Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia w 2005...

03.10.05, 12:20
    nie odnosicie wrażenia, że to był dośc pechowy sezon Polonii???
    DMP-w sumie duży sukces... runda zasadnicza na 1 miejscu, a finał raczej nie
    był do wygrania!
    MPPK-złoto przegrane po frajersku
    IMP-czwarte miejsce za podium. wydaje się, że brąz był poza zasięgiem Piotra.
    MIMP-4 i 5 miejsce... a było strasznie blisko!!!
    MDMP-4 miejsce... i niewiele brakowało do podium.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: Polonia w 2005... IP: *.wancom.pl 03.10.05, 18:49
        Czwórki też maja w sobie jakąś magie (-;
        ale sezon i tak był super (:
        co prawda byłem tylko na 4 z 9 meczy w Bydgoszczy, ale i tak były super. Może
        wyniki czasem nie ukazywały poziomu na jakim stał mecz, ale i tak było troche
        walki i emocji. (-:
        Mi się sezon podobał (:
        Zadnej wyprawy na Sportową nie żałowałem (:
        • Gość: byzydura Re: Polonia w 2005... IP: *.tvgawex.pl 03.10.05, 20:59
          a czy kiedys zalowales wyprawy na Sportową? ja nie! a juz szczegolnie w tym
          roku... :)))
          • Gość: MAVERICK PL Re: Polonia w 2005... IP: *.wancom.pl 03.10.05, 22:52
            raz (:
            jak jeszcze neta nie miałem, i nie przeczytałem w telegazecie ze złoty kask
            został odwołany :D :P
            Bo mogłem spokojnie przed wyjsciem przeczytać i nie tracić godziny :-)
            ale chociaż spojrzenie na stadion było też miłe... po zimowej przerwie, to uch... :D
            • Gość: Łysy Re: Polonia w 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:13
              Gość portalu: MAVERICK PL napisał(a):

> raz (:
              > jak jeszcze neta nie miałem, i nie przeczytałem w telegazecie ze złoty kask
              > został odwołany :D :P
              > Bo mogłem spokojnie przed wyjsciem przeczytać i nie tracić godziny :-)
              > ale chociaż spojrzenie na stadion było też miłe... po zimowej przerwie, to
              uch.
              > .. :D

Jak po zimowej przerwie to chyba Ci chodzilo o Kryterium Asow a nie o Zloty
              Kask bo to zazwyczaj jesienia:P
              • Gość: MAVERICK PL Re: Polonia w 2005... IP: *.wancom.pl 04.10.05, 08:09
                Racja!
                Sorry :D :P To z emocji dnia wczorajszego :D
                Dzięki za poprawienie. (-:
                Chodziło mi o Kryterium Asów, nie o Złoty Kask. (:
            • Gość: iv Re: Polonia w 2005... IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.10.05, 09:38
              a ja pamietam jak wiele lat temu poszedlem na mecz z lesznem. caly czas padalo.
              nie uslyszalem ze mecz zostal odolany. jak glupi wraz z okolo 50 osobami lazilem
              po stadionie czekajac na mecz :)
              • kibic.zalogowany Re: Polonia w 2005... 04.10.05, 18:52
                to było jakoś w 97 jak w Unii jeżdził jeszcze Ronnie Correy :) śnieg padał i
                mecz się nie odbył... pamiętam :)
                ale też nie zapomina się wyjazdów w 96 do Tarnowa gdzie też mecz się nie odbył :)
                2 w nocy odjazd z Bydgoszcz Główna do Krakowa, potem przesiadka w Krakowie, a w
                Mościcach leje jak z cebra i dupa! powrót do domu :)
          • kibic.zalogowany Re: Polonia w 2005... 03.10.05, 22:56
            Gość portalu: byzydura napisał(a):

> a czy kiedys zalowales wyprawy na Sportową? ja nie! a juz szczegolnie w tym
            > roku... :)))

i kto to mówi... kibic Polonii przyklejony do odbiornika radiowego i wpisujący
            posty na forum podczas trwania meczu w Bydgoszczy!!!
            byzydura!!! twoja hipokryzja nie zna granic!!!
            • Gość: Bydgoszczanin Re: Polonia w 2005... IP: 212.122.214.* 04.10.05, 00:05
              Gość portalu: byzydura napisał(a):

> a czy kiedys zalowales wyprawy na Sportową? ja nie! a juz szczegolnie w tym
              > roku... :)))

i kto to mówi... kibic Polonii przyklejony do odbiornika radiowego i wpisujący
              posty na forum podczas trwania meczu w Bydgoszczy!!!
              byzydura!!! twoja hipokryzja nie zna granic!!!
              Co za brak wiary w Byzydurę! Ja tam w niego wierzę! No co nie mógł mieć chłop
              papierowego laptopa?
              • Gość: byzydura Re: Polonia w 2005... IP: *.tvgawex.pl 04.10.05, 17:05
                ty mnie tez nie doceniasz. ostatnio dorobilem sie drewnianego. tylko ze
                niestety nie jest jeszcze bezprzewodowy.
                • Gość: MAVERICK PL Re: Polonia w 2005... IP: *.wancom.pl 04.10.05, 23:40
                  tiaa... może byś chciał jeszcze telefon bez druta? :| :P

sezon Polonii B. w 2005 roku, mimo wielu czwartych miejsc był jak dla mnie udany (-:
                  mogło być wiecej... ale też mogło być gorzej, więc sie ciesze ze srebra i innych
                  sukcesów. (-:
                  • Gość: Szrek Re: Polonia w 2005... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:35
                    Masz rację. Po sezonie walki o utrzymanie się w elidze srebro w DMP i pozostałe
                    medale trzeba rozpatrywać w kategoriach sukcesu. Kto tego nie rozumie ma problem
                    • Gość: byzydura Re: Polonia w 2005... IP: *.tvgawex.pl 05.10.05, 16:24
                      nie mow tak Szreku, bo sie Zalogowany załamie, ze oprocz marnych prob docinania
                      mi, ma jeszcze jakis problem!

Polonia osiągnęła niebagatelny sukces i oby w tym tempie sie rozwijała przez
                      następne lata! :)
                      • czawez Re: Polonia w 2005... 05.10.05, 16:43
                        Marnych prób docinania? Byzydura, przecież to jest czysty śmiech z Twojej
                        netowej mądrości a nie próby docinania.
                        • kibic.zalogowany Re: Polonia w 2005... 05.10.05, 18:04
                          czawez... uważaj, bo znowu expert byzydura powie Ci, że Hans nie był IMŚ, a gdy
                          temu zaprzeczysz to jeszcze Ciebie zbeszta i zwyzywa :)))
                      • Gość: MAVERICK PL Re: Polonia w 2005... IP: *.wancom.pl 05.10.05, 19:59
                        "Polonia osiągnęła niebagatelny sukces i oby w tym tempie sie rozwijała przez
                        następne lata! :)"

Tyy... nie ma już takich cennych medali :P co Ty byś chciał medal z diamentu :P
                        Bydgoszcz podobno chce się wzmocnić na sezon 06, więc myśle że medal jakiś
                        powinni mieć, [skoro wzmocnienie to po cichu na złoto licze, ale brąz to też
                        bardzo dobry wynik (-; ]
                        Jednak poczekajmy bo może [tradycyjnie, jak co roku prawie ;) ] zmienią system
                        rozgrywania meczy.
                        Myśle że ciekawym rozwiązaniem mógłby być "angielski dżoker" [pewnie wprowadzą]
                        w zawodach - podnosiło by to nie żadką i tak adrenalinke (-;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka