Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hit w Lidze Mistrzów: Bayern - Juventus

IP: *.devs.futuro.pl 17.10.05, 15:56
    Bayern - Juventus :) idealny mecz zeby usiasc spokojnie w fotelu, wypic pifko
    i usnac. chyba ze mnie chlopaki zaskocza i strzela 1 lub 2 bramki :D:D:D:D
    Obserwuj wątek
      • Gość: ol' bastard no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:15
        juve-bayern anty teza futbolu,jesli chcesz zniechecic do ogladania pilki noznej
        to pokaz juve-bayern lub chelsea-liverpool
        • Gość: bts Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: 82.139.44.* 17.10.05, 16:20
          wypowiedź ol' bastard - przeczytaj jeśli chcesz się przekonać że na tym świecie nadal są debile...
        • Gość: Misza K. Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:52
          Wy chyba chorzy jesteście, zamknięci w stereotypach. Obydwie drużyny grają
          atrakcyjny futbol dla oka i dla umysłu.
          • Gość: Leni Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.10.05, 17:31
            "Futbol atrakcyjny dla umysłu" - pięknie powiedziane :DDD, bo mi ciągle
            wmawiają, że to sport dla ciemnego ludu i kibiców półgłówków.
        • kubakuba w Anglii jest ok 17.10.05, 18:47
          oczywiscie, ze ogladanie tego meczu to strata czasu, ale na pewno nie jest tym
          mecz druzyn angielskich! wole 0:0 w Anglii niz 3:3 we Wloszech lub Niemczech (z
          pozdrowieniami dla Smolarka, uciekaj stamtad...), a taki mix to padaka nad
          padakami :)
          trzymajcie sie
          kuba
          • Gość: Quii Re: w Anglii jest ok IP: *.pl / 217.153.39.* 17.10.05, 20:57
            chyba ci ryba z frytkami zaszkodziła
            • Gość: pfk Re: w Anglii jest ok IP: *.orange.pl 17.10.05, 22:58
              ...autobus go ochlapał i ma zaburzoną percepcję... ;P

forza Juve!!
        • Gość: harryŁKS Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:32
          Juve to jest najwiękrzy klub na świecie którego piłkarze są jednymi z
          najleprzych dla tego miło popatrzeć na najleprzych w akcji!!! Forza
          Juve!!!!!!!!!!!!!!!! Real cioty!!!
          • Gość: JA Pieprzniete dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:10
            twoja dupa to ciota!!!!! Jesteś pier... ty zrąbany fanie lksu,ktory jest ujowy
            jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jakub e, tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:31
        Wolałbym dziś zobaczyć Villareal-Benfica Lizbona. Ale chyba raport mniejszości
        tu stanowię.

Tylko, kto w redakcji sportowej TVP wie, skąd w ogóle jest Villareal?
        • Gość: P Re: e, tam... IP: 80.48.189.* 18.10.05, 11:37
          I tak jest niezle ,ze jedni (tvp) pokazuja mecz Bayern - Juventus , a drudzy
          (Polsat SPort) Panathinaikos - Barcelona ... Ostatnio obie stacje dwa razy pod
          rzad puszczaly oba mecze razem... A tak zawsze mam wybor co ogladac - starczy
          pol godziny meczow :)

O wlasnie widze,ze jutro podobnie - na TVP Ac Milan - PSV , a na Polsacie Sport
          Chelsea - Betis Sevilla .
          • gromek1 Re: e, tam... 18.10.05, 11:48
            Dziwne to Forum nie uważacie. Ani "jebacwisle" ani "tylko korona", Chłopaki nie
            śpijcie!
            Forza Zemsta Pierdziszewo!!!!!!!!!
            • Gość: zatroskany BARCA !!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 18.10.05, 12:50
              zamiast piękna futbolu, będziemy oglądać nazwiska co nie
              strzelają bramek - brawo
              piłkarskie szachy...
              • Gość: Quii Re: BARCA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / 217.153.39.* 18.10.05, 15:35
                ani wjednym ani w drugim nie ma jakichś niesamowitych nazwisk a oba kluby grają
                dobrze więc tracą mało goli proste
        • Gość: marek Re: e, tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:06
          Popieram.
      • Gość: fan Re: Hit w Lidze Mistrzów: Bayern - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:46
        wisla.e-plock.pl
      • Gość: tom Re: Hit w Lidze Mistrzów: Bayern - Juventus IP: 192.154.91.* 18.10.05, 20:48
        ja tylko sie dziwie co to za klasyk skoro to dopiero trzeci bayern-juve w
        histori pucharu europy a dwa pierwsze mialy miejsce rok temu...
        a poza tym ja i tak nie bede ogladal
      • Gość: Jasiu Śmietana Come back Jasia Śmietany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:13
        wisla.e-plock.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka