porter11 03.10.05, 15:39 Osądziliście już Otylię, to może udacie się do szpitala i ją przykładnie ukarzecie? ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milczek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.chello.pl 03.10.05, 15:43 Nudny jesteś, nie dodałeś jeszcze jak zawsze wzmianki o wyprzedzaniu kolumny tirów, oby jak najmniej takich BANDZIORÓW drogowych (prawo jazdy mniej niż rok i 180 na liczniku na takiej trasie... brawo) na polskich drogach i oby jak najmniej takich usprawiedliwiających jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter No to na co czekasz, Milczek? IP: *.orion.pl 03.10.05, 17:05 Przyłącz się i ję zlinczujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 [...] 03.10.05, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.orion.pl 03.10.05, 17:29 Ja Ci powiem, że do tej pory, to ja zawsze uważałem, że ludzie w Polsce są tacy sami, jak gdzie indziej, a wszelkie przypisywanie im jakichś dodatkowych wad jest po prostu głupie. No i w zasadzie nie ma tych gnojków bluzgających na Otylię zbyt wielu. Ale są dokuczliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucwa Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: 62.173.207.* 04.10.05, 11:17 nie ja ją będę karał a sąd i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant O. Jędrzejczak musi ponieść karę z jednego powodu. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 11:35 Mogła zabić więcej osób. Gdyby uderzyła w samochód jadący z przeciwka to niewinnych ofiar byłoby więcej i dzisiaj nie byłoby nikogo kto by ją bronił. To, że zabiła tylko brata to jest to tylko jakiś tam przypadek. Karą za śmierć brata mogą być wyrzuty sumienia, ale kara za narażenie innych osób na niewinną śmierć musi być w postaci wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter A dlaczego Otylia nie pozabijała pasażerów Uno? IP: *.orion.pl 04.10.05, 13:03 jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant To jest mało istotne. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 13:29 Podobnie jak w przypadku szaleńca strzelającego do ludzi z dachu wieżowca, który oddaje 20 strzałów i wszystkie są niecelne. Nie będzie miało znaczenia dlaczego nie trafił, będzie się liczyło to, że stworzył ogromne niebezpieczeństwo dla niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 To bardzo istotne. 04.10.05, 14:44 Twoja analogia jest nietrafna. Otylia po to, żeby nie pozabijać pasażerów Uno zjechała z drogi. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Re: To bardzo istotne. 04.10.05, 14:45 Jasne, bo Ty wiesz co chciała zrobić Otylia, równie dobrze ja mogę powiedzieć że robiła po nogach, zamknęła oczy, puściła kierownicę i grzmotnęła. Jesteś żenującym kolesiem porter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Re: To bardzo istotne. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 14:58 Tak jak pisałem wcześniej jest to mało istotne (uciekała, żeby uratować ludzi, czy instynktownie uciekała, żeby ratować własną skórę?). Dam inny przykład. Kierowca jedzie pełnym autokarem 180km/h i podobnie jak Otylia Jędrzejczak wyprzedzając widzi, że z przeciwka jedzie samochód. I tak samo jak Otylia zjeżdża na pobocze i uderza w drzewo. Ginie 15 osób. Jak karę powinien ponieść kierowca? Sytuacja identyczna jak w przypadku Otylii. I jeszcze jedna sprawa. Czy kierowca powinien w powyższym przypadku zjechać na pobocze i narażać się na uderzenie w drzewo (opcja z potencjalnie większą ilością ofiar) czy powinien uderzyć w samochód jadący z przeciwka np. malucha (opcja z potencjalnie mniejszą ilością ofiar)? Którą opcję powinien wybrać kierowca? Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: To bardzo istotne. 04.10.05, 15:18 Jaka analogia? ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Uno Nie martw się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:46 Może następnym razem się jej uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:06 zastanawialem sie kiedys skad mogl sie wziasc taki produkt jak Dzierzynski... no i nad czym sie tu zastanawiac? Wystarczy poczytac troche postow o Otylii zeby znalezc osobniki mu we wszystkim dorownujace - tylko, ze one maja pecha no bo nie maja takich mozliwosci jak pan D... okazuja swoja zawisc, podlosc, gowniarstwo... ociekaja jadem... Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 14:46 Za to piszą trzymając się zasad ortografii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:56 well... zdarza mi sie jak pisze bez polskich czcionek... chociaz nobles oblige... za to takich smierdzacych pokretna logika kup na forum nie zostawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:08 jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 05.10.05, 10:18 Jasne, polska czcionka, raczej krakowska ortografia, widzę żeś acan nie do końca zorientowany w temacie więc nie "wziąść" a "wziąć" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:30 przeproś za kupy - a ja przeproszę za literówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Literówka Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.chello.pl 05.10.05, 12:55 Literoówke, dobre. Jak oni maja przyznac blad Ootylii, oni nie potrafia sie przyznac do wlasnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poretr Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.orion.pl 05.10.05, 12:57 Kolejne wcielenie tej samej wszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:07 się przyznałem przecież... BTW - co to znaczy "Literoówke"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter To zbitka IP: *.orion.pl 05.10.05, 14:50 Miało być liter na główke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:52 Porter, jeśli liczysz,ze w razie popełnienia przez Ciebie podobnego czynu, będziesz mógł sie powołać na casus Otylii to się mylisz i Twoje działania podprogowe na forum są zbędnym trudem, zostałbyś/niesz potraktowany jak pospolity zbój,a nie jak biedna,skrzywdzona narodowa duma...Mnie jeszcze jedna rzecz śmieszy - chrzanienie o tym, zę cała jej rodzinna miejscowość chodzi pogrążona w żałobie. Normalny człowiek martwi się swoimi sprawami i jeśli trochę funkcjonuje to nie ma czasu na rozpamiętywanie,że w jakieś rodzinie się wydarzył wypadek. A media i internetowi żałobnicy tak z tym tematem jadą,ze odnosi się wrażenie,ze to obywatelski obowiązek - modlić się (hihi) i samobiczować za głupotę Otylki co to do dwóch zliczyc nie umie,a jedynie tępo machać płetwami, tyle,że szybciej od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 14:45 Ja mogę tylko jeszcze raz zaproponować, żebyście się w parę osób zebrali i zlinczowali Otylię. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 14:48 I tylko tyle, a właściwie aż tyle jesteś w stanie zaproponować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:54 A ja proponuję, zebyście się wszyscy bezkrytyczni cmokierzy zebrali i ja kanonizowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista zróbmy składkę na nowy samochód !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:27 przecież mistrzyni nie może jeździć pociągiem tłum rozdarłby ją na strzępy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 15:06 Nikt nie chce pani Otylii linczować. Ale jedno jest pewne, że za swoje czyny trzeba odpowiadać. Takie jest życie. Ponoć w wywiadach mówiła, że lubi szybką jazdę. No i teraz przyjdzie jej za tę słabość srogo zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 15:38 porter11 napisał: > > Ja mogę tylko jeszcze raz zaproponować, żebyście się w parę osób zebrali i > zlinczowali Otylię. > ----------------------------------------- Człowieku ale pie..sz aż głowa boli.Nikt tu nikogo nie chce linczowac tragedia jest tragedia i nikt tego nie neguje ale za debilizm trzeba placic,ona byla takim samym zagrozeniem co pijani kierowcy,a to ze zjechala na pobocze to byl zwykly odruch unikniecia zderzenia a nie to ze przemyslala sobie i wybrala mniejsze zlo o ile o takim czyms mozna mowic,moze teraz pasazerowie z uno powinni isc z kwiatami i jej podziekowac? Weź sie puknij w łeb. Zaraz sie okaże ze kierowca z uno jest winny nie najlepiej wszyscy wokół bo po co tam byli..? Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:17 >No to ją zlinczuj, co będziesz się ograniczał. Trzeba płacić to, spuść jej bańki (póki leży). Właśnie tyle masz do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:26 A co tu można w ogóle mieć do powiedzenia? Otylia spowodowała wypadek drogowy. Zabiła własnego brata. Ciężej jej ukarać nie można, bo tego z sumienia ona sama sobie nie zdejmie. Jest osobą której kibice sportowi wiele zawdzięczają. Potrzebuje wsparcia. Zamiast tego tłum takich facetów, jak ty, wymyśla jej, jakby ich coś opętało. Zrozumże. Ciężej ukarać, niz już jest ukarana nie możesz. A już na pewno nie dokonasz tego, pisząc na forum GW. Jak się boisz linczować - urządź jej kocią muzykę pod szpitalem. Może się powiesi, a ty będziesz zadowolony. No, bo będziesz w takiej sytuacji zadowolony, prawda? ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 16:35 1.W ogóle odstąpić od procesu. 2.Dać wyrok z zawieszeniem. 3.Uniewinnić. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: To co proponujesz? 04.10.05, 17:00 Ja proponuję, żeby sprawą zajął się prokurator i sąd. I, żeby ten ostatni wymierzył sprawiedliwy wyrok. Sprawiedliwy, to znaczy uwzględniający winę, okoliczności, jak i standard karania podobnych przypadków. A poza tym, proponuję, żeby się od tej biednej dziewczyny odpie..ć, co nakazują zwykłe ludzkie uczucia. Do tego przypominam o kamieniu i osobach bez grzechu. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Re: To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 17:12 Gdybym to ja był na miejscu pani Otylii to wcale nie obraziłbym się gdyby ludzie słusznie pisali na forum, że jestem piratem drogowym i zasługuję na karę. Bo jestem odpowiedzialny i nie obrażam się na obiektywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: To co proponujesz? 04.10.05, 17:17 No to idź, zabij brata, a potem sie qtm nie obrażaj, człowieku bez skazy. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Re: To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 17:27 Gdybym zabił brata to nie obraziłbym się gdyby ludzie pisali o mnie, że jestem mordercą. Ja się prawdy nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 [...] 04.10.05, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Re: To co proponujesz? IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 17:54 Przestań histeryzować człowieku. Polska potrzebuje ludzi silnych, odpowiedzialnych, którzy potrafią przyznać się do błędu jeśli go popełnią, a nie histeryków, którzy kryją się za plecami innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: To co proponujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:10 zapewne zalujesz, ze w Polsce nie orzeka sie juz wyrokow smierci... no bo bys je z duza przyjemnoscia wykonywal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigant Słabo znasz się na ludziach. IP: *.zacisze.zgora.pl 04.10.05, 18:31 Jestem łagodny. Ale lubię odpowiedzialnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Mnie sie wydaje, 04.10.05, 20:32 Że ty po prostu wymagasz więcej od innych, niz od siebie. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 16:41 Chodzi mi o to zeby byla traktowana jak zwykly czlowiek i odpowiedziala ze nieumyslne spowodowanie smierci czlowieka ale tak nie bedzie bo najlepsi adwokaci ja wybielą,a ty z niej poprostu robisz bohaterke ze zjechala na bok i uratowala innych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 04.10.05, 17:02 A jak ty byś kogoś zabił samochodem, to czy byłoby to przedmiotem publicznej debaty np. na tym forum? Pisaliby o tobie per morderca? Bo nie sądzę. Czyli - traktujesz ją gorzej, niż zwykłego człowieka. Ale odpowiedz - byłbyś zadowolony, gdyby np. przeczytała kilka twoich postów i się powiesiła? ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Sąd IP: *.chello.pl 04.10.05, 14:45 Przecież to normalne, że kierowcy, którzy w wypadku spowodowali śmierć człowieka, stają przed sądem. Każdego obowiązuje takie samo prawo - czy jest mistrzem olimpijskim, czy menedżerem, czy studentem, czy sprzedawcą w warzywniaku, czy kierowcą śmieciarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Sąd IP: *.g.pppool.de 04.10.05, 17:53 ty pennis26 z gory juz uprzedzasz fakty...poza tym mylicie pojecia.Morderstwo a spowodowanie nieumyslne czyjejs smierci to wielka roznica...Poza tym wedlug mnie to ze nie doprowadzila do czolowego zderzenia gdzie mogli zginac przypadkowi ludzie swiadczy bardzo na jej korzysc,a i tak zaplacila juz bardzo wysoka cene za swoja lekkomyslnosc.Wiec tak jak pisze Porter nie dobijajcie jej! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Sąd 05.10.05, 06:42 No oczywiscie czyli najlepiej wszystkich pijanych kierowców i wariatów którzy zapie..ją po 200/h i spowoduja wypadek czy tez nie umyslnie kogos zabija zostawic w spokoju przecież oni i tak "płacą już bardzo wysoka cene za swą lekkomyslność" > Poza tym wedlug > mnie to ze nie doprowadzila do czolowego zderzenia gdzie mogli zginac > przypadkowi ludzie swiadczy bardzo na jej korzysc Swiadczy na jej taka korzyść ze nie bedzie odpowiadala za zabujstwo tylko za zagrozenie zycia P.S. Myslisz ze jak napiszesz pennis to mi ublizysz albo cos,to swiadczy tylko o tobie,niestety w tym kraju jest taka mentalność ze jak ktos ma inne zdanie od wiekszosci to odrazu musi byc zgnojony i gorszy.JAki kraj taki naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sąd IP: *.orion.pl 05.10.05, 08:20 Ale powiedz, jakby Otylia po przeczytaniu twoich tekstów się powiesiła, to byłbyś zadowolony, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Sąd IP: *.g.pppool.de 05.10.05, 09:30 dennis26 napisał: > No oczywiscie czyli najlepiej wszystkich pijanych kierowców i wariatów którzy > zapie..ją po 200/h i spowoduja wypadek czy tez nie umyslnie kogos zabija > zostawic w spokoju przecież oni i tak "płacą już bardzo wysoka cene za swą > lekkomyslność" >- nie zapominaj ze Otylia byla trzezwa,wiec Twoje porownanie jest bez sesu > > > Swiadczy na jej taka korzyść ze nie bedzie odpowiadala za zabujstwo tylko za > zagrozenie zycia - zabierasz glos tam gdzie nie masz pojecia!zabujstwo,a nieumyslne spowodowanie smierci to wielka roznica... Za przeksztalcenie Twojego nicka przepraszam ale zrobilem to nieumyslnie.Zreszta penis sie pisze przez jedno n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:31 sponsor tym razem może już nie być taki hojny a przecież mistrzyni nie może jeździć pociągiem tłum rozdarłby ją na strzępy z uwielbienia oczywiscie... a gdyby mistrzyni za to drobne wykroczenie jednak odebrano prawko proponuję na kierowcę mistrza kierownicy "portera 11" a "ducha olabogi" (nomen omen !!) na pilota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:53 no wlasnie... zal ci duszyczke sciska, ze takie auta do koca zycia bedziesz ogladal jedynie w magazynach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lit Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.chello.pl 05.10.05, 13:01 W magazynach Kroniki Wypadków Drogowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.orion.pl 05.10.05, 09:58 Mam pytanko: czy prowadzisz samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:00 mam kierowcę i basen w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Pytam serio. Czy prowadzisz samochód? n/t IP: *.orion.pl 05.10.05, 10:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:22 to popros siostre, zeby ci basen zmienila... Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... 05.10.05, 10:43 nie mam siostry... może dzięki temu pożyję dłużej niż Szymon J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:45 nie boj nic... na wspanialych polskich drogach gina rowniez jedynacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: lepiej zróbmy składkę na nowy samochód.... IP: *.orion.pl 05.10.05, 14:51 Ale chwali się rodzicom, że dalej nie eksperymentowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi eeeeeeeee no zara.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:52 przeciez ja tylko doradzalem koledze co ma zrobic, zeby osiagna stan szczesliwosci - ktorego tak pragnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie no właśnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 09:59 ja też tylko chciałem doprowadzić Portera do osiągniecia masochistycznego orgazmu... bez końca prosił i błagał - no to się zlitowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter [...] IP: *.orion.pl 05.10.05, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch olabogi Re: Wszy sie szybko rozmnażają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:20 a ja mam wrazenie ze do dyskusji wlaczyli sie ludzie z jakiejs dalekiej przyszlosci, w ktorej Polske przecinaja wspaniale autostrady, tiry prowadza anioly aureolami uswiecone, a samochody usmiechaja sie do siebie na zakretach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter [...] IP: *.orion.pl 05.10.05, 10:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 co za strata ! 05.10.05, 11:13 widocznie przekroczyłeś ustawę o ochronie danych osobowych... no i posługujesz się prostackim,nienawistnym jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: co za strata ! IP: *.orion.pl 05.10.05, 11:16 A bo widzisz - nienawidzę chamstwa. Oczywiście w odróżnieniu od tolerancyjnych wszy, które nie nienawidzą chamstwa, ale taką Otylię to najchętniej by zlinczowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolu Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych IP: *.polskieradio.pl 05.10.05, 12:31 Myślę, że lincz w szpitalu nie jest tu najlepszym rozwiązaniem. Ja bym proponował ukamienowanie np. na placu Piłsudskiego w Warszawie, połączone z festynem edukacyjnym dla dzieci i oczywiście bezposrednią transmisją telewizyjną. A każdy kto nie mógłby przybyć do stolicy, aby spełnić swój obywatelski obowiązek, miałby mozliwość wysłania sms-a o treści RZUCAM. Co Wy na to miśki? Przecież nie mozna przegapić tej wspaniałej szansy, którą zesłał nam los. Nie będzie już lepszej okazji by zamanifestować nasze bezkompromisowe "nie" dla wariatów drogowych i moralną dojrzałość. Odpowiedz Link Zgłoś
kociszek Re: Antybandzior, Gucwa i paru innych 05.10.05, 15:10 Czy polskie radio przeprowadzi z tego festynu lajfa? Jeśli tak to wchodzę w to, gdzie i kiedy i na jaki numer ten sms... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie babie lato... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:27 W Rzepie jest bardzo nastrojowe zdjęcie drogi, którą mistrzyni olimpijska zapie..ła z prędkością 150-180 km/h www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051006/publicystyka/publicystyka_a_12.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: babie lato... IP: 62.173.207.* 07.10.05, 10:32 piękna fotka, porażający obraz drogi i drzew które zabijają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: babie lato... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:46 Walnij Inwokację romantyku, jak pieknie jechać tą aleją w kolasce. Odpowiedz Link Zgłoś