Gość: Diabolo IP: *.waw.cdp.pl 20.09.02, 10:47 Wpisujcie co chcecie.... Dla mnie był najlepszy na boisku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dok Re: Surma ............ IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 10:53 zgadzam sie, jak najbardziej, nie widzialem straconych przez niego pilek, duzo walki, pilka sie go trzyma, bardzo dobry transfer, w przeciwienstwie do Saganowskiego, ale coz, nie mozna miec wszystkiego:-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: Surma ............ 20.09.02, 10:58 dobry nabytek. chłopak z głową na karku i odpowiednia siłą w nogach. napewno będzie mocnym ogniwem Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Surma ............ 20.09.02, 13:59 I ja się zgodzę. W końcu udany nabytek Legii, która słynęła z wyrzucania pieniędzy w błoto na "gwiazdorów". Solidny piłkarz, młody, zdrowy. Oby klimat Stolicy mu służył. A Saganowski potrzebuje trochę czasu, też umie grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Surma ............ IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 20.09.02, 14:37 wichura napisał: > I ja się zgodzę. W końcu udany nabytek Legii, która słynęła z wyrzucania > pieniędzy w błoto na "gwiazdorów". Solidny piłkarz, młody, zdrowy. Oby klimat > Stolicy mu służył. > A Saganowski potrzebuje trochę czasu, też umie grać. Surma gral bardzo dobrze, ale najlepszy na boisku byl Zielinski. Zero pomylek, strzelona bramka, znakomite sprowokowanie obroncy przeciwnika do faulu na czerwona kartke. Mysle, ze p. Jacek powinien co predzej zajac miejse w srodku obrony reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Surma ............ IP: 213.17.170.* 20.09.02, 14:42 Gość portalu: Porter napisał(a): > wichura napisał: > > > I ja się zgodzę. W końcu udany nabytek Legii, która słynęła z wyrzucania > > pieniędzy w błoto na "gwiazdorów". Solidny piłkarz, młody, zdrowy. Oby kli > mat > > Stolicy mu służył. > > A Saganowski potrzebuje trochę czasu, też umie grać. > > Surma gral bardzo dobrze, ale najlepszy na boisku byl Zielinski. Zero pomylek, > strzelona bramka, znakomite sprowokowanie obroncy przeciwnika do faulu na > czerwona kartke. Mysle, ze p. Jacek powinien co predzej zajac miejse w srodku > obrony reprezentacji. Na razie to Bąk jest najlepszy na tą pozycję i grywa przeciwko Rivaldo, a nie Vreven'owi, czy też Kalu Uche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Surma ............ IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 20.09.02, 14:58 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Gość portalu: Porter napisał(a): > > > wichura napisał: > > > > > I ja się zgodzę. W końcu udany nabytek Legii, która słynęła z wyrzuca > nia > > > pieniędzy w błoto na "gwiazdorów". Solidny piłkarz, młody, zdrowy. Ob > y kli > > mat > > > Stolicy mu służył. > > > A Saganowski potrzebuje trochę czasu, też umie grać. > > > > Surma gral bardzo dobrze, ale najlepszy na boisku byl Zielinski. Zero > pomylek, > > strzelona bramka, znakomite sprowokowanie obroncy przeciwnika do faulu na > > czerwona kartke. Mysle, ze p. Jacek powinien co predzej zajac miejse w sro > dku > > obrony reprezentacji. > > > Na razie to Bąk jest najlepszy na tą pozycję i grywa przeciwko Rivaldo, a nie > Vreven'owi, czy też Kalu Uche. Bak w klubie rzadko grywa jako ostatni i nie kieruje obrona. Ponadto - w lidze jest taki sobie. W meczu z Lyonem popelnil mnostwo bledow (no ale w tym meczu obrona Lens grala w skladzie silnie eksperymentalnym). Pod bramka przeciwnika nieprzydatny. A jak zlapie katar, to bedzie trzy miesiace pauzowal. Przeciwko Rivaldo wypadl niezle, to tez prawda. Ale Rivaldo nie za bardzo sie przygotowal to sezonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Re: Surma ............ IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 20.09.02, 18:11 grajmy 4 obroncow Bak i Surma w srodku i problem rozwiazany Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Surma ............ 20.09.02, 14:43 On też rozegrał świetny mecz, choć Legia straciła bramkę "z niczego". Zaskoczył mnie (na plus) Svitlica (1,5 gola i asysta), znakomicie podawał Kiełbowicz. Bohaterów było kilku, bo i drużynie mecz się udał. Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Surma ............ 20.09.02, 14:17 fakt, motor, pluca i silnik druzyny, koles ma kondycje, potrafi strzelic z daleka oraz prostopadle podac, kogos takiego brakowalo Legii od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: united32 Re: Surma ............ IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.5.* 20.09.02, 15:07 Zgadzam sie. Surma to dobry i solidny zawodnik. Od dłuższego czasu obserwowałem Go podczas meczów na Ruchu. Legia zrobiła dobry zakup. Życze Mu jak najlepiej w Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Surma ............ IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.02, 15:22 Surma to dobra stara krakowska szkola.Mysle ze Legia jak i w przyszlosci kadra bedzie miala z niego duzo pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re:Jednak Zieliński. IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 15:28 Wydaje mi się że wszyscy oprócz Szali zagrali koncertowo ale chyba jednak Zielu był jeszcze lepszy od Surmy. Łukasz ex equo np: z Kiełbikiem i Svitlicą na drugim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virton Re:Jednak Zieliński. IP: 213.25.152.* 20.09.02, 22:02 Gość portalu: jw napisał(a): > Wydaje mi się że wszyscy oprócz Szali zagrali koncertowo ale chyba jednak Zielu > był jeszcze lepszy od Surmy. Łukasz ex equo np: z Kiełbikiem i Svitlicą na > drugim miejscu Zieliński, Kiełbowicz, Surma i Svitlica grali pierwsze skrzypce.Tylko tak dalej. A na bieganinę Szali to się nie dało patrzeć.Chyba z 90% popsutych piłek, "współudział" przy stracie bramki.Przy Legionistach wyglądał jakby się urwał z ........... Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś