Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TCS: Kofler najdalej w serii próbnej

• sebastianovski Cały Ten Szum 06.01.06, 20:49
        Cały ten szum wokół osoby Adama Małysza jest zbędny. Nie rozumiem komentarzy
        Marka Jóźwika na temat trenera Kuttina. Nie uważam, że tracimy przez
        austriackiego trenera idola. On idolem pozostanie już na zawsze, ale jego czas
        już minął i to jest naturalna kolej rzeczy, dziwne dla mnie jest, że tacy
        wykształceni i wszechwiedzący dziennikarze sportowi tego nie rozumieją. Przecież
        widać wyraźnie, że Adamowi już się nie chce, nie robi tego z przyjemności i nie
        zmieni tego żaden sztab kilkunastu psychologów i innych biomechaników. Kuttina
        trzeba oceniać za to jak wyszkoli młodych - głównie Stocha, ale nie tylko.
        Ciekawy jestem czy w Niemczech dziennikarze wywoływali takie burze gdy źle
        skakał Schmitt, a później Hannawald. Wątpię, raczej myśleli kogo następnego
        wypromować. My musimy pomyśleć o tym samym. Jestem pewien, że medalu na
        Olimpiadzie nie będzie, a podsycanie atmosfery przez dziennikarzy może przynieść
        tylko negatywne skutki. Poza tym Pan Jóźwik ciągle mówił o błędach popełnionych
        przez Kuttina, ale nie wymienił jakie są to błędy. Krytykować każdy potrafi, ale
        krytykę trzeba poprzeć odpowiednią wiedzą.
        • maclaren Janda 06.01.06, 21:21
          Trochę przygnębiający jest ten fragment, gdzie Janda mówi, ze jandomanii w
          czechach nie ma, bo ma dużo silniejszą konkurencję w kraju niż Małysz u nas.
          Smutne to jak cholera. 38 milionów nas w tym kraju, a mimo to Małysz, zawodnik
          dość niszowego sportu jest bohaterem narodowym. Jeszcze jest Otylia,
          Korzeniowskiego już nie ma. I nic więcej. Ale to i tak nie jedyna przygnębiająca
          rzecz w tym kraju.
          P.S. Jednego czesi będą nam zazdrościć: mistrza świata w F1. Robert Kubica ognia!!!
          • karmazynala Re: Janda 06.01.06, 22:02
            Nio cio by napisać...
            Wspieramy go, wspieramy... =]
          • Gość: magic Re: Janda IP: *.clnet.cz 07.01.06, 12:46
            EE mysle ze nie :o))))

www.tomas-enge.com/
            www.jarek-janis.cz/
      • Gość: usak Czy autor tabeli wynikow chcial w dyskretny sposob IP: *.asm.bellsouth.net 06.01.06, 21:51
        ... dac do zrozumienia, ze polscy koledzy Adama jeszcze nie zapracowali sobie
        na imie?
        • Gość: mis Szaranowicz na wspomagaczach ? IP: 80.54.27.* 06.01.06, 22:36
          Sluchajac entuzjazmu po skokach Jandy i Ahonena w wykonaniu pana Szaranowicza
          mysle ze bierze on amfetamine lub pochodne.
      • Gość: kendo Szaran - OK, Zydor - wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:17
        Jedna z niewielu indywidualności, które zostały w TVP.
        Szaranowicz ma sowje poglądy i dobrze, że je wyraża na antenie.
        Ma swój styl.
        Hellery, Kurzaje i inne walą na jedno kopyto,
        wyżelowane eleganty, które nie dają nic od siebie.
        Dobrze, że jest taki Szaranowicz, który w swoją pracę wkłada dużo sera i entuzjazmu.
        To o wiele bardiej cenne niż frazesy stada młodych sprawozdawców.
        btw Szkoda, że już nie ma Zydora, mam nagranych kilka starych meczy z jego
        komentarzem i stwierdzam, że gościu miał klase i co najważniejsze - osobowość
        • Gość: szaron Re: Szaran - OK, Zydor - wróć IP: 82.160.25.* 07.01.06, 02:31
          ja też mam swoje poglądy, ale sorki jak Ci taki żenujący komentarz odpowiada
          (niechodzi wcale o końcowy wygłup dla mnie przegięciem był komentarz w nowy rok
          co chwile błędna ocena skoków niewiedział o czym mówi- nawalony czy co?)i
          szczerze żadna to osobowość czysta amatorsczyzna i na nieszczęście szpaków
          szarków coraz bardziej to widać niestety w tvp nie widać porządnych następców a
          już wlazodup Kurzajewski porażka, ciężkie czasy dla nas kibiców nastają. Pozdrawiam
      • Gość: kanapka Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:56
        To bardzo przykre, wspólczuje wam wszystkim bardzo...

----

<a href="http://kanapa.org>Chyba Twoja Stara</a>
      • Gość: kanapa Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:57
        To bardzo przykre, wspólczuje wam wszystkim bardzo...

Przepraszam ale mi sie cudzyslow nie zamknal... Tez smutne
        ----

Chyba Twoja Stara
      • wwikary podzielona radosc... 07.01.06, 00:42
        Janda twierdzi ze podzielona radosc jest podwojna radoscia, ale jak zdjecie
        pokazuje to radoscie tam wogle nie ma...
        • 2aigel Szaranowicz poza 50-tką!!! 07.01.06, 02:45
          odpadł w eliminacjach!!! Niestety!!! Kompromitacja!!!
      • Gość: Wiedzomaniak Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.pkp.kielce.msk.pl 07.01.06, 09:58
        Hey Jando co wyliczasz nasze sporty. Niedoczytałeś jeszcze o naszych siatkarskich Złotkach a to poważny brak wiedzy.
      • Gość: Manchester United Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.stegny.2a.pl 07.01.06, 10:26
        Pamiątka z Old Trafford !!!
        www.allegro.pl/show_item.php?item=80471194
      • Gość: Michal Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:06
        Świetny był to konkurs!!! Zapraszam na www.olympique-lyon.blog.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka