Gość: Franciszek IP: *.com 23.02.06, 18:46 A może w New Jorku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geo78 Re: Francis w Nowym Yorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:37 "...a wzięło Hardawaya, który właśnie w Magic zaczynał karierę. W 1995 roku razem z Shaquille'em O'Nealem doprowadzili Orlando do finału NBA..." - to były czasy :) szkoda że się wtedy rozpadła ekipa... Może teraz uda się zbudować nową opartą na Howardzie... Orlando jeszcze wróci do gry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: Francis w Nowym Yorku IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.02.06, 20:47 Thomas tworzy teraz dream team najwiekszych samolubow w lidze.Po Marburym sciagnal jak wiemy Crawforda i Richardsona z Jamesem a teraz Francis! Powstala niezla ekipa -grajaca na zasadzie:Daj mi pilke a ja ci pokaze... O obronie to tam zaden nie ma pojecia. Brakuje jeszcze Rubena Pattersona z Portland,ale jego oddano do Denver. Larry,po co ci to bylo... PS.Czas dokonywania transferow jeszcze nie minal-jak piszecie wyzej. Trwa do godz. 3pm czasu wschodniego. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracy Re: Francis w Nowym Yorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:50 No coz gwiazd duzo ale jak sie podziela zadaniami to nie wiem.Brown bedzie trzymal na lawce Crawforda jak robil juz w tym sezonie wielokrotnie,w pierwszej piatce beda pewnie Francis(w wersji jako rzucajacy obronca) i Marbury(rozgrywajacy)-kapitalni gracze ale tez egoisci(mimo dobrej sredniej asyst)i bufoni,ktorzy w kazdej chwili moga sie obrazic na swiat.Nate Robinson nie bedzie mial czasu na jakiekolwiek swoje popisy,a Richardson z dystansu nie porzuca.Z drugiej strony jest to spore bogactwo i dobrymi graczami pod koszem(Curry,Frye,Taylor,Jalen i Malik Rose)moga cos osiagnac,ale w przyszlym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desblabla RedakcjOOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:27 Panowie redaktorzy. Termin wymian mija dziś o 22 czasu polskiego. Trochę profesjonalizmu. Chyba, że piszecie dzień naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan ciekawy ruch co na to trener? IP: *.os1.kn.pl 23.02.06, 21:34 dwóch takich samych gwiazdorów ... Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Poprawka 23.02.06, 21:46 Wedlug nba.com Mr. Wallace ma na imie Rasheed a nie Rashard ja to napisala GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wełna Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:10 Wallace tak, ale Lewis to jednak Rashard !!! Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 nic z tego nie kapuję 23.02.06, 22:37 Jeśli Isiah Thomas uważa, że dwoma przepłaconymi rozgrywającymi w sile wieku zbuduje przyszłość NYK to się grubo myli. Albo ma jakiś plan, którego ja, maluczki, nie pojmuję, albo właśnie załatwił Knicks kilka lat totalnej bryndzy. Odpowiedz Link Zgłoś