Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec -...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:17
    ciekawe czy Ty poniósł byś koszty zwiazane z odwołaniem meczu...mądry debil
    sie znalazł i wypisuje bzdury! A cała ta "żałoba narodowa" to moim zdaniem
    robienie "szopki" na zawołanie! widac Kaczor nudzil sie i żeby sie cos
    dzialo wymyślił żałobe! W wielu państwach dzieja sie dużo gorsze rzeczy i
    Żyją dalej, ale Polska to kraj wsteczny i chyba tak pozostanie na zawsze!
    Pozdrawiam dziewczyny z Łącznosciowca!
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:10
        z tego co widze nie grala tylko wlodek i aleksandrowicz ,to tak dobrze , lepiej
        niz ligowy mecz
      • xxx131 Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec 30.01.06, 18:10

> A cała ta "żałoba narodowa" to moim zdaniem
        > robienie "szopki" na zawołanie! widac Kaczor nudzil sie i żeby sie cos
        > dzialo wymyślił żałobe! W wielu państwach dzieja sie dużo gorsze rzeczy i
        > Żyją dalej, ale Polska to kraj wsteczny i chyba tak pozostanie na zawsze!
        > Pozdrawiam dziewczyny z Łącznosciowca!
        Sam jestes wsteczny, w innym europejskim kraju byloby to samo. Czy na Slowacji czy w UK lub w Niemczech...
      • Gość: dori Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: 87.207.166.* 30.01.06, 19:50
        Mecz nie powinien sie odbyc...z tego co slyszalem to delegat z zegarkiem w reku
        i usmiechem na twarzy komunikowal, ze mecz zakonczyl sie o 15.55. Piec minut
        przed 16. Pewnie w duchu powiedzial: "zdazylismy przed zaloba, ufff". Po cholere
        bylo to grac?
        • Gość: GERARD KONIEC Z ŻAŁOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:28
          o Boże..."5 min przed 16"...straszne rzeczy i co bys zrobił jakby zakonczyly
          mecz o 16:05???? Zaszlachtowałbyś je??? sranie w banie!! Jak dla mnie bardzo
          dobrze że ten mecz sie odbył i nie uważam żeby z powodu "żałoby" odwoływać
          jakiekolwiek mecze.Mimo , że głęboko współczuję poszkodowanym w tym wypadku,
          nie powinno sie to odbijac czkawką na imprezach sportowych , jakze
          nielicznych w Szczecinie! i szczerze mówiąc oby jak najszybciej skończyła sie
          ta żałoba , bo tylko zawadza ludziom , którzy chcą odpocząć i np. obejżeć
          dobry film...ale lipa...nawet tego nie ma!! W telewizji też sie uwzięli i
          zmienili program:< Jakieś ścierwa puszczają!!!!!!!
      • Gość: Alban Je_bać Katowice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:44
        Je_bać Katowice i wszystkich ich mieszkańców!!!!!!!!!!! Piłka ręczna mnie nie
        interesuje, ale wqrwia mnie ta Pier_dolona Żałoba! Je_bana szopka!!! Buraki
        Pier_dolone!!! Skoro byli tacy głupi żeby dać sie zasypać żywcem tonami
        śniegu dla jakichś frajers_kich gołębi(pier_dolone Żydy) to niech zdychają w
        pokoju i niech im śnieżek lekkim bedzie!!!Jedyne co dobre z tej całej żałoby to
        brak reklam w tv.!!!!!!! A najbardziej mnie wpieniło to , iż niedzielny
        program "Kuby Wojewódzkiego" został odwołany!! Nigdy im tego nie wybacze!!
        Je_bać Katowice i wszystkich ich mieszkańców nie zapominając o
        gołębiach!!!!! Szlaban , Pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: kibic Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:15
        Uważam za słuszne, że odbył się mecz pucharowy podobnie jak konkurs
        skoków w Zakopanem obie imprezy miały zmienioną oprawę ,która
        podkreślała łączność organizatorów i uczestników z poszkodowanymi i ich
        rodzinami pogrążonymi w bulu , ale jak to w życiu bywa nawet gdy
        odchodzą najbliższe nam osoby dalej musimy żyć i wykonywać swoje
        obowiązki.
        Prośbę mam do osób,które zabierają głos aby oszczędziły nam głupich
        komentarzy przynajmniej na stronach związanych z Klubem "Łącznościowiec"
        bo jako długoletni kibic nie mogę tego czytać. Uważam, że żałoba
        jest jak najbardziej słuszna bo pezecież Polacy to jedna rodzina.
      • Gość: gościu Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 09:24
        Dlaczego jak jest żałoba to Panowie redaktorzy przyszli na HALĘ na
        mecz i go opisali a nie poszli modlić się za zmarłych do KOŚCIOŁA.
        • Gość: ggggggg Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:46
          wasze komentarze sa zalosne ,a przeklenstwa w nich zawarte swiadcza o bardzo
          niskim poziomie....zastanowcie sie czasem nad tym co napiszecie....
        • Gość: ggggggg Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:46
          wasze komentarze sa zalosne ,a przeklenstwa w nich zawarte swiadcza o bardzo
          niskim poziomie....zastanowcie sie czasem nad tym co napiszecie....
          • Gość: Benek downy dołem!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:04
            o twoim niskim poziomie świadczy to że sie powtarzasz !!! hehehe
      • Gość: ... Re: Puchar Polski szczypiornistek: Łącznościowiec IP: *.chello.pl 02.02.06, 18:14
        łącznosciowiec schodzi na psy i nie ma co ukrywac...duze konflikty miedzy
        zawodniczkami i w ogole to jest gowno nie klub z prawdziwego zdarzenia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka