sebastianovski Cały Ten Szum 06.01.06, 20:49 Cały ten szum wokół osoby Adama Małysza jest zbędny. Nie rozumiem komentarzy Marka Jóźwika na temat trenera Kuttina. Nie uważam, że tracimy przez austriackiego trenera idola. On idolem pozostanie już na zawsze, ale jego czas już minął i to jest naturalna kolej rzeczy, dziwne dla mnie jest, że tacy wykształceni i wszechwiedzący dziennikarze sportowi tego nie rozumieją. Przecież widać wyraźnie, że Adamowi już się nie chce, nie robi tego z przyjemności i nie zmieni tego żaden sztab kilkunastu psychologów i innych biomechaników. Kuttina trzeba oceniać za to jak wyszkoli młodych - głównie Stocha, ale nie tylko. Ciekawy jestem czy w Niemczech dziennikarze wywoływali takie burze gdy źle skakał Schmitt, a później Hannawald. Wątpię, raczej myśleli kogo następnego wypromować. My musimy pomyśleć o tym samym. Jestem pewien, że medalu na Olimpiadzie nie będzie, a podsycanie atmosfery przez dziennikarzy może przynieść tylko negatywne skutki. Poza tym Pan Jóźwik ciągle mówił o błędach popełnionych przez Kuttina, ale nie wymienił jakie są to błędy. Krytykować każdy potrafi, ale krytykę trzeba poprzeć odpowiednią wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren Janda 06.01.06, 21:21 Trochę przygnębiający jest ten fragment, gdzie Janda mówi, ze jandomanii w czechach nie ma, bo ma dużo silniejszą konkurencję w kraju niż Małysz u nas. Smutne to jak cholera. 38 milionów nas w tym kraju, a mimo to Małysz, zawodnik dość niszowego sportu jest bohaterem narodowym. Jeszcze jest Otylia, Korzeniowskiego już nie ma. I nic więcej. Ale to i tak nie jedyna przygnębiająca rzecz w tym kraju. P.S. Jednego czesi będą nam zazdrościć: mistrza świata w F1. Robert Kubica ognia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Janda 06.01.06, 22:02 Nio cio by napisać... Wspieramy go, wspieramy... =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: Janda IP: *.clnet.cz 07.01.06, 12:46 EE mysle ze nie :o)))) www.tomas-enge.com/ www.jarek-janis.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usak Czy autor tabeli wynikow chcial w dyskretny sposob IP: *.asm.bellsouth.net 06.01.06, 21:51 ... dac do zrozumienia, ze polscy koledzy Adama jeszcze nie zapracowali sobie na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Szaranowicz na wspomagaczach ? IP: 80.54.27.* 06.01.06, 22:36 Sluchajac entuzjazmu po skokach Jandy i Ahonena w wykonaniu pana Szaranowicza mysle ze bierze on amfetamine lub pochodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendo Szaran - OK, Zydor - wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:17 Jedna z niewielu indywidualności, które zostały w TVP. Szaranowicz ma sowje poglądy i dobrze, że je wyraża na antenie. Ma swój styl. Hellery, Kurzaje i inne walą na jedno kopyto, wyżelowane eleganty, które nie dają nic od siebie. Dobrze, że jest taki Szaranowicz, który w swoją pracę wkłada dużo sera i entuzjazmu. To o wiele bardiej cenne niż frazesy stada młodych sprawozdawców. btw Szkoda, że już nie ma Zydora, mam nagranych kilka starych meczy z jego komentarzem i stwierdzam, że gościu miał klase i co najważniejsze - osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaron Re: Szaran - OK, Zydor - wróć IP: 82.160.25.* 07.01.06, 02:31 ja też mam swoje poglądy, ale sorki jak Ci taki żenujący komentarz odpowiada (niechodzi wcale o końcowy wygłup dla mnie przegięciem był komentarz w nowy rok co chwile błędna ocena skoków niewiedział o czym mówi- nawalony czy co?)i szczerze żadna to osobowość czysta amatorsczyzna i na nieszczęście szpaków szarków coraz bardziej to widać niestety w tvp nie widać porządnych następców a już wlazodup Kurzajewski porażka, ciężkie czasy dla nas kibiców nastają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanapka Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:56 To bardzo przykre, wspólczuje wam wszystkim bardzo... ---- <a href="http://kanapa.org>Chyba Twoja Stara</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanapa Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:57 To bardzo przykre, wspólczuje wam wszystkim bardzo... Przepraszam ale mi sie cudzyslow nie zamknal... Tez smutne ---- Chyba Twoja Stara Odpowiedz Link Zgłoś
wwikary podzielona radosc... 07.01.06, 00:42 Janda twierdzi ze podzielona radosc jest podwojna radoscia, ale jak zdjecie pokazuje to radoscie tam wogle nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Szaranowicz poza 50-tką!!! 07.01.06, 02:45 odpadł w eliminacjach!!! Niestety!!! Kompromitacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzomaniak Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.pkp.kielce.msk.pl 07.01.06, 09:58 Hey Jando co wyliczasz nasze sporty. Niedoczytałeś jeszcze o naszych siatkarskich Złotkach a to poważny brak wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manchester United Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.stegny.2a.pl 07.01.06, 10:26 Pamiątka z Old Trafford !!! www.allegro.pl/show_item.php?item=80471194 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: TCS: Kofler najdalej w serii próbnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:06 Świetny był to konkurs!!! Zapraszam na www.olympique-lyon.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś