Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0

29.01.06, 21:50
    Czy Murdzę można nazwać trenerem w sytuacji wypowiedzi " najpierw je
    opier.." ?
    Panie Romanie, jeżeli czuje Pan, że jedynym argumentem na drodze do
    motywowania zawodniczek jest "opier." to każdy nawet Panu życzliwy klibic
    skomentuje to słowami używając pańskiego języka "spier..."
    Obserwuj wątek
      • Gość: ruki Re: Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0 IP: *.kalisz.mm.pl 30.01.06, 01:44
        Jestem ciekawy, czy przypadkiem w POZNANIU nie powtarza sie sytuacja ze Skry
        Warszawa, gdzie mimo brakow finansowych dla zawodniczek, p. Murza pobieral dla
        siebie wynagrodzenie,ukrywajac to przed dziewczynami...a pewnie tak. Slyszac
        jego komentarz do tego spotkania, cisnie mi sie tylko jedno Slowo "ZENADA". I
        skompromitowal sie bardziej niz jego zawodniczki tym przgeranym meczem z dobrze
        grajacym i ambitnie walczacym Szczecinem...
      • Gość: Młot Re: Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0 IP: 217.153.224.* 30.01.06, 10:44
        Najpierw trzeba zadbać o zapłatę dla dziewczyń i pieniądze -dziś za darmo nikt
        nie chce grać-chociaż powinny wykazać ambicię i wygrać wysoko chociaż jeden set-
        w chwili obecnej Pycia,Bamber- nie nadaja się nawet na rezerwowe do ligi ,a co
        dopiero do reprezentacji-Rosner też zwinęła skrzydełka-trener Niemczyk chyba
        poszuka ambitniejsze zawodniczki !!!!Szkoda tak dobrego trenera jak Murdza do
        tego klubu !!!
      • Gość: Jefrej,Jordz,Juhas Re: Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0 IP: 217.153.224.* 30.01.06, 10:49
        Zebrowska już szczęśliwa ze opuściła ten " nieudolny" przez działaczy i super
        star trenera Skrobańskiego klub,czy za Nią podąży Kaczorowska !!!
      • Gość: Rewi Re: Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:31
        To że zawodniczkom zalega klub z pieniędzmi to wszystkim wiadomo, ale nie może
        to usprawiedliwiać ich kolejne porażki ze słabouszkami. Jeżeli wychodzą na
        parkiet to niech dają z siebie wszystko, bo ja kupując bilet na mecz chcę
        widzieć walczącą zawodniczkę a nie modelke przechadzającą się po wybiegu.
        Pokażcie działaczą i nam kibicą że jesteście lepsze do działaczy i to oni
        wykonują swoje zajęcie po amatorsku. Stać Was zawodniczki, aby wygrywać z
        wszystkimi. Na Wasze mecze przychodzą młode dziewczyny dla których wy jesteście
        wzorem, one marzą aby kiedyś też tak jak wy zagrać w serii A. Jak wychodzicie z
        szatni na parkier pamiętajcie o tym. Mocno trzymamy za Was kciuki już od teraz
        do końca następnego meczu.
      • Gość: laik Re: Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0 IP: *.icpnet.pl 30.01.06, 23:43
        mnie trener Murdza rozczarowuje... na boisku sa ambitne dziewczyny ktore bardzo
        chca wygrac.. niestety trener nie potrafi z tego zrobic skutecznej druzyny...
        tak sie składa ze kazdej z nich konczy sie kontrakt wiec one chca wygrywac zeby
        miec najlepsza pozycje do podpisania nowego w innym juz klubie.. problem polega
        na czym innym.. w tym klubie nie ma presji na wynik.. jest tylko jakis chory
        układ pseudo działaczy, chamskie traktowanie zawodniczek, brak zdrowego
        rozsadku.. najlepszym przykładem jest 9 porazek z rzedu i zadnej zmiany, zadnego
        wstrzasu!! o co tu chodzi??
        • Gość: szczecin Re: Piast Szczecin - AZS AWF Poznań 3:0 IP: *.devs.futuro.pl 31.01.06, 22:34
          Jak we wszystkich klubach o forsę chodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka