Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jan Tomaszewski

03.12.02, 18:53
    Powiedzmy sobie szczerze- eliminacje są przegrane. Zatrudnijmy więc Tomka na
    rok i pośmiejmy się chociaż.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dolfuss Re: Jan Tomaszewski IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 03.12.02, 19:01
        wm4034 napisał:

> Powiedzmy sobie szczerze- eliminacje są przegrane. Zatrudnijmy więc Tomka na
        > rok i pośmiejmy się chociaż.
        Jestem za! Niech działa- bedzie ubaw. Tylko nie zapraszać go do TV bo mam dość
        jego mordy. Dostaniemy barty od wszystkich, Tomcio dostanie po mordzie i może
        wreszcie zniknie z mediów. Tylko to może wywołać problem gospodarczy! Wszystkie
        kabarety padną!
      • Gość: yeti Re: Jan Tomaszewski IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 19:02
        A dlaczego są przegrane? Nie rozumie tego. Po jednym przegranym meczu?
      • Gość: Kiwny Re: Jan Tomaszewski IP: *.chello.pl 03.12.02, 19:47
        ale on się na to stanowisko nie pcha w przeciwieństwie do innych, wie że nic by
        nie zdziałał
        Poza tym nawet jeśli eliminacje przegrane to nowy trener powinien już budować
        drużyne na następne bo chyba nie zostanie zwolniony za ewentualnie nieudane
        eliminacje tuż po nich. Mam nadzieje że jednak nie są one do końca przegrane.
        • Gość: dolfuss Re: Jan Tomaszewski IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 04.12.02, 17:20
          Gość portalu: Kiwny napisał(a):

> ale on się na to stanowisko nie pcha w przeciwieństwie do innych, wie że nic
          by
          >
          > nie zdziałał
          > Poza tym nawet jeśli eliminacje przegrane to nowy trener powinien już budować
          > drużyne na następne bo chyba nie zostanie zwolniony za ewentualnie nieudane
          > eliminacje tuż po nich. Mam nadzieje że jednak nie są one do końca przegran

Zgodnie z tą teorią on nigdzie się nie pcha. Wszystkich obgaduje i cwaniakuje!
          Wielki debil. Dać mu reprezentacje!
          Że niby eliminacje nie przegrane? A kto ma je wygrać? Nowy treener? HAHAHAHAHA.
          Kasperczak przyjdzie i klapnie ich w tyłek a oni zaczną grać? Może będzie im
          jak mikołaj rozdawał prezenty, co? zbaranieliście? My nie mamy kim grać!
          Jedynym profesjonalistą był Boniek ale miał dość bydła i tzw profesjonalizmu w
          polskim wykonaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka