Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Francis w Nowym Yorku

IP: *.com 23.02.06, 18:46
    A może w New Jorku?
    Obserwuj wątek
      • Gość: geo78 Re: Francis w Nowym Yorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:37
        "...a wzięło Hardawaya, który właśnie w Magic zaczynał karierę. W 1995 roku
        razem z Shaquille'em O'Nealem doprowadzili Orlando do finału NBA..." - to były
        czasy :) szkoda że się wtedy rozpadła ekipa... Może teraz uda się zbudować nową
        opartą na Howardzie... Orlando jeszcze wróci do gry...
      • Gość: Insider Re: Francis w Nowym Yorku IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.02.06, 20:47
        Thomas tworzy teraz dream team najwiekszych samolubow w lidze.Po Marburym
        sciagnal jak wiemy Crawforda i Richardsona z Jamesem a teraz Francis!
        Powstala niezla ekipa -grajaca na zasadzie:Daj mi pilke a ja ci pokaze...
        O obronie to tam zaden nie ma pojecia.
        Brakuje jeszcze Rubena Pattersona z Portland,ale jego oddano do Denver.
        Larry,po co ci to bylo...
        PS.Czas dokonywania transferow jeszcze nie minal-jak piszecie wyzej.
        Trwa do godz. 3pm czasu wschodniego.
        Pzdr.
      • Gość: tracy Re: Francis w Nowym Yorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:50
        No coz gwiazd duzo ale jak sie podziela zadaniami to nie wiem.Brown bedzie trzymal na lawce Crawforda jak robil juz w tym sezonie wielokrotnie,w pierwszej piatce beda pewnie Francis(w wersji jako rzucajacy obronca) i Marbury(rozgrywajacy)-kapitalni gracze ale tez egoisci(mimo dobrej sredniej asyst)i bufoni,ktorzy w kazdej chwili moga sie obrazic na swiat.Nate Robinson nie bedzie mial czasu na jakiekolwiek swoje popisy,a Richardson z dystansu nie porzuca.Z drugiej strony jest to spore bogactwo i dobrymi graczami pod koszem(Curry,Frye,Taylor,Jalen i Malik Rose)moga cos osiagnac,ale w przyszlym sezonie.
      • Gość: desblabla RedakcjOOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:27
        Panowie redaktorzy. Termin wymian mija dziś o 22 czasu polskiego. Trochę
        profesjonalizmu. Chyba, że piszecie dzień naprzód.
      • Gość: melan ciekawy ruch co na to trener? IP: *.os1.kn.pl 23.02.06, 21:34
        dwóch takich samych gwiazdorów ...
      • beernut Poprawka 23.02.06, 21:46
        Wedlug nba.com Mr. Wallace ma na imie Rasheed a nie Rashard ja to napisala GW.
        • Gość: Wełna Re: Poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:10
          Wallace tak, ale Lewis to jednak Rashard !!!
      • z3r0 nic z tego nie kapuję 23.02.06, 22:37
        Jeśli Isiah Thomas uważa, że dwoma przepłaconymi rozgrywającymi w sile wieku zbuduje przyszłość NYK to się grubo myli. Albo ma jakiś plan, którego ja, maluczki, nie pojmuję, albo właśnie załatwił Knicks kilka lat totalnej bryndzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka