Gość: kaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:21 Bravo panie Tomku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meficzek Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.06, 15:21 Gratulacja Panie Tomaszu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 19.03.06, 15:27 Odpowiedz Link Zgłoś
olkrzycka2 Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata 19.03.06, 19:02 Cieszę się rze Tomasz Sikora wygrał bieg w kontiolahti na 15 km. ze startu wspulnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? analfabetko! czas co szkoły wrocic.. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.03.06, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.06, 15:22 gratuluje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.zbuk.net 19.03.06, 15:23 REWELACJA!!! Gratulacje! I powodzenia za tydzień w Oslo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurp Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:48 Wielkie brawa !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusnok Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.03.06, 15:24 Gratulacje, fantastyczny bieg. Wiecej biathlonu TV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.chello.pl 19.03.06, 21:22 na Eurosporcie sąkazde zawody:p:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:24 Brawo! biathlon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.dolsat.pl 19.03.06, 15:27 Piękny bieg!Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.asta-net.com.pl 19.03.06, 15:25 No w końcu Panie Tomku, no w końcu !!! :) Wielkie Gratulacje !! No to czekalem juz bardzo dlugo i w koncu jest jest jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemat Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.swidnica.mm.pl 19.03.06, 15:25 świdnica gratuluje!!! bravwo! brawo! braaaaaawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Obawiam się jednego... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.03.06, 15:26 że teraz banda Kurzajewskich, Szaranowiczów i Hellerów przerzuci się na biatlon. całe szczęście że na eurosporcie jest JAroński z Wyrzykowskim. Są niesamowici. Brawo Tomek!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Obawiam się jednego... IP: *.asta-net.com.pl 19.03.06, 15:30 O nie ! Tylko nie ta banda z TVP1 ... zero barwnego komentarzu... a na euro jest przeciez rach ciach ciach !! ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAZIO Nie to było rach ciach ciach CIACH!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.03.06, 15:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Nie to było rach ciach ciach CIACH!!!!!!!!!!! IP: *.asta-net.com.pl 19.03.06, 15:53 Faktycznie ^_^ rach ciach ciach CIAAAACH !!!! ^_^ =-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ps. zawsze porownywalem komentarz przy skokach narciarskich TVP1 vs Eurosport... Eurosport gromi TVP1 i nie pozwala nawet sie podniesc... Heller i Kujarzajka to najbardziej barwni komenciarze <rotfl> `n` <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Nie to było rach ciach ciach CIACH!!!!!!!!!!! 19.03.06, 16:16 Kurzajewski ma u mnie ksywkę "Człowiek split-screen" - każdego sportowca potrafi zasłonić byle tylko wepchnąć się przed niego przed kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos (Do Marjix) No to po Tomku!!! IP: *.fbx.proxad.net 19.03.06, 15:39 Gość portalu: majrix napisał(a): > że teraz banda Kurzajewskich, Szaranowiczów i Hellerów przerzuci się na > biatlon. całe szczęście że na eurosporcie jest JAroński z Wyrzykowskim. Są > niesamowici. > Brawo Tomek!!!!!!!!!!!! Zgadzam sie. Oni moga zdolowac nawet najwiekszego i najlepszego sportowca przez tylko sama swoja obecnosc na zawodach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceadmyrkivid Eurosport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:06 znalazłem,pan Jaroński z Wyrzykowskim (jak pisał mój poprzednik...) i nie bierzcie mnie za lamusa..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Sportowiec roku 2006 w Polsce- Tomasz Sikora !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.06, 15:32 ogladalem, jestem pod wielkim wrazaeniem....zwlaszcza jak wygral na ostnim strzelaniu wojne nerwów z Bjerdalenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Brawooo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:32 Brawo Panie Tomku! Pięknie! Z klasą! Gratulacje i mnóssssssssstwaaaa kontraktów reklamowych zyczę!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:38 gratulacje , Panie Tomku , od jakiegos czasu byl Pan blisko zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.petrus.com.pl 19.03.06, 15:41 Brawo! Rach ciach ciach! Pieknie. Szaranowiczu! Prosze nie zajmuj sie tym sportem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata! IP: *.baczankowo.gb.net.pl / 213.25.111.* 19.03.06, 15:45 GRATULACJE PANIE TOMKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatz sportowiec roku 2006 jak nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:59 jak w temacie, chyba, ze pilkarze zdobeda co najmniej polfinal ...(2% szans mniej wiecej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.chello.pl 19.03.06, 15:59 BRAWO TOMEK WRESZCIE PANOWIE JAROŃSKI I WYRZYOWSKI RZĄDZĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Tomasz - chłopak z charakterem. IP: *.osk.enformatic.pl 19.03.06, 16:09 Może to nudne, ale... BRAWO PANIE TOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomasz pokazał charakter. Taki chłopak, przy kompletnej mizeryi polskiego sportu, to cud na miarę Małysza (bo Małysz też trafił się Polsce jak ślepej kurze ziarnko). Oby wytrzymał do następnej Olimpiady. Wierzę, że Tomek podejmie trud czteroletniej pracy i walki. Talentu i pracowitości mu nie brak. Motywację ma. I nie będzie już chyba nikogo, kto by w niego nie wierzył. Już nie musi nikomu niczego udowadniać. Czapki z głów przed Tomaszem! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Cieszę się jak cholera!!!!!! 19.03.06, 16:26 Wspaniale! Szkoda tylko, że narciarstwo biegowe oraz biathlon dalej nie sa godne zainteresowania naszej telewizji. Nawet to rozumiem - wygodniej d..ę grzać na jakiejś skoczni w kurorcie, niż tkwić gdzieś na trasie biegu... A ja chciałbym obejrzeć kiedyś cały bieg, prawdziwą walkę. Pamiętam dramatyczny finisz Justyny Kowalczyk.... to było coś. Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:31 Piękne zwycięstwo Młodzi bierzcie przykład i do roboty, bo narazie to tylko Wiesiek i Tomek trenuje a pozostali się obijają jak mogą w kadrze: bo nie tylko trening najważniejszy i talent ale także odpoczynek aktywny, tzn. rozruch poranny którego nie wykonuje żaden zawodnik w kadrze oprócz Tomka i Wieśka, pozostali leżą z rana włóżkach po nocnych baletach i balangach, a potem pretensje że trener zły trening ułożył i inne bzdury, ale jedno zapamiętajcie słaby zawsze się tłumaczy. Trenujecie to samo co Tomek możecie go obserwować , ale myślicie że jak na rozruch z nim nie pójdziecie to się nic nie stanie i się grubo mylicie: a efekty widać, na biegu i strzelnicy wstyt ale jeśli macie takie warunki do treningu i ich nie wykorzystujecie wolicie na babki chodzić w nocy to chodźcie. Aniech Tomek sam buduje biathlon i sam pracuje na wasze utrzymanie w kadrze, ciekawe czy potem z was ktoś mu się za to odwdzięczy, wstyt żeby jego praca i jegu sukcesy młodzi tak roztwonili i wozili dupy na wycieczki jego kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.06, 16:39 Gratulacje dla Pana Tomasza :)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceadmyrkivid Eurosport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:03 a mi poza biegiem - podobała się kompetencja komentatorów eursportu - szczerze ich polecam( lecz nie pamiętam nazwisk ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzior Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.06, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzior Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.06, 17:15 Brawo Tomek!! Czy utrzyma pozycje??? On jeszcze awansuje!!!! Juz sie nie moge doczekac kolejnego weekendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynek Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:16 OBY TAK DALEJ PANIE TOMKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.icpnet.pl 19.03.06, 18:27 Przyznam szczerze ze z obawa zaczynalem czytac te komentarz, gdyz bylem przekonany ze wiekszosc z nich pochodzi od fanow Malysza i sportu w TVP. Tymbardziej sie ciesze ze moje obawy sie nie potwierdzily i ze wypowiadali sie glownie ludzi ktorzy to ogladaja i to ogladaja z Panami Tomkiem i Krzysztofem !! ps. POWIEDZMY TO WSZYSCY RAZEM GLOSNO B I A T H L O N O W I w tvp mowimy NIE!!!! www.olimpik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Tomasz Sikora wygrał zawody Pucharu Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 20:39 Ej, co T y piszesz. Ja jestem fanką Małysza ale TVP mam dosyć! I Biathlon też lubie i Panu Sikorze kibicuje z całych sił! A skoki oglądam najczesciej na eursoprocie. CO Małysz jest winny głupocie TVP? Odpowiedz Link Zgłoś