Gość: 1 IP: *.devs.futuro.pl 17.10.05, 15:56 Bayern - Juventus :) idealny mecz zeby usiasc spokojnie w fotelu, wypic pifko i usnac. chyba ze mnie chlopaki zaskocza i strzela 1 lub 2 bramki :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ol' bastard no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:15 juve-bayern anty teza futbolu,jesli chcesz zniechecic do ogladania pilki noznej to pokaz juve-bayern lub chelsea-liverpool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bts Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: 82.139.44.* 17.10.05, 16:20 wypowiedź ol' bastard - przeczytaj jeśli chcesz się przekonać że na tym świecie nadal są debile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza K. Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:52 Wy chyba chorzy jesteście, zamknięci w stereotypach. Obydwie drużyny grają atrakcyjny futbol dla oka i dla umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.10.05, 17:31 "Futbol atrakcyjny dla umysłu" - pięknie powiedziane :DDD, bo mi ciągle wmawiają, że to sport dla ciemnego ludu i kibiców półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
kubakuba w Anglii jest ok 17.10.05, 18:47 oczywiscie, ze ogladanie tego meczu to strata czasu, ale na pewno nie jest tym mecz druzyn angielskich! wole 0:0 w Anglii niz 3:3 we Wloszech lub Niemczech (z pozdrowieniami dla Smolarka, uciekaj stamtad...), a taki mix to padaka nad padakami :) trzymajcie sie kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quii Re: w Anglii jest ok IP: *.pl / 217.153.39.* 17.10.05, 20:57 chyba ci ryba z frytkami zaszkodziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Re: w Anglii jest ok IP: *.orange.pl 17.10.05, 22:58 ...autobus go ochlapał i ma zaburzoną percepcję... ;P forza Juve!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harryŁKS Re: no to we wtorek meczu nie ogladam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:32 Juve to jest najwiękrzy klub na świecie którego piłkarze są jednymi z najleprzych dla tego miło popatrzeć na najleprzych w akcji!!! Forza Juve!!!!!!!!!!!!!!!! Real cioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Pieprzniete dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:10 twoja dupa to ciota!!!!! Jesteś pier... ty zrąbany fanie lksu,ktory jest ujowy jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub e, tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:31 Wolałbym dziś zobaczyć Villareal-Benfica Lizbona. Ale chyba raport mniejszości tu stanowię. Tylko, kto w redakcji sportowej TVP wie, skąd w ogóle jest Villareal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: e, tam... IP: 80.48.189.* 18.10.05, 11:37 I tak jest niezle ,ze jedni (tvp) pokazuja mecz Bayern - Juventus , a drudzy (Polsat SPort) Panathinaikos - Barcelona ... Ostatnio obie stacje dwa razy pod rzad puszczaly oba mecze razem... A tak zawsze mam wybor co ogladac - starczy pol godziny meczow :) O wlasnie widze,ze jutro podobnie - na TVP Ac Milan - PSV , a na Polsacie Sport Chelsea - Betis Sevilla . Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: e, tam... 18.10.05, 11:48 Dziwne to Forum nie uważacie. Ani "jebacwisle" ani "tylko korona", Chłopaki nie śpijcie! Forza Zemsta Pierdziszewo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany BARCA !!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 18.10.05, 12:50 zamiast piękna futbolu, będziemy oglądać nazwiska co nie strzelają bramek - brawo piłkarskie szachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quii Re: BARCA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / 217.153.39.* 18.10.05, 15:35 ani wjednym ani w drugim nie ma jakichś niesamowitych nazwisk a oba kluby grają dobrze więc tracą mało goli proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Hit w Lidze Mistrzów: Bayern - Juventus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:46 wisla.e-plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Hit w Lidze Mistrzów: Bayern - Juventus IP: 192.154.91.* 18.10.05, 20:48 ja tylko sie dziwie co to za klasyk skoro to dopiero trzeci bayern-juve w histori pucharu europy a dwa pierwsze mialy miejsce rok temu... a poza tym ja i tak nie bede ogladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Śmietana Come back Jasia Śmietany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:13 wisla.e-plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś