Dodaj do ulubionych

snieg, milosc i marzenia

10.01.02, 11:51
jebaj sie Genia-
my jebiemy bez wytchnienia!
Obserwuj wątek
    • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 11:57
      i niczego to nie zmienia
      • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 11:58
        zmienia,
        bo od jebania rosnie bania!
        • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:01
          byle nie przerosła za bardzo bo nastapi klasyczny przerost formy nad trescią
          • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:03
            to juz chyba zmartwienie autora tej fraszki. Raczej problem egzystencjalny! :o))
            • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:07
              myśmy tu sami egzystencjaliści,wystarczy wejść w pierwszy z brzegu wątek!:)))
              • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:09
                no ale chyba bez problemow egzystencjalnych?

Moj problem, to koniec urlopu w piatek :o((
                • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:12
                  poooważna sprawa
                  mogę scedować na Ciebie kilka dni z moich zaległych 62,cobyś też nad przepaścią
                  egzystencjalnego smutku nie stanął
                  • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:13
                    ja mam jeszcze ponad 200 nadgodzin! Ale BRD moze sie zawalic podczas mojej
                    absencji!
                    • yess Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:14
                      mario nie jedz !!!. daj dzienniczek napisze ci usprawiedliwienie ...
                      • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:17
                        lepiej mi tutaj pracy poszukaj... :o)))
                    • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:19
                      a ja zbieram na podróż dookoła swiata w 40 dni chyba było?to jeszcze na pół
                      kółeczka w drugą stronę wystarczy...i tam gdzieś zostanę:)))
                      • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:20
                        ja sie przenosze tylko o 1200 km. Ale tio i tak kurewasko daleko!
                        • yess Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:22
                          wrzuc robaczku swoje cv na @. popytam ludzi. oki?
                          • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:23
                            nie ma problemu :o))) Zaraz dostaniesz :o)) Tylko dalej nie rozsylac :o))
                            • yess Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:26
                              no jak to nie dalej :)) rozesle calemu swiatu hihihihi menowi tez moge?
                              • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:32
                                jemu nie!!! Jeszcze bedzie chcial mnie u siebie zatrudnic!!! :o)))

Juz masz na koncie Gazety!
                                • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:45
                                  jak tam,oferty już spływają ?
                                  • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:46
                                    jeszcze nie zagladalem na poczte :o))
                                    • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:49
                                      pewnie będą problemy z otwarciem-blokada z powodu przepełnienia ! :)))
                                      • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:50
                                        no tak. Ale podalem inny adres @ na skrzynke profesjonalna! Moze wystarczy
                                        miejsca?
                                        • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 12:54
                                          pesymista! :)))))
                                          • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 13:13
                                            zeby przynajmniej 1 oferta byla !
                                            • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 13:19
                                              onieśmieleni :)))
                                              • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 13:34
                                                Nie zartuj, to dla mnie rzeczywiscie bardzo powazna sprawa. Wprost zyciowa!
                                                • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 14:00
                                                  To wykreśl może co nieco z tego CV,wiesz,"nie można wznosić się za wysoko"jak
                                                  śpiewał jeden z zespołów w czasach mojej młodości....:))))
                                                  • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 14:03
                                                    w czasach mojej mlodosci Fogg tez spiewal, wiec sie nie chwal. A CV jest taki,
                                                    ze bardziej rachitycznego juz nie dam rady napisac :o((
                                                  • oona Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 14:18
                                                    widać przesadziłeś ze skromnością.Co tam jest?urodziłem się ... i podpis?:)
                                                  • mario2 Re: snieg, milosc i marzenia 10.01.02, 14:38
                                                    nie- jeszcze edukacja- znaczy sie podstawowka na klasy rozbita. W 12
                                                    punktach :o))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka