Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce

IP: *.014-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 13.02.06, 19:23
    nie half-pip, bo nie o kobiety tu idzie, tylko half-pipe :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Robuś Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.echostar.pl 13.02.06, 21:34
        W tle powinien brzmieć ni MCHamer czy inny Bzdetny rap a melodyjny punk a
        startować powinni nie jacyś dziwni sportowcy występujący w reklamach McDonalda
        (MEGA żenada) tylo zwykli kolesie i koleżanki
        • Gość: madafaka Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.06, 22:05
          2 rzeczy koleś! jeśli chodzi o muzykę to powinny lecieć jakieś cięższe
          brzmienia niż "melodyjny punk" - coś głośnego

ligoccy to nie są jacyś dziwni sportowcy tylko zwykli zajawkowi snowboarderzy
          którym udało się osiągnąć coś więcej dzięki swojemu długoletniemu treningowi,
          gdybys zamienił chociaż jedno słówko z kimkolwiek z nich to byś wiedział o co
          chodzi, a po prostu ich nie znasz. Jeśli chcesz oglądać kolesi i koleżanki to
          masz różne jibbowe jamy itp (sam takie wolę), a zwróć uwagę że ta impreza ma
          TROCHĘ inny charakter
      • Gość: Daras Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:55
        Szacunku troszkę więcej panie autorze, to nie jest takie łatwe jak się wydaje
        obrócić się o 1080 stopni i jeszce wylądować!!!
        Także czep się pan tramwaju, a snowboard zostaw w spokoju!
      • forumowicz_pospolity Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce 13.02.06, 22:09
        dobre:))
      • Gość: jeż jerzy Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:35
        Zasłużona zawodniczka kończy karierę, rezygnuje z reklamowania funduszu
        emerytalnego i zostaje szefem sportu w telewizji. Pytana przez dziennikarzy o
        kupno praw do piłkarskich MŚ odpiera zarzuty: "To Infront i Sportfive poleciały
        sobie w jajko".

A w studiu olimpijskim TVP Sport Jeż Jerzy komentuje wyniki snowboardu...

hehe
        • Gość: barts Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.06, 08:57
          Ja nie wiem o czym jest ten artykuł ??? nie rozumiem o co chodzi autorowi.
          Przez 4 lata próbowałem jezdzic na snowbordzie potem dałem sobie spokój i
          wróciłem do nart mam 37 lat tak ze nie mogę byc zaliczony do młodzieży , ale
          wim jedno jazda w halfpipie jest sztuką i tro nie lada proponuje autorowi
          spróbować i jak przeżyje to niech do mnie napisze złoże mu gratulacje. Druga
          sprawa że Pani Ligocka chyba została nadmiernie wylansowana jako gwiazda z
          ambicjami medalowymi. Jeśli ktoś uważnie oglądał zawody Pani Ligocka ma poważne
          braki techniczne moim zdniem . Wydaje mi się że decydujące dla powodznia trików
          i utzrmywania poważnej wysokości w skokach jast utrzymywanie predkości a znowu
          to udaje sie głownie tym którzy czysto lądują (jak się dokładnie przyjżycie to
          nie widać to dokładnie )Natomiast Pani L. nie specjalnie to wychodziło . A te
          komentarze ze snowbord to jakiś głupi sport łatwy nie wymagający umiejętności
          dla narkomanów - to pisza bezmózgi . Druga sparawa moje mamie też wydawało się
          ze mówie dziwnym językiem to też nam wydaje się ze kolejne pokolenie mówi innym
          jezykiem ale jakoś około 30 wisztkim przechodzi to i zaczynają mówic normalnym
          Polskim , nie móie oczywiście o marginesie.
        • Gość: "Kazia Szczuka" Ligoccy to pomyłka IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 14.02.06, 09:07
          Dla mnie to porażka - Ligocka mądrzy się, że to sędziowie są niesprawiedliwi,a
          ona była cacy! Gdyby była dobra, to dostałaby się na pudło i tyle. A tak
          komantator sportowy (w stand-upie) głoszący jeszcze światu o niedobrych jurorach
          i powtarzający zarzuty młodej to po prostu cyrk!!!! Właściwie to byłam w szoku,
          oglądając najpierw "nadzieję polskiego snow-boardu" - Mateusza Ligockiego, jak
          raz po razie partaczy swój program, a potem kolejnego zawodnika o takim samym
          nazwisku. I jeszcze trener (też Ligocki) mówiący, że tak naprawdę jest super, bo
          ważne, żeby nabrali doświadczenia". Nie mam nic przeciwko nabieraniu
          doświadczenia, ale niespecjalnie najlepsze do tego są wyjazdy za pieniądze
          podatników. Niech kurcze Ligoccy jadą sobie za swoją kasę i tak dochodzą do
          szlifów. Jak im się uda - super, możemy zrefundować!!! I jest mi po prostu
          wstyd, jak zawodniczka twierdzi, że to wszystko wina sędziów. I tak się jakoś
          składa, że nikt więcej (oprócz trenera i komentatora) nie potwierdza tej opinii.
          • cieszynianka68 Re: Ligoccy to pomyłka 14.02.06, 10:59
            A ty sie doskonalisz tylko za swoje pieniadze? Znam ich i moge ci powiedziec ze
            cale zycie szkola sie za swoje pieniądze. Ich rodzice ciężko na to pracują i
            mają dość problemów żeby pozałatwiać wyjazdy, kasę. Spróbuj sama coś pokazać.
            Oni są młodzi i gdzieś doświadczenie muszą zdobyć. Spójrz na stare wygi, ktore
            odlat są nadzieją, nic nie osiągają a jednak korzystają z "twoich" pieniędzy (
            o ile płacisz podatki). To sport niszowy w Polsce i dopiero się rodzi, ktoś
            musi przetrzeć szlaki. To rodzina z pasją!!! Oby więcej takich. Nie zazdrość
            tylko zrób coś!
          • Gość: obiektywna Re: Ligoccy to pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 02:06
            ciekawa jestem, co tacy jak Ty powiedzieliby gdyby ktores z nich zdobylo medal?
            wedy oczywiscie jest inna gadka! za Twoje olbrzymie podatki pojechali na
            Olimpiade. Omine fakt, ze zawodnikow jest mniej niz tzw. oficjeli za ktorych
            tez oczywiscie my placimy :), ale ja nie o nich. Ale wszystkie przygotowania sa
            za Ich pieniazki, Sprzet, ktory jest potwornie drogi, Wyjazdy na zawody itp
            itd. wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. Ja wole, zeby moje podatki szly na
            wyjazd Olimpijczykow, bez znaczenia czy przywioza medal, czy beda na koncu, niz
            na kolejny bezsensowny "wymysl" naszych politykow. I NAJWAZNIEJSZE "W
            igrzyskach olimpijskich nie wygrana jest najważniejsza, lecz
            uczestnictwo"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: luis Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.icpnet.pl 14.02.06, 11:06
        Jak to jest, że kibice oglądają na codzień imprezy zimowe w Eurosporcie, także
        takie jak snowboard i specjalnie ich one ani nie śmieszą, ani nie dziwią. I
        tylko dziennikarze sportowi, rzekomo fachowcy, nagle odkrywają w czasie igrzysk
        Amerykę, że istnieją takie sporty i że są dziwne. Mało tego, mają jeszcze
        czelność ostentacyjnie afiszować się swa niewiedzą. Takie czasy - dzis byc
        igorantem to brzmi dumnie!
        • bazyliszek4 Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce 14.02.06, 20:52
          masz 100% racji luis. pozdrawiam.
      • Gość: p Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:17
        Jaki jest sens artykułów z serii "Igrzyska w kapciach"?
      • Gość: anglista Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: 81.211.29.* 14.02.06, 11:46
        'Pipe' to po angielsku nie tylko 'fajka', ale tez i 'rura'. Zeby zajrzec do
        slownika kapci zdejmowac nie trzeba.
        • Gość: Maciek Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.acn.waw.pl 14.02.06, 14:46
          Ludzie kochani! Żenada... nie mam innego słowa, a normalnie mi ich nie brak.
          Pp.Ligoccy - do reklam, nie do sportu.
        • Gość: tja Re: Igrzyska w kapciach: Na luzie w półrurce IP: *.dowco.com 15.02.06, 21:24
          taaaa, a Cement Plant panie pismak to pewnie nie jak wszyscy pomysleli rosilna
          cementowa tylko, tylko.... - cementownia !!!
          dno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka