cmac 26.03.06, 19:36 Gratulacje dla chlopakow z AZS Gliwice - Ludzie Lodu za wygranie turnieju !!! super robota. Ciesze sie jak cholera. No i pomsciliscie nas chociaz troche ;) a szkoda, bo mogly byc 2 ekipy w MP... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok.ondri Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 01:41 a dzięki dzięki :P cuż to dla nas taki turniej ;) a tak bardziej serio : organizacja - gdyby nie troche kontrowersyjnych decyzji... i ten 'genialny' regulamin... lód - tragedia (tyle że szybki ;) ) atmosfera - to jednak nie Gliwice, aczkolwiek momentami sympatycznie ;) nagrody - nie wierze by AZSu Łodzi nie było stać na jakieś chociażby medaliki małe zamiast "kochanych" skarpetek chili ... o.O :/ !!! podsumowując - średnio na jeża z przewagą jeża :P no ale wygraliśmy z czego jestem bardzo zadowolony, przy okazji chciałem podziękować mojej drużynie, która spisała się na medal, dali z siebie wszystko, w każdym meczu na maxa ... !! Dzięki !! Do zobaczenia na MP ,Andrzej Augustyniak Odpowiedz Link Zgłoś
smok.ondri Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 01:43 > No i pomsciliscie nas chociaz troche ;) to wszystko dla Was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 07:31 Gratuluję całemu zespołowi "Ludzi Lodu" :) Trzymałam za Was kciuki cały weekend i jednak to się przydało :) Jeszcze raz gratuluję i życzę dalszych sukcesów w MP :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok.ondri Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 11:17 yhm, byłbym zapomniał ;) Podziękowania dla naszego trenera !! który w krytycznych momentach pałętał się gdzieś przy tafli z pizza i wspierał duchowo jak i słownie :P Odpowiedz Link Zgłoś
barbarakarwat Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 11:39 serdeczne gratulacje....... dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
damiahn Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 12:52 Też przyłączam się do gratulacji... chociaż to"pomściliście nas..." nie brzmi zbyt dżentelmeńsko... :) Przy okazji, mam nadzieję, że jeśli traficie na swego trenera w finałach MP to odwdzięczycie się mu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pntb1 Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 13:42 > Przy okazji, mam nadzieję, że jeśli traficie na swego trenera w finałach MP to > odwdzięczycie się mu... ;) Gratulacje dla Gliwic i ode mnie, zwłaszcza że pewnie nie mieliście okazji słyszeć tych złożonych publicznie. Damian! Ja bym na wiele nie liczył. Przygotowałem zajęcia z teorii dla męskiej drużyny Media 2, a potem w Gliwicach zlali mój zespół 10:1 niewdzięcznicy. ;-))) Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
curling_girl Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 14:15 hehe... coś czuję, że w czwartek nieźle to sobie uczcimy, chyba, że macie narazie dość curlingu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 18:21 czyzby znowu szampan ?? to juz niezla tradycja sie z tego robi :D a tak na serio, SMOKU !! GRATULACJE !!! wysciskamy ciebie i reszte druyny w czwartek na treningu Ludzie Lody wymiatją... albo raczej szczotkują :P Odpowiedz Link Zgłoś
smok.ondri Re: Brawo GLIWICE!!! 27.03.06, 21:57 ww6.tvp.pl/View?Cat=134&id=320473 minuta 14 sekund 13 Odpowiedz Link Zgłoś