Gość: Michał IP: *.piastlan.net 28.10.02, 18:43 Co sądzicie o nowym logo Lecha www.lech.poznan.pl/uimages/153/1/new_logo.jpg według mnie poprzednie było lepsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qli Re: Nowe LOGO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 20:02 zgadzam się.Nawet więcej-to jest beznadziejne.Co to za porządki?Z niedz.na poniedziałek zmieniają herb,bez żadnej konsultacji,zapowiedzi,choćby ankiety w necie?Zamiast marketingu niech pomyślą jak wzmocnić zespół bo to jest ważniejsze niż nowy herb.Nie podoba mi się to i po raz pierwszy zarząd zaczyna mnie irytować-naprawdę są istotniejsze rzeczy niż zmiana loga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alanis Re: Nowe LOGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 21:14 Popieram. Zarzad nie powinien zmieniac loga tak z dnia na dzien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolej Re: Nowe LOGO IP: *.stacje.agora.pl 28.10.02, 21:18 koledzy - to nie jest logo. to jest HERB. I mnie też wkurza zmienianie go znów. Teraz na stadionie będą już trzy - bo na większości flag wisi stary, kolejarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madduck Re: Nowe LOGO IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 28.10.02, 21:42 Ten "nowy" herb to jakas kpina?? Bez przesady Panowie Prezesi. Nie trudno dac komus windowsowego painta zeby narysowal logo. Iccie do boru z ta kicha. Lepiej zajac sie sama druzyna. Nie chcemy takiech kichy. Juz nas Wlodarze miasta uhonorowali Pyrusiem..... puknijcie sie w czola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Nowy HERB IP: *.piastlan.net 28.10.02, 21:48 Zgadza się to nie jest logo tylko herb, ale to nie zmienia faktu, że ta decyzja była nie przemyslana i miała na celu tylko podtrzymanie lecha w mediach. P.S Napisałem logo bo zasugerowałem się napisem na stronie Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Nowy HERB IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 28.10.02, 22:19 do dupy herb. poprzedni był: - ładniejszy - proporcjonalniejszy - lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Nowy HERB 29.10.02, 08:36 Nie am jak wywoływanie kolejnego tematu zastępczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gpiotr Re: Nowe LOGO IP: *.computerland.poznan.pl 29.10.02, 08:51 Moim zdaniem Michał ma rację-co to wogóle jest-jakieś muflony,czy kaski strażackie.Kpina z klubu i nas kibiców.Ja nie chcę żadnego gadżetu z takim brzydactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Nowe LOGO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.10.02, 14:36 mi też do gustu nie przypadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebzus Re: Nowe LOGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 16:23 heh, mnie tez sie nie podoba... ale moze niedlugo znow bedzie inne, moze ladniejsze? :)) pzdr z Azji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Nowe LOGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 21:58 Koszmar!!! Koziolki wygladaja jak muflony-mutanty, kolory jakies wyblakle, napis Lech to juz w ogole po pijaku zrobiony przez krotkowidza, ktory zgubil okulary i nie zauwazyl, ze troszke zs obwodke wyszedl no i to granatowe tlo pod napisem Poznan 1922.... to teraz mamy znaczek niebiesko-granatowo-biało- złoty... ten kto to robil nie ma chyba ojecia o heraldyce i grafice! A moze to jakies nieporozumienie; to jest po prostu rozstrzygniecie konkuru dla dzieci z zerowek??? Nie, nie, nie... Obudzcie mnie... No i Misza ma racje, znalezli sobie temat zastepczy... A druzna sie sypie... Wlasciwie juz sie posypala... P.S. Moze "Wiara Lecha" zrobi jakas burze, sonde wsrod kiboli... mozna przeciez to jeszcze zmienic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ky-mani Re: Nowe LOGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:43 to co zostalo w "bolach" wymyslone po prostu nie zasluguje na nazywanie tego Herbem Lecha, dlatego slusznie jest nazywane logiem. Herb jest jeden - kolejarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madduck Re: Nowe LOGO IP: *.ae.poznan.pl 30.10.02, 08:56 Zgadza sie ze herb jest jeden - ten kolejarski.... Mam nadzieje ze "dzialacze" szybko sie opamietaja. Mam nadzieje ze nie wsadza koziolkow w ten herb kolejarski. Ja rowniez nie kupie gadzetu z tym pseudo-znaczkiem.... moze byc niewiadomo jak tanie, ale poprostu nie kupie. Wole zalozyc moja koszulke ze starym herbem.... z czasow jak w Lechu grali Juskowiak, Skrzypa i inni ;-)) Na stronie LECHA przeprowadzilbym sonde, czy komus sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Nowe LOGO IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 11:56 Herb LECHA POZNAŃ jest tylko jeden na którym wychowala się wiekszość z nas tj. stary herb KOLEJARSKI a nie nawet herb wymyślony przez pana bocznicowego Dolatę! NIe wspominam tutaj już o tym czymś na co wpadli terażniejsi dzialacze... parodia. Czy pan Sołtys (di stefano)który wywodzi się z pośród nas KIBOLI nie pamięta już za co walczył za jaki klub i z jakim herbem. PAMIĘTAJCIE O TRADYCJI !!! Tak nas wychowano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Welsh Re: Nowe LOGO IP: proxy / 193.114.111.* 30.10.02, 23:32 Mam coraz czesciej wrazenie, ze LECH jest klubem dla dzialaczy, a nie dzialacze dla klubu. Zmienienie herbu nie jest podyktowane zadnymi racjonalnymi przeslankami. Tak, to jest to temat zastepczy. Druzyna sie sypie, gra beznadziejnie i tak naprawde bez trenera, bilety nagle podrozaly na mecz z Legia - k...., a biletow jest tylko 14 tysiecy i mozemy tylko pomazyc o pobiciu frekwencji, a nie sadze by przy takiej grze Kolejorza na nastepnych meczach zjawialo sie 20 tysiecy ludzi. Niestety... W gore serca...mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbysiu Re: Nowe LOGO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 23:01 Charles Welsh jak zwykle fatalny ! (choć nazwisko nawet,nawet). Głupku wioskowy, przestań pisać jak masz do powiedzenia niewiele lub wręcz nic... Debil straszny ten człek ! Odpowiedz Link Zgłoś