Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 10.

• Gość: szef Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:01
        założe się że w oszustwach polacy zdobyli by wszystkie medale
        • Gość: ziuta Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: 213.17.200.* 20.02.06, 14:08
          Ja jescze nie tracę nadziei na medale; jak wszem wiadomo - wszyscy się
          dopingują, oprócz naszych, którzy sa na doping za biedni; a zatem - wystarczy
          poczekać do końca IO i pewnikiem jakis medal będzie :P:P:P
          • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 14:11
            taa, jak prezydent wręczy Nurowskiemu order Orła Białego w uznaniu jego zasług
            • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 14:13
              Miller moze i palant, ale jak jezdzi! I wypada!
            • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 14:13
              chyba za zaslugi w orlach raczej?
            • Gość: ziuta Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: 213.17.200.* 20.02.06, 14:27
              trochę więcej optymizmu i wiary w naszych :P
              Włosi nam pomogą - wytrują połowę ekip; resztą zajmą się spece od antydopingu,
              po "delikatnym" zwróceniu uwagi, z którego okna wypadają podejrzane akcesoria (a
              jak same nie będa wypadac, to im się pomoże :P). Ja wiem, że na tak szeroko
              zakrojoną akcję już nie wiele czasu pozostało, ale Polak jest mistrzem w
              robieniu-wszystkiego-na-ostatnią-chwilę i nawet wiatr wiejący w plecy Roberta
              nie przeszkodzi mu zdobyciu medalu na dużej skoczni (indywidualnie) i nawet to,
              że się nie zakwalifikowal do drugiej serii :P
      • halfoat Re: pogoda 20.02.06, 14:07
        wiadomo jaki trick szykuje - wieczorem bedzie naszym wiało w plecy
      • tasta Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 14:15
        Monika Lechowska doprowadza mnie do szewskiej pasji; Ten jej slodki glosik,
        ktory nie mowi nic, poza paroma banalami. Te bledy jezykowe, dlaczego ona tak
        zle mowi po polsku?
        • Gość: gosc Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.net-serwis.pl 20.02.06, 14:27
          Maier - szacunek
          • maclaren Austria ostro! 20.02.06, 14:28
            Benny dał ognia! Hermann też!
            • halfoat Re: Austria ostro! 20.02.06, 14:30
              nie Benny tylko Bendżamin ;)
            • klapounio Re: Austria ostro! 20.02.06, 14:31
              Francja tez!
            • maclaren Re: Austria ostro! 20.02.06, 14:31
              Uff! Benny się obrobnił! Chenal jak Filip z konopii.
              • maclaren Re: Austria ostro! 20.02.06, 14:32
                Jeeest!!!! Benny zasłużony złoty medal! BRAWO!!!
                • klapounio Re: Austria ostro! 20.02.06, 14:34
                  Dziwne, nie uwazacie? Bendżamin zapowiadal i powalczyl. Nieslychane rzeczy
                  dzieja sie na tym swiecie...
                  • maclaren Re: Austria ostro! 20.02.06, 14:35
                    Bendżamin... Dlatego oglądam Eurosport.
      • Gość: WASZ Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.boc.com.pl 20.02.06, 14:35
        Mateja i Rasiak "extra kadrowicze"
        • sirjarowit Re: Maier 20.02.06, 14:40
          szacunek dla Herminatora i to wielki
        • klapounio Miedzy slalomami /na Eurosporcie!/ 20.02.06, 14:43
          To moze pokonfrontujemy? Prof. Zoladz: "za brak olimpijskiego medalu na pewno
          nie winiłbym Kuttina... zawinił chaos w PZN". Minister: "za wyniki Adama Małysza
          i innych skoczków narciarskich odpowiada trener Heinz Kuttin... w wyniku
          współpracy z Kuttinem Małysz jest przetrenowany." No wlasnie, za duzo biegali
          chodem?
      • Gość: mal curling IP: *.era.pl 20.02.06, 14:41
        a co sie dzieje w temacie curlingu? ponoc wlosi pozazdroscili Paniom i
        postanowili zrobic sobie smiala sesje w prasie. to ponoc fajnie cyt: ">>Jestem
        im wdzięczny za wszystko co robią by popularyzować naszą dyscyplinę sportu.
        Półżartem półserio powiem, że sam się zastanawiam nad takimi fotografiami<< -
        przyznał Amerykanin Joe Polo." moze to i lepiej ze tylko sie zastanawial...
        • sirjarowit Re: curling 20.02.06, 14:42
          wloscy pilkarze zapitalaja po wybiegu jak jakies konio-modelki po wlochach sie
          mzna wszystkiego spodziewac ...
      • jackers OD TYLU !!!! 20.02.06, 14:51
        fajnie jest, ale szlag mnie trafia jak musze OD TYLU !!!!
        bo jak organizm sie obudzi rano o 14.30 to jak toto czytac ?? no jak ??
        zaczynam od strony 5 i patrze na sam dol coby chronologii nie pogubic !
        moze tam zainwestujeta w jakiego geniusza informatyki ze wam zrobi ze nie trzeba bedzie was OD TYLU..... czytac , co ?
        tak swoja droga to co tam palita ??
      • Gość: Oort Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.02.06, 14:54
        Jeszcze więcej niż trenujących amatorów alpejczyków mamy: specjalistów od
        smarowania nart, tuneli powietrznych podczas skoków, wprowadzania piłki w
        tercję przeciwnika ;)))i psychologów rozważających - co też trener może sobie
        teraz myśleć...
        • klapounio Jedzie Janica! 20.02.06, 15:20
          • klapounio Re: Jedzie Janica! 20.02.06, 15:27
            albo ona albo Miki
            • klapounio Re: Jedzie Janica! 20.02.06, 15:28
              Piekna koncowka. Pieknie panny pojechaly!
      • Gość: emhyr Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.papp-logistics.com 20.02.06, 15:32
        Dorfmeister pewnie na dopinku albo po przetoczeniu krwi
        • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 15:34
          No to popijajcie herbatke i piszcie, bo nic nie widac
          • Gość: Schuja Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 15:48
            Zastanawiam sie ,dla kogo w zasadzie komentuja te igrzyska ci dwaj biedacy?
            Przeciez WSZYSTKO jest transmitowane w TV na caly SWIAT. Nawet w Timbuktu mozna
            je ogladac. Z wpisow tutejszych ,z ich tresci jak rowniez z przyporzadkowania
            panstwowego poszczegolnych IP , wnioskuje ,ze wiekszosc osob nie mogacych na
            biezaco ogladac IO w TV sa ludzie z Polski. Nie maja w domu telewizorow czy co
            u licha.Ale to raczej wykluczam , no bo jak kogos stac na kompa ,to tym
            bardziej na uzywany TV. Jakas polska zagadka dla mnie.
            • Gość: kibol1 Biedacy są przydatni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:57
              "Biedacy" komentujący Igrzyska pomagają nadążyć z przełączaniem kanałów.
              Przynajmniej niczego się nie ominie (chyba że ma się tylko TVP).
              • sirjarowit Re: Biedacy są przydatni! 20.02.06, 16:03
                CO DO DLUGICH NAZWISK JAK LACZONE TO : (NIE WIEM CZY PISOWNIA DOBRA)
                Liv Grete Skjelbraid-Poiree
              • Gość: Schuja Re: Biedacy są przydatni! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 16:08
                Ale przeciez na to wymyslono juz ponad cwierc WIEKU temu tzw .podglad. Nie
                przekonales mnie Twoim wyjasnieniem Kibol 1 ,ale dzieki za
                checi.Przypuszczam ,ze musi byc jednak inna przyczyna. Ba , ale jaka?
                • Gość: kibol Re: Biedacy są przydatni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:16
                  Podgląd?
                  To chyba mam za stary telewizor.
                  Żeby mieć podgląd, musiałbym cały czas klikać pilotem
                  pomiędzy Eurosportem, ZDFem, ARD, Eins Extra, Eins Plus, Eins Festival, no
                  i poczciwą TVP (żeby usłyszeć jakąś anegdotę)
                  • Gość: Schuja Re: Biedacy są przydatni! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 16:30
                    Przeciez wszysto jest w miare dokladnie ,co , gdzie i kiedy jest
                    transmitowane.Dwa programy mozesz zawsze ogladac ROWNOCZESNIE na
                    podgladzie .Areszte mozesz sobie wg .zainteresowan zawsze na czas przelaczyc.No
                    chyba ,ze jestes typem masochisty i wolisz OGLADAC zawody w formie nieudolnych
                    dosyc komentarzy PISEMNYCH ,tych dwoch biedakow , tyrajacych na chlebus
                    codzienny. No ale to Ty tak chcesz, OK Twoj wybor bo Twoja wola.Ale nie chcesz
                    mi tutaj wmowic ,ze cala ta reszta kieruje sie podobnym motywem.Wto po prostu
                    nie uwierze.To musi byc jednak cos innego.Ba , ale co?
                    • Gość: kibol1 Re: Biedacy są przydatni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:06
                      Wszystkich łączy zapewne mentalność kibica.
                      Zawsze lepiej ogląda się sport w tłumie na trybunach czy knajpie przy browarze.
                      • sirjarowit Re: Finlandczycy 20.02.06, 17:14
                        uwazam ze nalezy pojsc za ciosem :
                        Hiszpanczycy, Hunowie (Hungary), Szwdeczanie, Gbury (GBR), no i oczywiscie
                        Czechańczycy
                      • Gość: Schuja Re: Biedacy są przydatni! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 17:18
                        Zalezy jakiego KIBICA.Biedny ciagnie do sobie podobnych ,bo z majetnymi by sie
                        zle czul.Bogaty lubi ogladac np. z lozy itp. Ale masz tytulowa racje, biedacy
                        sa przydatni by bogaci mieli lepsze samopoczucie.
                        • Gość: geist Re: Biedacy są przydatni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:20
                          Schuja: blablablablablabla
                          • Gość: Schuja Re: Biedacy są przydatni! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 18:34
                            Geist, chyba tez nalezysz do biednych .Jak to odczytuje nie tylko materialnie
                            ale i na DUCHU.
            • Gość: sand Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 16:40
              Niektórzy siedzą w pracy a tam z reguły nie ma telewizorów

Ale najlepiej to uznac wszystkich za glupkow 10 minut po tym jak sie wyjechalo
              za granice.
              • Gość: Schuja Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 16:58
                Jak niektorzy SIEDZA w pracy ,to niech do cholery pracuja a nie tak sobie , po
                polsku , okradaja swego chlebodawce. Mysle ,ze to jednak nie dla nich tyraja ci
                dwaj biedacy. A propos tej sugestii o glupkach , nie zgodzilbym sie jednak z
                Toba , Piaseczny. Jak juz ,to uznalbym za glupkow tylko tych ,co nie wyjechali.
                Nadal nie mam sensownego wytlumaczenia dla dzialalnosci dwoch panow pisalnikow.
                NIECH MNIE PRZYPADKIEM NIE KARZA WYGUMOWAC ZA MOJA TWORCZOSC PISALNIKA.
        • Gość: kibol1 Kropelki Dorfmaister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:41
          Z dopingiem może być coś na rzeczy - Na Eurosporcie pokazywali
          jak Dorfmaister przed startem zakrapla sobie do gardła jakiś specyfik...
      • Gość: muka! Super G IP: *.aster.pl 20.02.06, 15:44
        Wiem, jestem prymitywny i wyłazi ze mnie męski szowinizm, ale jak widzę
        informacje o "super-G kobiet" to mam wyłacznie głupie skojarzenia :///
      • Gość: mcperz nasz łyżwiarz wypadł dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:50
        Nasz łyżwiarz wypadł dobrze, ale banda go trochę powstrzymała.
      • tbal Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 15:51
        Przejazd opiłków w super G kobiet? W sumie zgadza się, opiłek ma małe szanse by
        trafić w punkt super G, tylko przejedzie obok.
        --
        TomekB
        • klapounio Herbatka! 20.02.06, 16:03
          • Gość: Kay Re: Herbatka! IP: *.system.szczecin.pl 20.02.06, 16:19
            o tych kobitkach to chodzi o te jakies daring girls?? no wlasnie o co tu chodzi
            w walentynki to jakas Niemra biegala i szukala chlopa na randke na ulicy! Wlosi
            niezbyt byli sklonni ale wkoncu znalazla! a inna dawala walentynke i kwiatki
            jakiemus lyzwiarzowi?? to jak wy nie wiecie o co chodzi to kto ma wiedziec??
            • Gość: Hubert Re: Herbatka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:25
              "Odważne dziewczyny" to chyba wiadomo o co chodzi, hehe ;>
              Zwłaszcza, że jedna ma pracować z nich w Eurosporcie na stałe (teraz wzięli dwie, bo większa ekipa jest na IO ;>).
              Extra mr. Person komentuje curla na Eurosporcie ;). "Witam wszystkich wyznających ten najwspanialszy sport" :D.
              USA do boju! Norwegia musi się dostać do tie-breaków i wygrać awans. Oooo, pan Person też jest za tym, żeby Norwedzy grali w 1/2
            • Gość: joey Re: Herbatka! IP: 83.14.143.* 20.02.06, 16:26
              o Daring Girl/ To jest final jakiegos konkursu zorganizowanego przez Kodak.
              teraz dwie uczestniczki maja codziennie jakies zadania - np wywiad z najmlodsza
              uczestniczka igrzysk, partia jakiejs gry z najstarszym zawodnikiem, costam
              costam. Nie wiem jakie maja nagrody do wygrania ale jak dla mnie ta
              cala 'zabawa' to przede wszystkim reklama firmy Kodak. Kazde zadanie ma byc
              zwienczone zdjeciem wykonanym nowa zabaweczka Kodaka.
              • klapounio Problemy 20.02.06, 16:32
                A na warszawskich Szczesliwicach straszy gorka...Wyciag nieczynny z powodu, ze
                jest zamkniety. I tak juz bedzie
            • Gość: kibol1 Daring Girls IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:33
              Zdaje mi się że z tymi panienkami chodzi o reklamę aparatu.
              Gdzieś czytałem, że w szerokim świecie jest moda na robienie
              sobie zdjęć prymitywnym aparatem, którego licencję kupili od Rosjan.
              Im gorsze zdjęcia, tym bardziej cool (tak się to pisze?).
              To coś podobnego jak umawianie się przez internet na masową naparzankę
              poduszkami w centrum NY, itp.
      • Gość: piotr Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.zgorzelec.sdi.tpnet.pl 20.02.06, 16:36
        Dziewczyny lagodza obyczaje, ale WAS nawet one potrafia zirytowac... One sa.
        Tak jak Mateja, Ligoccy i tance na lodzie - trawaja choc sensu w tym nie widac,
        a wkurzaja znacznien bardziej niz darling girls. Zreszt one maja o wiele
        wieksze szanse na angaz w Realu, ze swoim wygladem do czegos moga sie przydac.
        A Robert M. wkrotce bedzie trenerem kadry skoczkow. Kwalifikacje ma rownie
        mocne, jak Kruczek...
      • Gość: makims Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.icpnet.pl 20.02.06, 16:38
        Ten program na Eurosporcie to rywalizacja o nagrode w postaci mozliwosci pracy w
        Euro jako prezenterka ,dwoch finalistek wybranych przez glosowanie widzow na
        stronie internetowej Eurosportu.Codziennie maja wyznaczone jakies zadania do
        zrobienia zwiazane z olimpiada.A my golsujemy na ta ,ktora ma wygrac.
        Pozdr.
        • Gość: Kay Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.system.szczecin.pl 20.02.06, 16:45
          dzieki bardzo za wyjasnienia;)
          • Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:49
            "prezenterka", hehe ;>>

szkoda, że Norwedzy nie zagrają w półfinale curlinga... :/
        • Gość: kibol1 A więc chodziło o konkurs! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:51
          A więc chodziło o konkurs!
          Tak to jest, jak sie nie zna niemieckiego...
          Ale skąd mogłem przypuszczać, że wypisywanie autografów na cyckach
          ma zapewnić pracę w Eurosporcie?
      • shwx ZAKOPANE 2006!!! 20.02.06, 16:48
        długo zastanawiałem się co z tą Olimpiadą jest nie tak, i raptem mnie olśniło, przecież swego czasu nasz
        były prezydent obiecywał nam tę Olimpiadę z Zakopanem!!! - ZAKOPANE 2006, curling po polsku na
        Krupówkach, slalom na zagrodzonych stokach Gubałówki, przebój Olimpiady oscypki, Boże jak było by
        pięknie!!!
        • Gość: Schuja Re: ZAKOPANE 2006!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 17:00
          Dzieki za tytul TEMATU. Dawno sie tak serdecznie nie usmialem.
          • shwx Re: ZAKOPANE 2006!!! 20.02.06, 17:13
            To prawda, że ta wizja Olimpiady w Tatrach jest bardzo wesoła? No i oczywiście Małysz by dziś
            wieczorem drużynowo skakał na Krokwi W.... A ciekawe ile medali byśmy zdobyli???
            • Gość: Schuja Re: ZAKOPANE 2006!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 17:24
              Pytanie jest ,mimo ze brzmi absurdalnie , interesujace.Mysle jednak ,ze Mala
              Mysza zdobylaby medal druzynowy. W koncu Polak potrafi, NO CO , moze niee?
      • jacek.jarecki Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 17:01
        Zimowe Igrzyska wymyslił chyba jakiś naprany wiking i jak to w zwyczaju u
        wikingów miast oglądać te nudy , poszedł sobie gwałcić , rabować i mordować.
        Ilość idiotycznych konkurencji jest w tych zawodach oszałamiająca.
        Nawet te najbardziej tradycyjne naszpikowane są biorąca zaszczytny udział
        sportową lichotą , kryjącą wstydliwą nieumiejętność uprawiania wybranej
        dyscypliny za figowym listkiem olimpijskich symboli.
        Szczytem nieuświadomionego komizmu był wywiad P.Zygmunta w wyborczej o
        pożytkach dla państwa i narodu z dodowania sportowych wyczynów różnych
        ancymonów ślizgających się w obcisłych kombinezonkach po torze .
        Pytanie retoryczne.
        Czy jest coś nudniejszego niż łyżwiarstwo szybkie na ( szczególnie )długich
        dystansach. Porównywanie tego czy innych dziwactw śnieżno lodowych z piłką
        nożną jest głupsze nawet niż wywiad z Cimoszewiczem( w tejże wyborczej )
        I jeszcze to namolne... kasy ! kasy kasy !
      • Gość: mp dzis w czasie skokow juz nie bedzie siatkowki :( IP: *.emernet.ekrakow.net / *.crowley.pl 20.02.06, 17:01
      • niedoszly.islandczyk Curling 20.02.06, 17:09
        Gdyby polscy curlerzy zabłyśli to byście oszaleli na punkcie curlingu. A co też
        wygaduje szanowna pan Person? "Mocny take-out, ale nie wybicie" i jego te "jak
        już każdy wie..." ?!
      • Gość: j Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: 193.109.123.* 20.02.06, 17:10
        Wcale nie na bakier ze slownikiem. Finladka to poprawna nazwa obywatlki tego panstwa. Finka - to nóż.
        Sil zycze
      • Gość: j Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: 193.109.123.* 20.02.06, 17:15
        Jeszcze poprawka. Finka to też kobieta narodowości fińskiej, ale przecież nie każda Finlandka musi być Finką.
        O Boże, a co z czajnikami?
        • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 17:19
          mysle ze czjnikami mozemy nazwac Uesanczykow (bo ich nie lubie)
      • Gość: kibol1 Zmienić hokej kobiet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:22
        Moim zdaniem trzeba zmienić kobiecy hokej.
        Panie w waciakach wyglądają jak podczas obrony Leningradu!
      • Gość: julobubi Dzień 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:30
        Bardzo lubie liczbe 10,ale cos dzisiaj jest malo emocjonujaco..Dopiero co
        wrocilam do domu i przed chwila nadrobilam zaleglosci olimpiadowe,ale jak widac
        nie za duzo stracilam..Moze pod wieczor zrobi sie ciekawiej:):):)
        • Gość: Schuja Re: Dzień 10 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 17:36
          Ludzie, akurat popatrzylem na klasyfikacje medalowa.Obojetne co sie mysli i
          mowi o Dojczach , trzeba im to przyznac.Prowadza w tej klasyfikacji, sa
          wspaniali z tymi osiagnieciami( mimo ,ze ich tylko srednio lubie). No cos
          takiego; maja juz tyle tych MEDALI , i zlotych i srebrnych i najmniej
          wartosciowych ,tego smiecia , no tych brazowych. Jak oni to robia? No , brawo
          Dojcze , z niechecia ale brawo . Jestescie wspaniali.
          • Gość: Schuja Re: Dzień 10- do dwoch panow biednych Redaktorow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 17:42
            A jak znajduja panowie moje zlote mysli o osiagnieciach medalowych tych zza
            Odry. Znajdujecie je tez wspaniale?. I nie udawajcie ,ze tego nie czytacie.
            • Gość: Schuja Re: Dzień 10- do dwoch panow biednych Redaktorow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.06, 17:50
              Widze ,ze wola Panowie nie wchodzic na moj lod. Za cienki dla was. Mozna wpasc
              do wody i sie zamoczyc.Rozumiem.
        • Gość: mk ZAGADKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:38
          pan w studiu tvp powiedział, że nasza drużyna składa się ze skoczków niezłych,
          utalentowanych i Adama Małysza. Do której z tych grup zalicza się Robert
          Mateja??
          • Gość: kadinho MATEJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:04
            Ja myślę,że Mateja to własnie zawodnik,który mógłby spróbować swoich sił w ch(ł)
            odzie snowboardowym;).
        • sirjarowit Re: kapo tajner 20.02.06, 17:57
          ktos wie czemu zawsze na poczatku transmisji ogladamy tajnera tylem podczas
          obserwacji lornetkowej - moze chce wygladac profesjonalnie albo co ?? a moze
          niedawno odkryl taki przzad jak lornetka i chce sie pochwalic ze umie obslugiwac ??
      • Gość: julobubi hokej kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:41
        Wiem,ze niektorzy nie uwazaja tej dyscypliny za wazna, ale panie z USA juz 4:0
        od jakiegos czasu prowadza:)
        • Gość: polo to jest mniej wiecej poziomPolskiej Ligi Hokejowej IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:49
        • Gość: krzych ale Włodek wazelinuje Tajnerowi :-// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:01
      • dymiacy_piecyk Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 17:44
        Kto jest lepszy w meczu o brąz? Stanisław Snopek! (by Siezieniewski Sławomir)

A ja durny myślałem, że Amerykanki.
      • Gość: julobubi 5/6 miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:55
        Jakos chyba ani Niemki ani Rosjanki nie sa zainteresowane 5 miejscem, bo na
        razie 0:0..
      • bazyliszek4 Katarzyna Zygmunt... 20.02.06, 17:57
        śmiejecie się, że Katarzyna Zygmunt komentuje hokej, ale tak się składa, że
        jest ona sędzią hokejowym...
        • radko3 Re: Katarzyna Zygmunt... 20.02.06, 18:00
          sędziną hokejową? sędzią hokeja? ojej :/
        • Gość: znawca Re: Katarzyna Zygmunt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:07
          Nie znacie się to nie był "hardtrick" tylko hearttrick, bo panie nie tylko przez
          zoładek trafiaja w samo serce ;)
          • Gość: kibol1 W kobiecym hokeju zabroniona jest gra ciałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:26
            To jakby Kasparowowi kazać zostawić mózg w domu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka