Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JEST MEDAL !!!

IP: *.chello.pl 18.02.06, 18:06
    W lepieniu bałwana !!!
    Dobre i to.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Daniel Re: JEST MEDAL !!! IP: *.chello.pl 18.02.06, 20:40
        Tylko na to stać Polaków.
        38 milionów mieszkańców i ZERO medali.
        Malutka Estonia - 3 złote medale.

Tylko lepienie bałwanów nam pozostaje.
        • seven Re: JEST MEDAL !!! 18.02.06, 20:44
          no nie wiem, takie balwany musieliby oceniac jacys sedziowie, a ci jak wiadomo, zawsze sa przeciwko
          naszym ;)
        • Gość: ivulspirit wielka czarna dziura na mapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:08
          Z krajów z którymi sąsiadujemy medalu nie zdobyła jeszcze tylko Białoruś...
          widać że klimat w naszym kraju nie sprzyja trenowaniu sportów zimowych;)

tak sobie przejrzałem
          pl.wikipedia.org/wiki/Klasyfikacja_medalowa_Zimowych_Igrzysk_Olimpijskich
          i wyszło mi że medali na zimowych igrzyskach tak na oko zdobyli nasi rodacy
          tyle co zawodnicy z Lichtensteinu, więc chyba nie powinniśmy mieć nadziei na
          poprawę skoro przez ostanie 80 lat było jak było

Tak czy inaczej powinniśmy się cieszyć, że murzyni są jeszcze za nami:)
          • mikolaj24 Balwan w ksztalcie JAJKA i medal nasz! 18.02.06, 21:19
            klan Ligockich ma wprawe ...
          • drobo Re: wielka czarna dziura na mapie 18.02.06, 21:34
            > Tak czy inaczej powinniśmy się cieszyć, że murzyni są jeszcze za nami:)

i chyba nie mają szans nas prześcignąć, bo - jak wynika z obserwacji naukowców -
            lodowiec na Kilimandżaro kurczy się w zastraszającym tempie. Podobno w ciągu
            pięćdziesięciu lat może zniknąć całkowicie...
      • Gość: cyg@nek Bo w naszym kraju nawet klimat sprzyja bałwanom! IP: *.osk.enformatic.pl 20.02.06, 20:16
        A miłość społeczeństwa do bałwanów przybrała gigantyczne rozmiary.
        Bałwaniarstwo to nasz sport narodowy i nie pozwolimy żeby ktokolwiek nam w tym
        zagroził.
        Hej, kto Polak - na bałwany!
      • Gość: anty-rydz POMYLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:39
        w lepieniu balwanow polakow wyprzedzili nigeryjczycy, ktorzy pierwszy raz w zyciu widzieli snieg. na szczescie mam drugie miejsce. w konkursie startowaly dwa kraje.
        • Gość: ch..nia z dupnią Re: POMYLKA IP: 204.52.187.* 21.02.06, 15:16
          Nigeria - 1 miejsce
          Polska - DNS
          ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka