simpson85 18.11.05, 23:19 ... z 45 min. to będzie traktowana jako decydująca (bo przecież było 3:2) czy też nie bo za taką mozna uznać tylko strzeloną przy stanie 2:2?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachus69 Re: Bramka Włodarczyka 19.11.05, 00:19 Cała Polska czyta dzieciom... Z Regulaminu Piłkarzyków: rozdział V, punkt 3 (i) e "zawodnik za strzelenie decydującej bramki w meczu otrzymuje dodatkowo 2 pkt. Bramką decydującą jest strzelona bramka, która po uprzednim remisowym wyniku przesądza o jednobramkowym zwycięstwie konkretnej drużyny" Czy zatem Włodarczyk strzelił bramkę, która po uprzednim remisowym wynku przesądziła o jednobramkowym zwycięstwie Legii ??? Swoją drogą, każdy z nas zanim zaczął grę, musiał zaznaczyć, że zapoznał się z Regulaminem... Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Bramka Włodarczyka 19.11.05, 09:32 Ale jak wielokrotnie moglismy się przekonać ogromna większosć tego nie czyni ... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: Bramka Włodarczyka 19.11.05, 11:02 dobra dobra bez osobistych wycieczek... ja tam czytałem regulamin tylko pierwszej edycji (:P wiem naganne)a nie wiadomo co Gazeciarze wymyslą. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś