Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Antybandzior, Gucwa i paru innych

03.10.05, 15:39

Osądziliście już Otylię, to może udacie się do szpitala i ją przykładnie
    ukarzecie?
    -----------------------------------------
    Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
    (c) bzyk7
    Obserwuj wątek
      • Gość: milczek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.chello.pl 03.10.05, 15:43
        Nudny jesteś, nie dodałeś jeszcze jak zawsze wzmianki o wyprzedzaniu kolumny
        tirów, oby jak najmniej takich BANDZIORÓW drogowych (prawo jazdy mniej niż rok
        i 180 na liczniku na takiej trasie... brawo) na polskich drogach i oby jak
        najmniej takich usprawiedliwiających jak ty.
        • Gość: Porter No to na co czekasz, Milczek? IP: *.orion.pl 03.10.05, 17:05
          Przyłącz się i ję zlinczujcie.
      • bazyliszek4 [...] 03.10.05, 17:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Porter Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.orion.pl 03.10.05, 17:29
          Ja Ci powiem, że do tej pory, to ja zawsze uważałem, że ludzie w Polsce są tacy
          sami, jak gdzie indziej, a wszelkie przypisywanie im jakichś dodatkowych wad
          jest po prostu głupie. No i w zasadzie nie ma tych gnojków bluzgających na
          Otylię zbyt wielu. Ale są dokuczliwi.
      • Gość: gucwa Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: 62.173.207.* 04.10.05, 11:17
        nie ja ją będę karał a sąd i tyle
      • Gość: Gigant O. Jędrzejczak musi ponieść karę z jednego powodu. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 11:35
        Mogła zabić więcej osób. Gdyby uderzyła w samochód jadący z przeciwka to
        niewinnych ofiar byłoby więcej i dzisiaj nie byłoby nikogo kto by ją bronił.
        To, że zabiła tylko brata to jest to tylko jakiś tam przypadek. Karą za śmierć
        brata mogą być wyrzuty sumienia, ale kara za narażenie innych osób na niewinną
        śmierć musi być w postaci wyroku.
        • Gość: Porter A dlaczego Otylia nie pozabijała pasażerów Uno? IP: *.orion.pl 04.10.05, 13:03
          jak w temacie.
          • Gość: Gigant To jest mało istotne. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 13:29
            Podobnie jak w przypadku szaleńca strzelającego do ludzi z dachu wieżowca,
            który oddaje 20 strzałów i wszystkie są niecelne. Nie będzie miało znaczenia
            dlaczego nie trafił, będzie się liczyło to, że stworzył ogromne
            niebezpieczeństwo dla niewinnych ludzi.
            • porter11 To bardzo istotne. 04.10.05, 14:44

Twoja analogia jest nietrafna. Otylia po to, żeby nie pozabijać pasażerów Uno
              zjechała z drogi.
              (c) bzyk7
              • radulamen Re: To bardzo istotne. 04.10.05, 14:45
                Jasne, bo Ty wiesz co chciała zrobić Otylia, równie dobrze ja mogę powiedzieć
                że robiła po nogach, zamknęła oczy, puściła kierownicę i grzmotnęła. Jesteś
                żenującym kolesiem porter...
              • Gość: Gigant Re: To bardzo istotne. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 14:58
                Tak jak pisałem wcześniej jest to mało istotne (uciekała, żeby uratować ludzi,
                czy instynktownie uciekała, żeby ratować własną skórę?). Dam inny przykład.
                Kierowca jedzie pełnym autokarem 180km/h i podobnie jak Otylia Jędrzejczak
                wyprzedzając widzi, że z przeciwka jedzie samochód. I tak samo jak Otylia
                zjeżdża na pobocze i uderza w drzewo. Ginie 15 osób. Jak karę powinien ponieść
                kierowca? Sytuacja identyczna jak w przypadku Otylii. I jeszcze jedna sprawa.
                Czy kierowca powinien w powyższym przypadku zjechać na pobocze i narażać się na
                uderzenie w drzewo (opcja z potencjalnie większą ilością ofiar) czy powinien
                uderzyć w samochód jadący z przeciwka np. malucha (opcja z potencjalnie
                mniejszą ilością ofiar)? Którą opcję powinien wybrać kierowca?
                • porter11 Re: To bardzo istotne. 04.10.05, 15:18

Jaka analogia?
                  (c) bzyk7
          • Gość: Pasażer Uno Nie martw się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:46
            Może następnym razem się jej uda...
      • Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:06
        zastanawialem sie kiedys skad mogl sie wziasc taki produkt jak Dzierzynski...
        no i nad czym sie tu zastanawiac? Wystarczy poczytac troche postow o Otylii
        zeby znalezc osobniki mu we wszystkim dorownujace - tylko, ze one maja pecha no
        bo nie maja takich mozliwosci jak pan D... okazuja swoja zawisc, podlosc,
        gowniarstwo... ociekaja jadem...
        • radulamen Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 14:46
          Za to piszą trzymając się zasad ortografii....
          • Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:56
            well... zdarza mi sie jak pisze bez polskich czcionek... chociaz nobles
            oblige...

za to takich smierdzacych pokretna logika kup na forum nie zostawiam...
            • Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:08
              jak ty...
              • radulamen Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 05.10.05, 10:18
                Jasne, polska czcionka, raczej krakowska ortografia, widzę żeś acan nie do
                końca zorientowany w temacie więc nie "wziąść" a "wziąć" :)))))
                • Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:30
                  przeproś za kupy - a ja przeproszę za literówkę...
                  • Gość: Literówka Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.chello.pl 05.10.05, 12:55
                    Literoówke, dobre. Jak oni maja przyznac blad Ootylii, oni nie potrafia sie
                    przyznac do wlasnych.
                    • Gość: Poretr Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.orion.pl 05.10.05, 12:57
                      Kolejne wcielenie tej samej wszy.
                      • minimum1 nietypowe 05.10.05, 13:03
                        większość widzi wszędzie białe myszki...
                    • Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:07
                      się przyznałem przecież...
                      BTW - co to znaczy "Literoówke"????
                      • Gość: Porter To zbitka IP: *.orion.pl 05.10.05, 14:50
                        Miało być liter na główke...
      • Gość: Grek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:52
        Porter, jeśli liczysz,ze w razie popełnienia przez Ciebie podobnego czynu, będziesz mógł sie powołać na casus Otylii to się mylisz i Twoje działania podprogowe na forum są zbędnym trudem, zostałbyś/niesz potraktowany jak pospolity zbój,a nie jak biedna,skrzywdzona narodowa duma...Mnie jeszcze jedna rzecz śmieszy - chrzanienie o tym, zę cała jej rodzinna miejscowość chodzi pogrążona w żałobie. Normalny człowiek martwi się swoimi sprawami i jeśli trochę funkcjonuje to nie ma czasu na rozpamiętywanie,że w jakieś rodzinie się wydarzył wypadek. A media i internetowi żałobnicy tak z tym tematem jadą,ze odnosi się wrażenie,ze to obywatelski obowiązek - modlić się (hihi) i samobiczować za głupotę Otylki co to do dwóch zliczyc nie umie,a jedynie tępo machać płetwami, tyle,że szybciej od innych.
        • porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 14:45

Ja mogę tylko jeszcze raz zaproponować, żebyście się w parę osób zebrali i
          zlinczowali Otylię.
          (c) bzyk7
          • radulamen Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 14:48
            I tylko tyle, a właściwie aż tyle jesteś w stanie zaproponować....
          • Gość: Grek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:54
            A ja proponuję, zebyście się wszyscy bezkrytyczni cmokierzy zebrali i ja kanonizowali...
            • Gość: cyklista zróbmy składkę na nowy samochód !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:27
              przecież mistrzyni nie może jeździć pociągiem
              tłum rozdarłby ją na strzępy
          • Gość: Gigant Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 15:06
            Nikt nie chce pani Otylii linczować. Ale jedno jest pewne, że za swoje czyny
            trzeba odpowiadać. Takie jest życie. Ponoć w wywiadach mówiła, że lubi szybką
            jazdę. No i teraz przyjdzie jej za tę słabość srogo zapłacić.
          • dennis26 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 15:38
            porter11 napisał:

>
            > Ja mogę tylko jeszcze raz zaproponować, żebyście się w parę osób zebrali i
            > zlinczowali Otylię.
            > -----------------------------------------

Człowieku ale pie..sz aż głowa boli.Nikt tu nikogo nie chce linczowac
            tragedia jest tragedia i nikt tego nie neguje ale za debilizm trzeba placic,ona
            byla takim samym zagrozeniem co pijani kierowcy,a to ze zjechala na pobocze to
            byl zwykly odruch unikniecia zderzenia a nie to ze przemyslala sobie i wybrala
            mniejsze zlo o ile o takim czyms mozna mowic,moze teraz pasazerowie z uno
            powinni isc z kwiatami i jej podziekowac? Weź sie puknij w łeb. Zaraz sie okaże
            ze kierowca z uno jest winny nie najlepiej wszyscy wokół bo po co tam byli..?
            • porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:12

• dennis26 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:17
                >No to ją zlinczuj, co będziesz się ograniczał. Trzeba płacić to, spuść jej
                bańki (póki leży).

Właśnie tyle masz do powiedzenia...
                • porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:26

A co tu można w ogóle mieć do powiedzenia? Otylia spowodowała wypadek drogowy.
                  Zabiła własnego brata. Ciężej jej ukarać nie można, bo tego z sumienia ona sama
                  sobie nie zdejmie. Jest osobą której kibice sportowi wiele zawdzięczają.
                  Potrzebuje wsparcia. Zamiast tego tłum takich facetów, jak ty, wymyśla jej,
                  jakby ich coś opętało. Zrozumże. Ciężej ukarać, niz już jest ukarana nie
                  możesz. A już na pewno nie dokonasz tego, pisząc na forum GW. Jak się boisz
                  linczować - urządź jej kocią muzykę pod szpitalem. Może się powiesi, a ty
                  będziesz zadowolony. No, bo będziesz w takiej sytuacji zadowolony, prawda?
                  (c) bzyk7
                  • Gość: Gigant To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 16:35
                    1.W ogóle odstąpić od procesu.
                    2.Dać wyrok z zawieszeniem.
                    3.Uniewinnić.
                    • porter11 Re: To co proponujesz? 04.10.05, 17:00

Ja proponuję, żeby sprawą zajął się prokurator i sąd. I, żeby ten ostatni
                      wymierzył sprawiedliwy wyrok. Sprawiedliwy, to znaczy uwzględniający winę,
                      okoliczności, jak i standard karania podobnych przypadków. A poza tym,
                      proponuję, żeby się od tej biednej dziewczyny odpie..ć, co nakazują zwykłe
                      ludzkie uczucia. Do tego przypominam o kamieniu i osobach bez grzechu.
                      (c) bzyk7
                      • Gość: Gigant Re: To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 17:12
                        Gdybym to ja był na miejscu pani Otylii to wcale nie obraziłbym się gdyby
                        ludzie słusznie pisali na forum, że jestem piratem drogowym i zasługuję na
                        karę. Bo jestem odpowiedzialny i nie obrażam się na obiektywne opinie.
                        • porter11 Re: To co proponujesz? 04.10.05, 17:17

No to idź, zabij brata, a potem sie qtm nie obrażaj, człowieku bez skazy.
                          (c) bzyk7
                          • Gość: Gigant Re: To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 17:27
                            Gdybym zabił brata to nie obraziłbym się gdyby ludzie pisali o mnie, że jestem
                            mordercą. Ja się prawdy nie boję.
                            • porter11 [...] 04.10.05, 17:37
                              • Gość: Gigant Re: To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 17:54
                                Przestań histeryzować człowieku. Polska potrzebuje ludzi silnych,
                                odpowiedzialnych, którzy potrafią przyznać się do błędu jeśli go popełnią, a
                                nie histeryków, którzy kryją się za plecami innych.
                                • Gość: duch olabogi Re: To co proponujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:10
                                  zapewne zalujesz, ze w Polsce nie orzeka sie juz wyrokow smierci... no bo bys
                                  je z duza przyjemnoscia wykonywal...
                                  • Gość: Gigant Słabo znasz się na ludziach. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 18:31
                                    Jestem łagodny. Ale lubię odpowiedzialnych ludzi.
                                    • porter11 Mnie sie wydaje, 04.10.05, 20:32
                                      Że ty po prostu wymagasz więcej od innych, niz od siebie.
                                      (c) bzyk7
                  • dennis26 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:41
                    Chodzi mi o to zeby byla traktowana jak zwykly czlowiek i odpowiedziala ze
                    nieumyslne spowodowanie smierci czlowieka ale tak nie bedzie bo najlepsi
                    adwokaci ja wybielą,a ty z niej poprostu robisz bohaterke ze zjechala na bok i
                    uratowala innych ludzi...
                    • porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 17:02

A jak ty byś kogoś zabił samochodem, to czy byłoby to przedmiotem publicznej
                      debaty np. na tym forum? Pisaliby o tobie per morderca? Bo nie sądzę. Czyli -
                      traktujesz ją gorzej, niż zwykłego człowieka.
                      Ale odpowiedz - byłbyś zadowolony, gdyby np. przeczytała kilka twoich postów i
                      się powiesiła?
                      (c) bzyk7
                      • Gość: zombie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:57
      • Gość: Rafał Sąd IP: *.chello.pl 04.10.05, 14:45
        Przecież to normalne, że kierowcy, którzy w wypadku spowodowali śmierć
        człowieka, stają przed sądem.
        Każdego obowiązuje takie samo prawo - czy jest mistrzem olimpijskim, czy
        menedżerem, czy studentem, czy sprzedawcą w warzywniaku, czy kierowcą
        śmieciarki.
        • dennis26 Re: Sąd 04.10.05, 15:11
          Nie w tym kraju , tutaj są równi i równiejsi
          • Gość: Cyfra Re: Sąd IP: *.g.pppool.de 04.10.05, 17:53
            ty pennis26 z gory juz uprzedzasz fakty...poza tym mylicie pojecia.Morderstwo a
            spowodowanie nieumyslne czyjejs smierci to wielka roznica...Poza tym wedlug
            mnie to ze nie doprowadzila do czolowego zderzenia gdzie mogli zginac
            przypadkowi ludzie swiadczy bardzo na jej korzysc,a i tak zaplacila juz bardzo
            wysoka cene za swoja lekkomyslnosc.Wiec tak jak pisze Porter nie dobijajcie jej!
            • dennis26 Re: Sąd 05.10.05, 06:42
              No oczywiscie czyli najlepiej wszystkich pijanych kierowców i wariatów którzy
              zapie..ją po 200/h i spowoduja wypadek czy tez nie umyslnie kogos zabija
              zostawic w spokoju przecież oni i tak "płacą już bardzo wysoka cene za swą
              lekkomyslność"
              >
              Poza tym wedlug
              > mnie to ze nie doprowadzila do czolowego zderzenia gdzie mogli zginac
              > przypadkowi ludzie swiadczy bardzo na jej korzysc

Swiadczy na jej taka korzyść ze nie bedzie odpowiadala za zabujstwo tylko za
              zagrozenie zycia

P.S. Myslisz ze jak napiszesz pennis to mi ublizysz albo cos,to swiadczy tylko
              o tobie,niestety w tym kraju jest taka mentalność ze jak ktos ma inne zdanie od
              wiekszosci to odrazu musi byc zgnojony i gorszy.JAki kraj taki naród
              • Gość: Porter Re: Sąd IP: *.orion.pl 05.10.05, 08:20
                Ale powiedz, jakby Otylia po przeczytaniu twoich tekstów się powiesiła, to
                byłbyś zadowolony, czy nie?
                • dennis26 Re: Sąd 05.10.05, 08:23
                  Nikomu smierci nie życze jej tez nie
              • Gość: Cyfra Re: Sąd IP: *.g.pppool.de 05.10.05, 09:30
                dennis26 napisał:

> No oczywiscie czyli najlepiej wszystkich pijanych kierowców i wariatów którzy
                > zapie..ją po 200/h i spowoduja wypadek czy tez nie umyslnie kogos zabija
                > zostawic w spokoju przecież oni i tak "płacą już bardzo wysoka cene za swą
                > lekkomyslność"
                >- nie zapominaj ze Otylia byla trzezwa,wiec Twoje porownanie jest bez sesu
                >
                >
                > Swiadczy na jej taka korzyść ze nie bedzie odpowiadala za zabujstwo tylko za
                > zagrozenie zycia
                - zabierasz glos tam gdzie nie masz pojecia!zabujstwo,a nieumyslne
                spowodowanie smierci to wielka roznica...
                Za przeksztalcenie Twojego nicka przepraszam ale zrobilem to
                nieumyslnie.Zreszta penis sie pisze przez jedno n.

• Gość: zombie lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:31
        sponsor tym razem może już nie być taki hojny
        a przecież mistrzyni nie może jeździć pociągiem
        tłum rozdarłby ją na strzępy
        z uwielbienia oczywiscie...
        a gdyby mistrzyni za to drobne wykroczenie jednak odebrano prawko
        proponuję na kierowcę mistrza kierownicy "portera 11"
        a "ducha olabogi" (nomen omen !!) na pilota
        • Gość: duch olabogi Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:53
          no wlasnie... zal ci duszyczke sciska, ze takie auta do koca zycia bedziesz
          ogladal jedynie w magazynach...
          • Gość: Lit Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.chello.pl 05.10.05, 13:01
            W magazynach Kroniki Wypadków Drogowych?
        • Gość: Porter Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.orion.pl 05.10.05, 09:58
          Mam pytanko: czy prowadzisz samochód?
          • Gość: zombie Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:00
            mam kierowcę
            i basen w ogrodzie
            • Gość: Porter Pytam serio. Czy prowadzisz samochód? n/t IP: *.orion.pl 05.10.05, 10:01
            • Gość: duch olabogi Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:22
              to popros siostre, zeby ci basen zmienila...
              • minimum1 Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... 05.10.05, 10:43
                nie mam siostry...
                może dzięki temu pożyję dłużej niż Szymon J.
                • Gość: duch olabogi Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:45
                  nie boj nic... na wspanialych polskich drogach gina rowniez jedynacy...
                  • Gość: Porter Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.orion.pl 05.10.05, 14:51
                    Ale chwali się rodzicom, że dalej nie eksperymentowali.
      • Gość: duch olabogi eeeeeeeee no zara.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:52
        przeciez ja tylko doradzalem koledze co ma zrobic, zeby osiagna stan
        szczesliwosci - ktorego tak pragnie...
        • Gość: zombie no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:59
          ja też tylko chciałem doprowadzić Portera
          do osiągniecia masochistycznego orgazmu...
          bez końca prosił i błagał - no to się zlitowałem...
      • Gość: Porter [...] IP: *.orion.pl 05.10.05, 10:00
        • Gość: duch olabogi Re: Wszy sie szybko rozmnażają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:20
          a ja mam wrazenie ze do dyskusji wlaczyli sie ludzie z jakiejs dalekiej
          przyszlosci, w ktorej Polske przecinaja wspaniale autostrady, tiry prowadza
          anioly aureolami uswiecone, a samochody usmiechaja sie do siebie na
          zakretach...
        • Gość: Porter [...] IP: *.orion.pl 05.10.05, 10:50
          • minimum1 co za strata ! 05.10.05, 11:13
            widocznie przekroczyłeś ustawę o ochronie danych osobowych...
            no i posługujesz się prostackim,nienawistnym jezykiem
            • Gość: Porter Re: co za strata ! IP: *.orion.pl 05.10.05, 11:16
              A bo widzisz - nienawidzę chamstwa. Oczywiście w odróżnieniu od tolerancyjnych
              wszy, które nie nienawidzą chamstwa, ale taką Otylię to najchętniej by
              zlinczowali.
      • Gość: kroolu Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.polskieradio.pl 05.10.05, 12:31
        Myślę, że lincz w szpitalu nie jest tu najlepszym rozwiązaniem. Ja bym
        proponował ukamienowanie np. na placu Piłsudskiego w Warszawie, połączone z
        festynem edukacyjnym dla dzieci i oczywiście bezposrednią transmisją
        telewizyjną. A każdy kto nie mógłby przybyć do stolicy, aby spełnić swój
        obywatelski obowiązek, miałby mozliwość wysłania sms-a o treści RZUCAM.
        Co Wy na to miśki? Przecież nie mozna przegapić tej wspaniałej szansy, którą
        zesłał nam los. Nie będzie już lepszej okazji by zamanifestować nasze
        bezkompromisowe "nie" dla wariatów drogowych i moralną dojrzałość.
        • kociszek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 05.10.05, 15:10
          Czy polskie radio przeprowadzi z tego festynu lajfa? Jeśli tak to wchodzę w to,
          gdzie i kiedy i na jaki numer ten sms...
          • Gość: zombie babie lato... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:27
            W Rzepie jest bardzo nastrojowe zdjęcie drogi,
            którą mistrzyni olimpijska zapie..ła z prędkością 150-180 km/h
            www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051006/publicystyka/publicystyka_a_12.html
            • Gość: Gucwa Re: babie lato... IP: 62.173.207.* 07.10.05, 10:32
              piękna fotka, porażający obraz drogi i drzew które zabijają....
              • Gość: Zenon Re: babie lato... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:46
                Walnij Inwokację romantyku, jak pieknie jechać tą aleją w kolasce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka