hr_kajetan 18.12.05, 14:47 Przykre ale niestety prawdziwe. Wiadomo było, że to kiedyś musiało nastąpić. Zmierzch Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: Zmierzch mistrza 18.12.05, 15:22 A ja Malysza jako skoczka zawsze lubilem i lubic bede:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Zmierzch mistrza 18.12.05, 16:28 mathias_sammer napisał: > A ja Malysza jako skoczka zawsze lubilem i lubic bede:) > > M.S. Ja też go cenię i lubię, dlatego ta prawda bardzo mnie zasmuca. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Zmierzch mistrza 18.12.05, 16:59 Cóż przez kilka lat dwał milionom Polaków radość i poczucie dumy. I za to dziękuję, szkoda tylko, że wielki mistrz nie odszedł kiedy był na szczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Zmierzch mistrza IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 18.12.05, 17:48 Nie odszedł ale odejdzie> Przecież Matti Hautamaekki nie wszedł w ogołe do 2 serii, a Ljoekelsoey był za Małyszem. Ja wierzę że Adam skończy jak Jens Weissflog, jego i mój idol skoków, czyli po zdobyciu tytułu ale i po kilku latach słabszego skakania. Odpowiedz Link Zgłoś