Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wkurzajewski

19.03.06, 10:25
    Oglądam właśnie transmisje z konkursu skoków narciarskich w Planicy i marzę,
    żeby ktoś zabrał temu idiocie Kurzajewskiemu mikrofon. Jego żenujące
    dopytywanie się o przyszłego trenera skoczków (czyt. Adama Małysza) przyprawia
    mnie o odruch wymiotny. (Pomijając fakt, że zadaje te same pytanie co wczoraj
    i otrzymuje od Tajnera te same, nic nieznaczące odpowiedzi) Szczytem żenady
    była sonda na wyżej wspomniany temat, przeprowadzona przez Hellera wśród
    zagranicznych zawodników. A cóż to ich może obchodzić?! Zresztą spora część
    pytanych tak właśnie mu odpowiedziała - to ich nie obchodzi. Wcale się nie
    dziwię Adamowi, że na lotnisku uzewnętrznił swój stosunek do takich
    dziennikarskich Matołów jak Kurzajewski, Heller czy Szaranowicz...

Jedyna pociecha, to skok Adama w serii próbnej - 219 m!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Y_Sam Re: Wkurzajewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 10:31
        A jak wczoraj Heller gnębił Kojonkoskiego, to się aż zdwiwiłem że mu Mika nie
        odwinął z liścia w końcu - widać bardzo opanowany z niego facet ;-)
      • Gość: nadzorcamałp Re: komentarze Tajnera de best IP: *.plusgsm.pl 19.03.06, 11:56
        najlepszy komentattor to Tajner nie dość że zawodnik zostawił narty podczas
        skoku to jeszze potem poczekał aż przyszły a niektórym zawodnikom w końcówce
        zabrakło powietrza. Wniosek kto z kim przestaje takim się staje.
        • dennis26 Re: komentarze Tajnera de best 19.03.06, 12:02
          Kurzjewski zawsze denerwował mnie tym swoim usmieszkiem ale fakt te ciagle
          pytanie o naszego nowego ternera jest żenujące,ale czego mozna sie spodziewac
          po publicznej tv.
      • Gość: F.K. Re: Wkurzajewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:48
        Rzeczywiscie, ten "telewizyjny" usmiech Kurzajewskiego jest potwornie
        irytujacy.
        Poza tym, to kiedy ich relacje nie byly zenujace? A juz w szczegolnosci wywiady
        z zagranicznymi zawodnikami czy trenerami. Jak Malysz byl w zyciowej formie i
        wygrywal, to zadawali wszystkim na okolo pytania w stylu: "kto jest twoim
        idolem i dlaczego wlasnie Adam"? Teraz wychodza z zalozenia ze caly narciarski
        swiat z zapartym tchem sledzi fe farse w PZN i zastanawia sie nad wyborem
        nowego trenera skoczkow.
      • Gość: nadzorcamałp Re: Wkurzajewski IP: *.plusgsm.pl 19.03.06, 12:56
        dziennikarze się chyba nie oglądają potem w telewizji
      • temeryszek Re: Wkurzajewski 20.03.06, 22:16
        Cieszę się, że wreszcie ktoś dostrzegł problem Kurzajewskiego w TVP. Wielki
        Kobuszewski miał kiedyś znaną powszechnie przygodę z całowaniem przez dzieci
        misia uszatka w dupę. Kurzajewsski jest w moich oczach szczytem beztalencia,
        braku profesjonalizmu i jestem każdorazowo głęboko poirytowany jego obrzydliwie
        wystudiowanymi gestami i mimiką. W zeszłym roku słyszałem podczas jednej z
        transmisji, jak tem pożal się Boże gwiazdor alarmował wóz transmisyjny, że on
        "ch..a słyszy". Ludzie z redakcji sportowej TVP udali zapewne, że słyszą tyle
        samo i ta miernota nadal każe nam na siebie patrzeć. Żal..
        • Gość: jaszczomp Re: Wkurzajewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:30
          Marzą mi się transmisje sportowe bez komentatorów - raz taką oglądałem na
          eurosporcie - było świetnie.
          A komentatorzy - gwiazdorzy tylko przeszkadzają w percepcji.
          • bazyliszek4 Re: Wkurzajewski 21.03.06, 14:46
            rzeczywiście, Eurosport wprowadza właśnie "commentary free" podczas transmisji
            nocnych. na początek pokazywali w ten sposób tenis z indian Wells, a teraz MŚ w
            curlingu. zdaje się już od dzisiejszej nocy...
        • Gość: Wielki Docent Kobuszewski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:03
          Ciekawe, bo to juz trzeci gość, o którym to słyszałem. Według jednych miał to
          być Pawlik, według innych Czechowicz :)
          • luzer Gwoli jasności 22.03.06, 00:23
            Gość portalu: Wielki Docent napisał(a):

> Ciekawe, bo to juz trzeci gość, o którym to słyszałem. Według jednych miał to
            > być Pawlik, według innych Czechowicz :)

Z Misiem z Okienka - oczywiście - Pawlik, a po ww. wpadce, niejaki Stanisław
            Wyszyński.

www.filmweb.pl/PersonDescriptions?id=49405

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka