Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH-LEGIA....BEZ KIBICOW

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 19:29
    Przeczytalem na stronce Legii, ze niedzielny mecz ma sie odbyc bez udzialu
    kibicow gosci. Uwazam, ze zepsulo by to atmosfere pilkarskiego
    swieta.Czekalismy na mecz z Legia tyle czasu, miedzy innymi liczac na to, ze
    przyjada goscie.Nie pozwolmy na to!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: qli Re: LECH-LEGIA....BEZ KIBICOW IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 19:57
        pisałem już na forum lecha na ten temat więc nie będę się powtarzał ale byłaby
        to strata i mecz nie byłby już ten sam.Takiej ekipy gości dawno nie było i
        szybko nie będzie a jako że dopingują b.dobrze byłoby to wyzwanie dla nas.Oby
        to była plotka
        • Gość: fanatico Re: LECH-LEGIA....BEZ KIBICOW IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 22:25
          a ja sie powtorze :)
          To juz nie bedzie to samo, atmosfera nie zalezy tylko przeciez od druzyny, ale
          podgrzewaja ja wlasnie kibice przyjezdni . Nie mi sie wypowiadac i podejmowac
          wiazace decyzje, ale osobiscie na wlasne ryzyko wpuscilbym legionistow na
          stadion, nawe bez zgody, a wrecz przy zdecydowanym zakazie pzpn-u.Podobnie
          zachowal sie wroclawski Slask, co osobiscie bardzo mi sie spodobalo. Doskonale
          wiem, ze miedzy nami a warszawiakami panuja bardziej napiete stosunki niz
          miedzi nimi a kibicami Slaska, ale zawsze jest to okazanie jakiejs kibicowskiej
          solidarnosci.
          • Gość: Goldi Re: LECH-LEGIA....BEZ KIBICOW IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.10.02, 23:25
            popieram taka inicjatywe, ale czy to mozliwe jest wogole ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka