Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gra z pomysłem

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.11.05, 06:47
    Astoria gra z pomyslem i jest rozsadnie budowana? To chyba jakis zarcik :)
    Moze autor nie widzial meczu z Anwilem lub Polonią?
    Obserwuj wątek
      • Gość: wkpb Re: Gra z pomysłem IP: 5.1R* / 194.117.134.* 07.11.05, 09:56
        zabawne stwierdzenie: "wystarczy poprzesuwać się po Polsce" - kibice wprost
        uwielbiają wycieczki w poszukiwaniu zasięgu odpowiedniego ośrodka tvp3, choć na
        przykład w Zgorzelcu podobno w ogóle nie odbierają tej stacji...
      • Gość: tyus Re: Gra z pomysłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:56
        Romański ty jeb.... kur....dlaczego tak piszesz o Stali zazdrosci ze Turówm
        został rozbity przez Stal a twoja cieniutka Polonia nie miała nic do
        powiedzenia w Zgorzelcu,jakie ty masz pojecie o koszykówce piszac taki
        artykuł???????????Jestes żałosny i zawsze taki byłeś!
      • Gość: Antigripp Re: Gra z pomysłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:48
        Pan Romański musi dobrze pisać o Astorii i nie ma tutaj mowy o rzetelnym
        dziennikarstwie. Po prostu taki jest biznes. To tak, jakby rzecznik prasowy
        Śląska źle pisał o telefonii ERA. Wyobrażacie to sobie? Zresztą ten artykuł
        znajduje się w kategorii komentarze. Nie jest to zatem obiektywne stwierdzenie
        faktów, ale punkt widzenia pana Romańskiego. Tak było zawsze, odkąd czytam te
        komentarze.
        • Gość: tomas Re: Gra z pomysłem IP: 82.146.225.* 11.11.05, 18:49
          Antigrippie, Pan Romanski wcale nie musi dobrze pisac o Astorii. Nie bardzo
          rozumiem to stwierdzenie-co ma piernik do wiatraka. Do tej pory pisal zle, a od
          tego sezonu (odkad gazeta przestala byc patronem medialnym asty), zaczal
          wypowiadac sie nawet zbyt optymistycznie.
          Ale prawda jest, ze chudeusz, majac ograniczone pieniadze, bardzo sie postaral
          i wyszedl mu z tego calkiem sensowny sklad, tylko czasem zawodzi. Polpharma
          natomiast jest silna a wyniki polpaku mowia same za siebie.
          A wy wszyscy spece od kosza, darujcie sobie te wasze "inteligentne" i "fachowe"
          komentarze.
      • Gość: taktak Re: Gra z pomysłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:57
        No cóż , chyba nie ma bardziej kompetentnej osoby do plecienia andronów jak
        ADROM.A do tego jeszcze mu za to płacą , to się chłopina urządził , dostawać
        pieniądze za brak kompetencji - gratulacje.
      • Gość: Roman Adamski Re: Gra z pomysłem IP: *.promax.media.pl 07.11.05, 22:08
        Nie wiedziałem, że ta miernota nadal pisze? Wszystko się zmienia, tylko jakimś
        cudem taki półgłówek, przepraszam - półinteligent ciąle jakoś utrzymuje tą
        swoją posadkę. Czyżby w GW koszykówka, była na tyle mało istotną dziedziną, że
        nie zwracają uwagi na to, jak taki redaktorzyna psuje im wizerunek? Smiechu
        warte...
      • Gość: Stal Ostrów Re: Gra z pomysłem IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.05, 22:59
        romanski nie rozumiesz wygranej Stali ?! To Ci podpowiem co pisałeś w
        czasopismie "Basket" Stal moze wygrac gdy nastapi szczesliwy układ planet :> I
        co teraz juz wiesz Marionetko Ślaska ?!
        Wiecej szacunku dla naszego zespołu !!!
        • Gość: kibickoszykowki Re: Gra z pomysłem IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:07
          powiem wam tak: obojetnie kto by nie pisal w gazecie jest beee
          wy wszyscy znacie sie na koszykowce o wiele lepiej niz jakis tam dziennikarz a w
          szczeglonosci romanski.
          to wy jestescie specjalistami od treningu, szkolenia mloziezy, wyszukiwania
          graczy, taktyki itd. itp.
          ktos kto pisuje w gazecie jest zerem. kazdy z was jest najmadrzejszy.

zastanowcie sie czasem nad soba zanim sie osmieszycie. zalosni jestescie.

p.s. dla wszystkich rozumiejacych inaczej-nie bronie romanskiego, tylko namawiam
          niekorych do refleksji nad stanem wlasnego zadufania i zarozumialstwa.
          • Gość: Gosc Re: Gra z pomysłem IP: *.plusgsm.pl 08.11.05, 12:53
            w istocie tak jest, zacznijcie tez pisac, do gazet i bedzie po klopocie.

takze nie bronie, ale stosuje raz po raz racjonalna krytyke.

adrom jakie zdanie ma takie ono jest, i ma prawo je wyrazac. wolnosc slowa,
            prawda ?
      • Gość: Gość - kibic Re: Gra z pomysłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:23
        Posłuchajcie równiez komentarzy na temat drużyn z dolnej cześci tabeli jakie
        padają z ust Pana Sobczyńskiegi i jego gościa w niedzielnym programie"Za 3"
        Kpią sobie i żartują nie mając szacunku dla drużyn i ich kibiców. Długo nie
        było programu podsumowującego kolejkę spotkań a jak już sie pojawił to
        spokojnie obejrzeć nie można.
      • Gość: Larry Re: Gra z pomysłem IP: 62.77.178.* 09.11.05, 15:26
        Jedyne sensowne rzeczy jakie pisal adrom dotyczyly pomyslow na strukture ligi.
        Jezeli chodzi o sledzenie rozgrywek hmmm...?Chyba juz widzialem ostatnio arykul
        o pilce autorstwa adroma. Moze niech juz tak zostanie bo w rankingu
        dziennikarzy w zeszlym roku przegrali nawet z wybitnie pilkarskim przegladem
        sportowym. Panie Adasiu pilka jest teraz na fali niech juz pan przestanie pisac
        te jakze sporadyczne mini felietony bo ledwo czlowiek zaczyna pisac to juz
        konczy. Nad felietonem powinno sie troche pomyslec (i piszacy i czytajacy) a tu
        niestety nie ma nad czym myslec bo jesli sie kogos nie lubi to prosze pisac
        bardziej dosadnie jednoczesnie maskujac o kogo chodzi zeby zaoszczedzic sobie
        chodzenia po sadach. A to wszystko takie mdle i niedoczytane. Kowalczyk nigdy
        nie byl madry ale wieszac na nim psy po wygranej. Pozatym to Karol nie rozumial
        porazki (moze Kowalczyk zwyciestwa tez) ale oznaca to tylko tyle ze mamy nic
        niewiedzacych trenerow w Polsce. Dlaczego pan wygral: Nie wiem. Dlaczego pan
        przegral? Nie wiem ;(. Erudyci to z nich nie sa. Takie Janasy koszykowki ;)
      • Gość: greg Re: Gra z pomysłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:37
        hehe... Astoria co roku nowy skład, co roku problemy z budżetem i sponsorami, a
        to na razie 3 rok w PLK, z każdym nowym sezonem coraz mniej naiwnych na
        trybunach
        • Gość: anwilfan Re: Gra z pomysłem IP: *.chello.pl 15.11.05, 00:16
          Gość portalu: greg napisał(a):

> hehe... Astoria co roku nowy skład, co roku problemy z budżetem i sponsorami, a
          >
          > to na razie 3 rok w PLK, z każdym nowym sezonem coraz mniej naiwnych na
          > trybunach

jesli chodzi o rotację składu to jest tak w większości polskich drużyn wybitny
          znawco basketu. jeszcze jedno: w ostatnich sezonach Astoria miała największą
          widownię w lidze. to jest do sprawdzenia-tylko musisz chcieć i umieć to zrobić.
      • Gość: Sunna Re: Gra z pomysłem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.11.05, 19:40
        ale sie stalowcy pusza lol
        sa ciency jak barszcz a tak kozacza
        jakby do 1 ligi spadli to tez by mowili ze dokopia kazdemu, mieli farta z
        turowem a jakby mistrzostwo swiata zdobyli
        jak to mawiali po mistrzostwie anwilu - nawet slepej kurze...
      • Gość: Sunna Re: Gra z pomysłem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.11.05, 19:41
        a tu anwil przegrywa z cienka kotwica :p
        moze dadza rade okretowi chlopcy i dowioza
        jak mozna przez 7 min dwa pkt walnac z wolnych ?
      • Gość: Pąki Polonia nie zdaje egzaminu! IP: *.multinux.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:34
        Nie wiem kiedy to niby Polonia - w obecnym składzie - zdała egzamin w tym
        sezonie? Jest tak słaba, jak nie była od dobrych 4 lat...
        Sad but true.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka