Gość: Gucwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.02, 12:43 Doszedłem do wniosku, że najwyższy czas aby skończyć z animozjami. W imieniu kibiców Legii - proponuję zgodę kibicom Wisły. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: LEGIA - WISŁA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 12:49 Idealista. Ale brawo za dobre intencje.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: LEGIA - WISŁA 26.09.02, 13:03 Brzmi pieknie. Obawiam sie jednak, ze nikt nie dal Ci prawa do wypowiadania sie "w imieniu kibicow Legii". Ale Twoja prywatna opinia mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga to nie jest Gucwa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 13:03 Gucwa loguje sie z innego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: to nie jest Gucwa 26.09.02, 13:16 Gość portalu: olaboga napisał(a): > Gucwa loguje sie z innego adresu. jakby się logował to by adresu nie było widać...rany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa to nie ja!!!! Ja jestem Gucwa (prawdziwy) IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.09.02, 13:28 no i ktoś pięknie się podszywa....a co do pomysłu zgody, to niestety mimo szczerych chęci uważam że to raczej niemożliwe :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jerzcross BRAWO GUCWA !! 26.09.02, 16:59 No to jak w końcu : - szczere chęci czy : - niemożliwe ? Nie chciałbym być upierdliwy, ale jedno wyklucz drugie... Ale gratuluję pomysłu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakonix Re: to nie ja!!!! Ja jestem Gucwa (prawdziwy) 27.09.02, 00:01 nikt sie z toba bucu zgadzal nie bedzie. bez laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whitestar Re: LEGIA - WISŁA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 23:26 zgoda - kibic Wisełki. Brawo Gucwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: LEGIA - WISŁA IP: *.librarycfs.le.ac.uk 27.09.02, 14:49 Co to jest zgoda? Pomiedzy kibicami Wisly i Legii zgody nie moze byc nigdy, jak pomiedzy kibicami Liverpulu i Man Utd. Ale jezeli chodzi o zgode w sensie stop z glupimi provokacyjnymy i nieprawdziwimy zarzutami/skargami o tesci obrazliwej to popieram pomysl Gucawy (lub tez i nie), ale jest to obojetne. Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Re: LEGIA - WISŁA 27.09.02, 14:55 Fakt ze moglibysmy nie obrazac sie nawzajem ale zgody jako takiej to rzaczej nigdy nie bedzie. Mimo wszystko PRZESTANMY SIE OBRZUCAC GÓWNEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: LEGIA - WISŁA 27.09.02, 18:27 > Co to jest zgoda? Pomiedzy kibicami Wisly i Legii zgody nie moze byc nigdy, jak > > pomiedzy kibicami Liverpulu i Man Utd. W obu przypdkach zgoda jest możliwa pod jednym wszakże warunkiem: Legia/ManUtd. spadnie do trzeciej ligi i więcej z niej nie powróci Odpowiedz Link Zgłoś