Gość: Albert IP: *.chello.pl 18.02.06, 18:06 W lepieniu bałwana !!! Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daniel Re: JEST MEDAL !!! IP: *.chello.pl 18.02.06, 20:40 Tylko na to stać Polaków. 38 milionów mieszkańców i ZERO medali. Malutka Estonia - 3 złote medale. Tylko lepienie bałwanów nam pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: JEST MEDAL !!! 18.02.06, 20:44 no nie wiem, takie balwany musieliby oceniac jacys sedziowie, a ci jak wiadomo, zawsze sa przeciwko naszym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit wielka czarna dziura na mapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:08 Z krajów z którymi sąsiadujemy medalu nie zdobyła jeszcze tylko Białoruś... widać że klimat w naszym kraju nie sprzyja trenowaniu sportów zimowych;) tak sobie przejrzałem pl.wikipedia.org/wiki/Klasyfikacja_medalowa_Zimowych_Igrzysk_Olimpijskich i wyszło mi że medali na zimowych igrzyskach tak na oko zdobyli nasi rodacy tyle co zawodnicy z Lichtensteinu, więc chyba nie powinniśmy mieć nadziei na poprawę skoro przez ostanie 80 lat było jak było Tak czy inaczej powinniśmy się cieszyć, że murzyni są jeszcze za nami:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj24 Balwan w ksztalcie JAJKA i medal nasz! 18.02.06, 21:19 klan Ligockich ma wprawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
drobo Re: wielka czarna dziura na mapie 18.02.06, 21:34 > Tak czy inaczej powinniśmy się cieszyć, że murzyni są jeszcze za nami:) i chyba nie mają szans nas prześcignąć, bo - jak wynika z obserwacji naukowców - lodowiec na Kilimandżaro kurczy się w zastraszającym tempie. Podobno w ciągu pięćdziesięciu lat może zniknąć całkowicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Bo w naszym kraju nawet klimat sprzyja bałwanom! IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 20:16 A miłość społeczeństwa do bałwanów przybrała gigantyczne rozmiary. Bałwaniarstwo to nasz sport narodowy i nie pozwolimy żeby ktokolwiek nam w tym zagroził. Hej, kto Polak - na bałwany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-rydz POMYLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:39 w lepieniu balwanow polakow wyprzedzili nigeryjczycy, ktorzy pierwszy raz w zyciu widzieli snieg. na szczescie mam drugie miejsce. w konkursie startowaly dwa kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch..nia z dupnią Re: POMYLKA IP: 204.52.187.* 21.02.06, 15:16 Nigeria - 1 miejsce Polska - DNS ... Odpowiedz Link Zgłoś