Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 00:42 Rasiaki wszystkich krajów łączcie sie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mardal Dziwolągi IP: *.dsV.agh.edu.pl 05.12.05, 00:48 hehe, panie Rafale mistrzostwo swiata. chyba ciezko powiedziec cos wiecej o naszej gwiezdzie. u nas nawet powstala piosenka. "rasiaka mamy, za zeta go odsprzedamy" ;). a swoja droga dziwna sprawa z tym Rasiakiem. ciezko wytlumaczyc ze zawodnik w I lidze strzela nascie bramek, a w Premiership nie lapie sie na trybuny. jak sie janas nie przekona to chyba pozostaje nam liczyc, ze Rasiaka wygryzie jakis drwal. drwal Franek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz A CO TO REPREZENTACJA JEST ARMIA ZBAWIENIA???? IP: *.gl.digi.pl 05.12.05, 11:36 zeby czekac i liczyc az ktos sie wreszcie przelamie???jak janas tak kocha rasiaka to niech razem na polowania jezdza ale w kadrze maja grac najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja BÓJCIE SIĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:06 Jam jest kajzer i king ! Wyzywam was na ring ! Polactwo zostanie znokautowane, A Puchar Świata wygra King i Kajzer Janne ! Nikt od niego nie będzie lepszy, a kto nie wierzy, niechaj stąd spieprzy ! W Luxemburgu firmę mam, na Polactwo zawsze sram. Znokautować i dowalić wam chcę, ...ups! z ręką w nocniku obudziłem się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lallala Dziwolągi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 05.12.05, 00:49 cele marketingowe-najlepsza buazeria,najlepszy parkiet,krzewy ogorodowe,drzewka owocowe,itp...producenci drewna laczcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Dziwolągi IP: *.katowice.msk.pl / *.msk.pl 05.12.05, 00:49 Jak to kiedy? Stało się to podczas zeszłorocznych wakacji w słonecznej Sienie, uporczywie przerywanych raz w miesiacu przez natrętny telefon trenera Janasa i jego diamentowe eksperymenty, do których zresztą nasz selekjoneiro o marsowym obliczu powrócił ostatnio w meczu z Anglią. A bez żartów - Rasiak to dobry piłkarz, ale... mitów na jego temat jest tyle, że Pan Grzegorz już jest bardziej mitem niż żywym człowiekiem. Bo kto powiedział, że Rasiak jest potrzebny reprezentacji z powodu swych warunków fizycznych i gry głową? Przecież nogami gra znacznie lepiej!, dwa wspomniane w artykule asysty były pięknymi prostopadłymi podaniami do Niedzielana. Podobnie Rasiak kompletnie sę nie sprawdza na szpicy, lepiej go lekko schować za szybkim i/lub sprytnym napastnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Dziwolągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 18:03 - Rasiak to dobry piłkarz ale ...lepiej go lekko schować za > szybkim i/lub sprytnym napastnikiem. Najlepiej Rasiaka tak schować, aby go nikt nie znalazł - zwłaszcza Janas. Tak go schować, aby on sam nie mógł znaleźć drogi na stadion. Zwłaszcza na ten, na którym gra reprezentacja. A a'propos schowania Rasiaka za szybkiego i/lub sprytnego napastnika to rozwiązanie takie jest z góry zaplanowaną porażką. Przecież ten gość będzie przeszkadzał szybkiemu i/lub sprawnemu napastnikowi na tyle skutecznie, że pożytku nie tylko z Rasiaka nie będzie (co jest zresztą oczywiste i nikogo nie dziwi) ale i szybki i/lub sprytny napastnik nie będzie mógł się wykazać. Lepszym rozwiązaniem jest definitywne schowanie Rasiaka w sposób jak wyżej. Rasiak na boisku przypomina mi pewnego Araba w Marsylii, którego miałem okazję poznać tam na placu budowy, a który to Arab oparł się o przydzieloną mu łopatę i usnął. Autentyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Dziwolągi IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.12.05, 00:57 Życze Grzesiowi wszystkiego najlepszego! I Rasta Fariemu też! A jutro mam kolokwium i nie wiem co tu jeszcze robie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Dziwolągi IP: *.ed.shawcable.net 05.12.05, 00:58 Dlaczego Rasiak jest napastnikiem .Rasiak mialby pewne miejsce w reprezentacji grajac na obronie.Znawcy pilki w Polsce wypatrzyli Piechne kiedy pokazalem Grzesia palcem . Robiono sobie zarty he he he . Teraz mowie mamy wielki talet na stopera atakujacego . Rasiak ma fantastyczne warunki fizyczne i jesli zacznie grac na obronie .Polska bedzie kochala Rosiaka a jak zacznie strzelac bramki to bedzie uwielbiany.Koncze ide na mecz Oilers.Bardzo zimno -23'.Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozumny brooklyn STEC-"RASIAKIEM" DZIENNIKARSTWA IP: *.crowley.pl 05.12.05, 01:17 Moze ktorys napisze w czym sam jest dobry? Steca nie pytam bo to "rasiak" dzinnikarstwa Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Dziwolągi IP: *.ed.shawcable.net 05.12.05, 01:30 Co teraz chcecie od Rafala Slowo Rasiak dziala na was jak czerwony kolor na byka. Kazimierz Dejna byl tez pilkarzem kontrowersyjnym .Wlasnie takiego Dejny - Rosiaka reprezentacja bardzo potrzebuje i basta. Ryszard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Dziwolągi IP: *.p.lodz.pl 05.12.05, 11:42 Chyba kolega Ryszard się troszkę zagalopował... ja bym powiedział ,że nawet bardzo. BO inaczej nie można nazwać porównania największego piłkarza w dziejach polskiej piłki nożnej do takiej miernoty... Ja powiem szczerze, że wcale nie obraziłbym się, gdyby "The flying's Gregory Dżepetto Rasiak Circus" zniknął z reprezentacji Polski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Dziwolągi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:51 "The flying's Gregory Dżepetto Rasiak Circus" - posikałem sie ze smiechh ja kto preczytalem! polecam stronke ---> www.rasiak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulan mocno przegiąłeś IP: *.acn.waw.pl 07.12.05, 16:02 Z Deyny w Polsce nikt sie nie wyśmiewał, jego nienawidziła prawie cała Polska za to że gra w Legii, że gra w warszawie. w ten sposób ci "mali" ludzie leczyli swoje kompleksy. tak więc sporo osób go nienawidziło, ale nik go nie wyśmiewał. BO TO BYŁ WIELKI PIŁKARZ, a nie miernota jak Rasiak. Z Rasiak wszyscy sie smieją, bo jest nędznym piłkarzem, niezasłużenie promowanym przez Janasa i to stało sie podstawą jego "popularności". gdyby Janas z uporem maniaka nie powoływał "drewnialdo" do kadry to pies z kulawa noga by się niem nie zainteresował. Cała obecna "popularność" Rasiak jest pochodną niezrozumiałych decyzji Janasa, który zamiast wystawiać zawodnika "franek łowca bramek" wystawia to żałosne drewno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Trafiles z tym porownaniem jak kula w plot... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.05, 16:03 albo w RASIAKA, co z reszta na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Dziwolągi IP: *.icpnet.pl 05.12.05, 07:50 Z Rasiaka zaczęto się śmiać gdy w reprezentacji nie nadażał nawet za sędzią i gdy z 20 piłek do niego podanych 19 mu uciekło albo odbiło się od jego pleców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Dziwolągi IP: *.unused.zigzag.pl 05.12.05, 09:05 A ja tam już Rasialdo polubiłem. Szkoda mi gościa, że się z niego tak wyśmiewacie. Mam Cyfrę i jak przychodzi weekend to oglądam ligę angoli. Pamiętam jak Grzesio debiutował w tym hamie to ściskałem palce jakby to grała repra i Grzesio mnie nie zawiódł - strzelił gola a głupi sędzia go nieuznał (choć powinien). Grzesiu nie daj się - troszkę drewniany jesteś ale tak jak ostatnio powiedziałeś Twój czas nadejdzie i to w krótce!!!!!!!!!!!!! A ciekawe co wtedy powiedzą twoi prześmiewcy????!!!!!! Rasiak gola!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: Dziwolągi 06.12.05, 00:15 Zgadzam się.Stec mądrze prawi , ze prawdziwi , niewychowywani przez FAKT , kibice piłki w Polsce wezma niedługo Grega w obronę.Precz z meteorem Piechną! Rasiak gola ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz ty chyba jestes ofiara zlego dotyku.... IP: *.gl.digi.pl 06.12.05, 16:07 i przez to jestes niepoczytalny. piechna w pol roku strzeli tyle goli co rasiak przez kilka lat w polskiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas A POWIEDZIALES MU , do ktorej bramki ma ... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.05, 16:15 strzelic tego 'gola' ?...Rasiak to patalach i moze byc niebezpieczny pod polska bramka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz Re: Dziwolągi IP: 212.160.138.* 05.12.05, 11:25 Dajcie spokój, Rasiak jest drewniany jak mało który zawodnik. Jedyne co potrafi to gra głową, przy czym z Angolami nawet to nie było jego atutem. Żeby chłopak tylko nie zapuścił korzeni w Anglii :) - Jakie jest najlepsze zdjęcie Rasiaka ?? - Zdjęcie go z boiskoa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fR Re: Dziwolągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:49 sliczne najbardziej podoba mi sie zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja@ Re: Dziwolągi IP: *.pools.arcor-ip.net 05.12.05, 14:49 A mi się wydaje że Rasiak jest wygodnym celem dla tysięcy miernot w Polsce. Sami nic nie potrafią i nic w życiu nie osiągną. Ale przecież można napisać wypełniony małpią złośliwością post o "drewnianym" Rasiaku i już samopoczucie lepsze. Niestety Rasiak będzie dalej celem durnych komentarzy, obojętnie jak będzie grał. Warto przypomnieć dlaczego dlaczego trafiło akurat na Rasiaka. Po odejściu z Groclina Rasiak stał się ofiarą artykułów pisanych na zamówienie prezesa Drzymalskiego. Drzymalski nie mógł się pogodzić z faktem że nie dostanie ani grosza za transfer Rasiaka. Red. Stec mógłby o tym wiele powiedzieć, był w czołówce opluwaczy. I tak już niestety zostało. Bo wielu głupków po napisaniu paru idiotycznych zdań o "drewnianym" Rasiaku czuje się przez moment gwiazdą internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz no i tu sie mylisz IP: *.gl.digi.pl 05.12.05, 15:11 rasiak jak na razie zasluguje na wiekszosc krytyki ktora spada na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo a autorowi do statusu największego błazna GW... IP: *.com 05.12.05, 15:41 Rasiak nie ma takich zdolności piłkarskich jak inni wiec nie może byc gwiazdą reprezentacji. A jak ma byc medialny to niech idzie do "baru-europa" albo do "taniec z gwiazdami" i tam niech sprzedaje swoje wdzięki,bo ja nie mam zamiaru sie denerwowac jak znowu zobacze go w składzie i bede musial przez caly mecz podziwiać jego straty pilki i nienadążanie za kontrami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Dziwolągi IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.12.05, 20:50 zgadzam sie, chcesz powysmiewac Rasiaka? to idz najpierw na boisko i pokaz, ze sam jestes lepszy. To wtedy pogadamy, bo na razie to Rasialdinho zwany takze Drewnialdo ma tak wysoki kontrakt, ze wiekszosc osob w Polsce moze o takich pieniadzach jedynie pomazyc. I to jest dla mnie fakt (oczywiscie jak ktos z powodu jego zarobkow chcialby ewentualnie przeznaczyc cenny czas oraz energie na zazdrosc i zawisc, to lepiej niech przeznaczy je na to by samemu do czegos dojsc). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Dziwolągi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:55 stary, co ty za bajki opowiadasz!? wiem że nie mam talentu do grania w piłkę, więc dlatego nie jestem piłkarzem. Greg van der Drwal, też go nie ma - a gra !!! na tym właśnie polega dowcip!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Dziwolągi IP: *.bulldogdsl.com 07.12.05, 18:16 Talent??? co to jest talent??? jakie to ma znaczenia, albo ciezko pracujesz i cos osiagniesz albo zadnen talent nic ci nie pomoze. talent to tylko to co przy tym samym wysilku i treningach jednemu pozwoli na gre w realu madryt a innemu "jedynie" w anderlechcie. gdy nie ma solidnej regularnej pracy i charakteru do osiagniecia czegos, to ZADEN talent nic pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Niech zarabia jeszcze wiecej ,byle by nie gral.... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.05, 16:23 w reprezentacji, bo osmiesza Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tisztelet Re: Dziwolągi IP: *.chello.pl 05.12.05, 16:07 "Przecież Kamil Kosowski z Southampton, gracz raczej lubiany, w tych samych rozgrywkach nierzadko wysiaduje ławkę rezerwowych." nie wiem w jakim towarzystwi się pan Stec obraca, ale wśród moich znajomych Kosowski jest temat drwin dużo częściej niż Rasiak. Wcześniej był Hajto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rud Każdy pamieta kiedy stec stal się najbardziej IP: 62.89.80.* 05.12.05, 16:36 obśmiewanym [podobno]dziennikarzem w polsce,ucielesnieniem niezdarnosci i braku jakiejkolwiek wiedzy na tematy ktore porusza w swych wypocinach.Rasiak jest dużo lepszym pilkarzem niż stec pismakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Słaby Rasiak nie gra,b.słaby Stec pisze,a szkoda. IP: 62.89.80.* 05.12.05, 16:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Słaby Rasiak nie gra,b.słaby Stec pisze,a szk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:41 Ja tam Steca lubie. Porusza tematy tabu a to nie czesto sie zdarza, czasami daje do myslenia. Odpowiedz mi prosze dlaczego Stec jest bardzo slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red_Devil Re: Słaby Rasiak nie gra,b.słaby Stec pisze,a szk IP: *.ds.pg.gda.pl 05.12.05, 19:16 no właśnie, nie wiem, co tak wszyscy zarzucają Stecowi :roll: Fakt, że ten artykuł to meirnota i jego "euforia" po transferze rasiak jest co najzwyżej godna politowania, ale jak dla mnie większość artykułów pana red. Steca mi się podoba.. :) Pozdroofka :D Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: Słaby Rasiak nie gra,b.słaby Stec pisze,a szk 06.12.05, 00:25 Zastanawia mnie ta Wasza krytyka Steca.czyzby wsród fanów piłki noznej byli sami krytycy literaccy ? A moze Stec za dłuzo trudnych słów uzywa , a Wy , nierozumiejąc o co chodzi , profilaktycznie obsmiewacie ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassius Re: Słaby Rasiak nie gra,b.słaby Stec pisze,a szk IP: 193.129.19.* 06.12.05, 15:28 Tak Stec to wybitny feliotonista - moim zdaniem zasluzyl na nagrode "politera" albo moze nawet "zero siedem"! Szczegolnie zart o Peterze Crouchu mnie rozbawil do lez. Jakos mieszkam w Angli i wybaczy pan - nie slyszalem. Zart znakomity, do tego ta "betonowa" lekkosc piora. Moge wam komentowac co tydzien kolejke premiereship - przemors@poczta.fm moj email. Prosze o kontakt - widac potrzebni wam mlodzi i zdolni dziennikarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan steca Re: Drewniany Rasiak nie gra,b.słaby Stec pisze, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:15 Uważam, że pan Stec bardzo ładnie pisze o piłce, niczym poeta czy jakiś artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik acha a rasiak to "ronaldinio gałczo" IP: *.gl.digi.pl 06.12.05, 16:15 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaćwisłe kto myślał że chodzi o Rasiaka IP: *.karolin.pl 05.12.05, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Dziwolągi IP: 213.225.48.* 05.12.05, 20:37 ta odezwalo sie grono ekserckie,ktore nie ma pojecia o tym jak trafic do pierwszego skladu FC Zadupie!!!Wstyd rodacy,tylko d.u.p.e obrabiac potraficie,w tym zreszta jestesmy najlepsi,a o Stecu to mi sie juz nie chce pisac,wszyscy siebie warci-z Deyna tez byl taki cyrk,Pan Kazimierz mial tylko tego pecha ze gral w LEGII,a Rosiak ma tego pecha ze zaszedl dalej,niz wszyscy forumowicze razem wzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Żeby krytykować filmy nie muszę być reżyserem. IP: *.osk.enformatic.pl 05.12.05, 22:49 Broniłem Rasiaka wtedy, gdy najeżdżali na niego wszyscy. Twierdziłem, że to Janas robi z niego pajaca, bo zostawia go samego w ataku, a największą zaletą Grzesia jest to, że dostrzega partnerów. Pokazał to w np. Budapeszcie i późniejszym sparingu z Serbią. Cieszyłem się gdy Grześ strzelał gole w Derby. Życzyłem mu sukcesów w Tottenham. I było tak do meczy z Anglią. Wtedy nie wytrzymałem. Przecież Grzesio lepiej rozbijał polskie ataki niż Terry i Ferdinand razem wzięci. Nie miał nawet jednego przyzwoitego zagrania. No i przeanalizowałem sobie całe eliminacje MŚ. Grali następujący napastnicy: - Włodarczyk 2 mecze/przeciętnie 69 minut gry w meczu/1 gol, - Żurawski 7 meczów/83 min./7 goli, - Kryszałowicz 1 mecz/7 min./0 goli, - Rasiak 5 meczów/76 min./0 goli, - Niedzielan 3 mecze/27 min./0 goli, - Frankowski 5 meczów/49 min./7 goli, - Saganowski 1 mecz/17 min./2 gole. No i kto jest największa dvpa wśród napastników? W USA po takim zestawieniu Grzesiu byłby skreślony. Dlatego Amerykanie są mistrzami gier zespołowych (wkrótce zostaną również mistrzami świata w piłce nożnej i narobią wstydu wszystkim "z tradycjami"). Tam jest bez sentymentów. A co to za napastnik, który gra tak dużo i nie strzela bramek(ma tylko 1 asystę)? Dobry to on może być, ale nie w tej drużynie. Nawet gdyby był królem strzelców w Tottenhamie, to do reprezentacji się nie nadaje, bo nie strzela. A porównanie do Deyny jest nie na miejscu. Deyna był najlepszym pomocnikiem swoich czasów i żaden partner Kazia nie miał co do tego wątpliwości. A niedźwiedzią przysługę wyświadczał mu Ciszewski. Polak jest przekorny i nie lubi wazeliniarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Żeby krytykować filmy nie muszę być reżyserem IP: *.5.15.vie.surfer.at 05.12.05, 23:30 Dobry to on może > być, ale nie w tej drużynie. Nawet gdyby był królem strzelców w Tottenhamie, to > > do reprezentacji się nie nadaje, bo nie strzela. I tu sie z Toba zgadzam,niechlop gra jak umie,jesli Janas uwaza ze jest mu potrzebny.prosze bardzo,tyle ze niech jego rozlicza za bledy,a nie wyrzywac sie na Rosiaku. Deyna byl klasa sam dla siebie,co do tego nie ma watpliwosci,ale napewno pamietasz,a moze nie pamietasz,ale wiesz o tym jak go witano w calym kraju. My po prostu chyba potrzebujemy takiego Rasiaka,badz Dziekanowskiego aby po calym tygodniu pracy moc popsioczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Żeby krytykować filmy nie muszę być reżyserem IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 20:38 JA go nie potrzebuje. Nie bede go obrazal (i nie zamierzam),ale nie chce go widziec w reprezentacji. Nie nadaje sie poprostu. i nawet ten durny artykul , probujacy wcisnac kit,ze kibicom potrzebny jest taki rasiak tego nie zmieni. Dla dobra polskiej pilki byloby dobrze, gdyby ktos inny byl w reprezentacji (np "kielbasa") P.S. Panie Stec troche obiektywizmu, zdania w stylu "W reprezentacji bywało różnie" wywoluja u mnie smiech. U kazdego zawodnika w historii mozna znalezc jakies udane zagranie, chocby nie nadawal sie do reprezentacji. Rasiak nie strzelal bramek (lacznie we wszystkich meczach strzelil mniej niz franek podczas eliminacji (w eliminacji jak wiemy zero)), skutecznie rozbijal ataki naszego zespolu (skrajne przypadki to mecze z Anglia i Islandia, poza turniejem na ukrainie byl wg mnie zawsze najgorszym zawodnikiem na boisku i jedna asysta tego nie zmieni) Tak slabego napastnika Polska juz dawno nie miala w reprezentacji. Wstyd tym wiekszy, bo obecnie sila reprezentacji jest atak. Zdobywamy mase bramek i wg mnie nie ma tam miejsca na takich zawodnikow jak rasiak Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: Żeby krytykować filmy nie muszę być reżyserem 06.12.05, 00:33 I było tak do meczy z Anglią. Wtedy nie wytrzymałem. Przecież Grzesio lepiej > rozbijał polskie ataki niż Terry i Ferdinand razem wzięci Mozna sporzadzić listę słynnych kłamstw i legend np. przejecie władzy przez bolszewików w Rosji (zajecie Pałacu Zimowego w St. Petersburgu)) w 1917r odbyło sie niemal bez walki , natomiast propaganda komunistyczna bredziła przez lata o strzałach z Aurory , krwawych bojach i tego typu bzdurach.I tak się utarło Troche podobnie jest z meczem Anglia-Polska.Słynne kłamstwo mówi , że wtedy Polska atakowała , tylko Rasiak zawodził.Ja pamietam , ze Polska miała problemy z przekroczeniem połowy a J.Cole , Wright-Philips ,Lampard , Rooney czy Owen urządzali sobie slalomy mijajac nieraz po 3 Polaków (sic!) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Rasiak zaszedl na trybuny honorowe, IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.05, 16:34 HONORARIA ma placone, wiec CEL ZYCIOWY OSIAGNAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canuck Re: Dziwolągi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.12.05, 04:28 Nie zgadzam sie z krytykantami Rasiaka. To calkiem dobry pilkarz. Jest co prawda nieco za wolny oraz za malo zwrotny jak na napastnika, ale ma cala game innych zalet. W Premiership gra jest bardzo szybka, intensywna oraz fizyczna. Jak Rasiak poprawi szybkosc reakcji oraz anycypacje, bedzie sobie dawal calkiem dobrze rade. Ogladlem jego debiut w Tottenham, i mozna powiedziec ze zagral co najmniej poprawnie. Zalety Rasiaka to gra glowa, zagrania z pierwszej pilki, sila fizyczna oraz kondycja. Do tego zna swoje miejsce w szeregu, takze musi byc cierpliwy. Wcale sie nie zdziwie, jak ewentualnie wywalczy sobie stale miejsce w skladzie. Mido jest na wypozyczeniu, Keane oraz Defoe to innegoo typu gracze. Takze na razie jest tylko zmiennikiem Mido, ale kto wie co bedzie dalej. Mido wyjedzie na Puchar Narodow Afryki w styczniu, takze Rasiak cos pogra. A w przyszlym roku, jezeli Tottenham zalapie sie do Europy, bedzie duzo wiecej meczow. Pamietajcie tez ze w Europie jest 7 rezerwowych graczy, a nie 5 jak w Anglii. Zycze innym Polskim pilkarzom, aby byli w sytuacji Rasiaka. Przynajmniej ma szanse na gre w jednej z najlepszych lig na swiecie, w dobrym zespole oraz za duze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogi Re: Dziwolągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 07:40 Rasiak to autentycznie beztalencie pilkarskie o tym mowi moja zona ktora pilke oglada w zasadzie reprezentacyjna, licze sie ze zdaniem mojej zony !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek Re: Dziwolągi IP: *.acn.waw.pl 06.12.05, 10:27 ale szmatławy artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz Re: Dziwolągi IP: 212.160.138.* 06.12.05, 13:28 jaki pismak taki artykuł, panie Stec pisz pan sobie o piłce nożnej ale wara od siatkówki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Dziwolągi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:42 "rosialdo' to drewniok i dziadyga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekp Re: Dziwolągi IP: *.eds.net 06.12.05, 15:37 Jak się czyta takich idiotow jak Pan Stec to w ogole przechodzi ochota, aby oglądać sport. Jeżeli ktoś nie zdaje sobie sprawy, ze nie zawsze czyste mechanizmy, a także przypadek kierują losem takich sportowych miernot jak Rasiak, Wichniarek i w mniejszym stopniu, ale również Dudek, to niech sobie znajdzie lepsze zajęcie. Rasiak prędzej za życia dojdzie piechotą na Księżyc, drogi Panie Stec, niż wejdzie do pierwszej jedenastki Tottenham Hotspur. Widzą to miliony ludzi tylko nie Pan. Ciekawe jak długo będą jeszcze Panu płacić za taką robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Dziwolągi IP: *.chello.pl 06.12.05, 19:13 "Kamil Kosowski z Southampton, gracz raczej lubiany".... buhahahahahaa nie wiem przez kogo może być lubiany ten idiota biegający z dentką na głowie?!?!?!?! może za czasów kopania piłki w Wiśle Pokraków to coś jeszcze pokazał, ale od tamtej pory to nie ustępuje w cale Rasiakowi w "drewnowaniu", o ile oczywiście jakiś szalony trener odważy się tego słabiaka wpuścić na boisko!!!! Precz z Rasiakami, Kosowskimi, Lewandowskimi itp w kadrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Rasiak drewnany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:39 Wygląda na to, że tak się Rasiak poślizgnął na Premier League, jak Roman Giertych na obsranym beciku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Dziwolągi IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.12.05, 21:40 rasiak bedziecie jescze wszyscy calowac po nozkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Rasiak nie ma nozek ,on ma konczyny.... IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 07.12.05, 16:58 drewniane, czyli naturalne protezy,A TO CALOWANIE TYCH 'konczyn' wynika z twego zboczenia seksualnego.Jestes zwyczajnie oblesny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser rasiak=dudek=hajto=polska pilka=wstyd IP: *.his.uni.torun.pl 07.12.05, 19:08 wstyd, hanba, ze tacy ludzie graja w repre polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt NO nie..... IP: *.aster.pl 07.12.05, 21:20 Znowu te akcenciki spod stodoły. Srouch czy Crouch jest o klasę lepszy - wg autora - do GR i "każdy ma takiego Rasiaka na jakiego...". Czytać hadko. Na szczęście nasi trenerzy i piłkarze sa lepsi od dziennikarzy i tylko dlatego awansowalismy do finałów Odpowiedz Link Zgłoś