Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tylko Szaranowicz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 23:02
    Czy ten człowiek musi wszędzie się pchać? Plecie brednie o skokach okraszone
    pseudofachowym komentarzem aż nie można tego słuchać. Płacę abonament a muszę
    oglądać skoki na ARD lub RTL!!!!!!

Wywalić go do Kawy czy herbaty albo jakiegoś innego programu dla wodolejów.
    Obserwuj wątek
      • mathias_sammer Re: Tylko Szaranowicz? 29.12.05, 23:06
        Jak dlugo masz zamiar powtarzac te same brednie? 2006`2007? ?

Docen Szaranowicza, bo bez niego sam musialbys komentowac wydarzenia sportowe,
        z ktorych i tak niewiele rozumiesz- a tak masz losia.

Nie pluj w swoje gniazdo.

M.S.
        • Gość: seven Re: Tylko Szaranowicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 01:13
          jesli o mnie chodzi to moglbym ogladac skoki z komentarzem spikera ze stadionu. niestety nie
          da sie tak zrobic:( szaranowicz nie przekazuje zadnych istotnych informacji poza tymi,ktore
          pojawiaja sie na ekranie i kazdy moze sobie je sam przeczytac, a juz wole wycie wlasnie spikera
          pomieszane z wrzaskami kibicow, niz jakies pier.dolenie - przykladow nie bede przytaczal, bo
          co sezon powstaja zbiory najglupszych wypowiedzi szaranowicza i jego kolegow.
          • karmazynala Tylko Kurzajewski??? 30.12.05, 13:13
            A jak patrzyłam na Kurzajewskiego na Tour de Pologne to...
            Było to żałosne...
            Nic o kolarstwie nie wiedział, wszystko czytał z kartki, dobrze że wzieli z
            Eurosportu FACHOWCÓW.
      • Gość: fan Re: Tylko Szaranowicz? IP: *.k.pppool.de 30.12.05, 01:11
        masz racje komentarze skokow szaranowicza sa zalosne.
        Jesli nie ma o czyms pojecie to nie powinien sie za to zabierac.
        nie ogladam skokow z jego komentarzem bo dostaje ku..cy.
        wole eurosport albo rtl
      • Gość: Y_Sam Re: Tylko Szaranowicz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:18
        O nie, tylko nie to!!! Wraz z Włodkiem odejdą zastępy "typowych fajterów", nie
        ujrzymy także tego "tajmingu" w locie, nie dowiemy się, że Janda zapomniał przed
        skokiem wypić pół litra, wreszcie któż da takie alibi Małyszowi za kolejny słaby
        skok - tylko Szarak potrafi przewidizeć wiatr w plecy Adasia już parę minut
        przed jego skokiem ;-)
        • Gość: AP Przesadzasz, fajtera wybito mu z głowy - IP: *.ipartners.pl 30.12.05, 14:17
          teraz znó ulubione słowo to MOCNY. Policz w czasie najbliższej transmisji.
          Obstawiam 50.
          • karmazynala Re: Przesadzasz, fajtera wybito mu z głowy - 30.12.05, 14:18
            Ja stawiam, że 62 =D
      • fle_xx Re: Tylko Szaranowicz? 30.12.05, 13:30
        Skoki powinien komentować Miklas bez dwóch zdań. Tu nie chodzi o porywczość i
        ekspresje bo skoki to nie piłka czy LA, Miklas nie p..doli aby gadać, nie widać
        u niego bezprzecinkowego słowotoku jak u Włodka (typu "Świetnie skoczył wczoraj
        siedziałem koło jego ciotki ma dobry tajming 125 metrów Adam Małysz za chwile
        na ekranie Tomi Nikunen") jest fachowcem, siedział w skokach jeszcze w czasach
        kiedy Włodkowi nie śniło się o fajterach i Harrym Potterze. Fakt, zdarza mu się
        czasami coś głupiego palnąć (słynne potrawy świateczne Hanniego), ale nikt
        przecież nie jest doskonały. A propos wrzasku publiki- zastanawia mnie dlaczego
        nasza ponoć wspaniała i niesamowita rzesza kibiców nie potrfai wziąć przykładu
        z Niemieckiej i na PŚ w Zakopcu zamiast dmuchać bezmyślnie w łosiówki mogłaby
        ryknąć "LEEEEEEEEEEEEEEEEEĆ" tak jak Niemcy "ZIEEEEH". Efekt byłby
        niesamowity...
        • Gość: Bonhart Re: Tylko Szaranowicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:14
          Jak to??? Kibic bez trabki???
      • czefan Szaranowicz? Zawodnik z Gibonu. 30.12.05, 17:11
        Mistrzostwa w Lekkoatletyce w Paryżu bodajże 2004 rok.
        Start to biegu na dystansie 200 może 400 metrów.
        Kamera spokojnie po kolei pokazuje sylwetki zawodników na starcie.
        Na jakimś trzecim torze stoi blondas w koszulce z napisem Gibraltar (W LA odkąd
        pamiętam startuje reprezentacja Gibraltaru więc mnie to nie zdziwiło).
        Na dole ekranu napis: nazwisko zawodnika i skrót GIB.
        Szaranowicz przedstawia zawodników, chyba czyta z innego monitora lub kartki,
        bo... chwila zawahania... i słyszę na torze trzecim zawodnik... z Gibonu.
        <<< spadłem z fotela >>>
        Wiem, że są małpy Gibony i Państwo Gabon. Ale to?
        Odtąd w jakimkolwiek programie występuje czy komentuje p.Szaranowicz jest dla
        mnie zawodnikiem z GIBONU ! :)))
        Wcześniej nienawidziłem otwarcia igrzysk w jego "wykonaniu". Defiladowała
        reprezentacja Norwegii, a on jeszcze mówił o Francji.
        Kiedyś się denerwowałem. Teraz "zawodnik z Gibonu" tak bardzo mnie śmieszy, że
        zmieniam kanał.
        • Gość: Kosa Re: Szaranowicz? Zawodnik z Gibonu. IP: *.acn.waw.pl 30.12.05, 19:19
          Nieuk, prostak, baran to wstyd, że tyle lat
          pracuje w publicznej TV i praktycznie my go
          utrzymujemy! Korzeniowski obudź się!
          Pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka