to było jak najbardziej zwiazane
    z Piłkarzykami.To nie ja reklamowałam Łukasza,a reklamował ją on,młody były
    piłkarz, uczestnik Ligi prywatnej.Co zresztą dało wymierne efekty-I miejsce w
    rankingu.Tak więc śmię twierdzić ze obie decyzje -moim zdaniem są nietrafne i
    liczę na ich zmianę.
    Prezes ligi Kozanów Anna
    Obserwuj wątek
      • ugugunana Do Anny G..... - Kasztelowicz? 06.09.02, 09:54
        agk1 napisała:

Otóż uważam że "nieco" netykiety nie naruszyłam, bo jako menager
        > Ligi Kozanów prowadziłam reklamę mojej ligi.A to było jak najbardziej zwiazane
        > z Piłkarzykami.To nie ja reklamowałam Łukasza,a reklamował ją on,młody były
        > piłkarz, uczestnik Ligi prywatnej.Co zresztą dało wymierne efekty-I miejsce w
        > rankingu.

Oj pani prezes, pani prezes... W momencie gdy w okienku ligi "Cosa Nostra"
        padło zdanie zaczynające się od słów: "Liga Kozanów popiera kandydaturę..." -
        nagięła pani prezes do SWOICH partykularnych interesów blisko 200 uczestników
        tej ligi - albowiem jestem przekonany, iż nikt ich o zgodę na wykorzystanie do
        politycznej agitacji nie pytał...

A co do tajemniczego znikania prezesów z czuba Twojej ligi, to powoli zaczynam
        mieć podejrzenia, iż to sprawka samej pani administrator mająca na celu
        wzbudzenie współczucia u forumowiczów - czyli kolejny parszywy zabieg
        socjotechniczny...

Chciałbym się mylić...
        • ugugunana (sic!)... 06.09.02, 10:34
          Aha, zapomniałbym - twierdzenie, iż liga jest tak wysoko dzięki uczestnictwu w
          niej pretendenta na radnego jest szczytem obłudy, która jest wielce
          charakterystyczna dla świata polityki...

To była raczej moja ostatnia wypowiedź jeśli chodzi o casus Twojej ligi...
          Przepraszam za użycie kolokwializmu, ale: "Nie chcę mi się z Tobą gadać"...
      • mufan Re: Wątpliwe decyzje ! 06.09.02, 12:24
        Masz szczęście,że nic tu się nie dzieje,bo przez to zdecydowałem się odp. na
        ten wątek.Mam nadzieję,że sama czujesz, iż popełniłaś niezłą gafę z tą
        polityką.Zamiast się z nami teraz spierać po prostu przeproś i powiedz,że to
        się nie powtórzy,a osiągniesz lepszy efekt niż wymyślając kolejne brednie.Sama
        powinnaś wywalić wszystkich ze swojej ligi podać nowy kod i zobaczylibyśmy ilu
        teraz jest z Tobą!!!Pozdrawiam...
        • ubocz Re: Prezesie Lewandowski z Lęborka !! 07.09.02, 12:25
          mufan napisał:

> Masz szczęście,że nic tu się nie dzieje,bo przez to zdecydowałem się odp. na
          > ten wątek.Mam nadzieję,że sama czujesz, iż popełniłaś niezłą gafę z tą
          > polityką.Zamiast się z nami teraz spierać po prostu przeproś i powiedz,że to
          > się nie powtórzy,a osiągniesz lepszy efekt niż wymyślając kolejne
          brednie.Sama
          > powinnaś wywalić wszystkich ze swojej ligi podać nowy kod i zobaczylibyśmy
          ilu
          > teraz jest z Tobą!!!Pozdrawiam...
          ugugunana
          Zrób to ty, to w niej grać będą tylko twoje klony i klony
          ugugunany.
          • mufan ubek tfu ubocz...... 08.09.02, 00:43
            Moje trzy drużynki mają się dobrze...hm no może dwie bo jedna się jescze błąka
            po lesie.Niestety jest to za mało aby stworzyć Twoją wymarzoną ligę.Tak
            naprawdę to z zasady w jednej grają ci,których gra mi się podoba, a dwie są
            nastawione na walkę w piłkarzykach.Tak jak mnie nie obchodzi co wyprawia jakoni
            z klonami tak Tobie nic do moich.A mądrala chowający się pod nickiem "ubocz" i
            tak już ma przesrane u wielu prezesów więc po co stara się o kolejnego.Jak masz
            coś konkretnego do mnie to napisz,bo ja moje zarzuty poparłem konkretnymi
            argumentami.
      • piko58 Re: Wątpliwe decyzje ! 07.09.02, 19:35
        Cóż pani Anno, pisała pani że nie zmienia decyzji i bez obawy może sojrzeć
        w lustro - ja takiej obłudy, dwulicowości i manipulacji dawno nie spotkałem.
        Napisałem na forum post do pani, ale prośba o odpowiedź pozostała bez echa.
        Piłkarzyki to tylko zabawa, a pani połączyła to z polityką i grą bez zacho-
        wania zasad fair plair - żenujący poziom !!
        Pozdrowionka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka