Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Widoczność na stadionie BTŻ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:26
    Kto był na Kryterium Asów ten wie jaki temat chciałbym poruszcyć.
    Po zamontowaniu dmuchanych band widocznośc na łukach równa sie zero... widac
    tylko kaski zuzlowców!!!! Czy są jakies plany poprawiania widocznosci = czyli
    podniesienia trybun? Prezesi i sponsorzy ogladaja z trybuny głównej a my
    kibice....?
    Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:23
        Jak do kaskow przyczepi sie antenki lub choragiewki bedzie widac wiencej
        • Gość: byzydura Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.tvgawex.pl 03.04.06, 19:06
          na stadionie mozna zrobic wiele rzeczy. trzeba sobie odpowiedziec tylko na
          jedno pytanie: skad wziasc na to pieniadze??
          • Gość: maver Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 04.04.06, 00:24
            niby byzydura, ale dobrze gada (-:
            na stadionie dobrze jest! ja i tak nie wiem co wogole widać z tego szczytu
            pierwszego łuku :D
            ja tam zawsze siedze (od paru lat) na swoim miejscu na prostej i jest good!
            nie zamienił bym na żadne inne - no moze na trybune na dole lekko w prawo od
            srodka (-;
      • Gość: gość Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:09
        Najwazniejsze jest zdrowie zawodnikow
        • Gość: Szrek Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:08
          No to: "Na zdrowie!" I pili długo i szczęśliwie
          • Gość: lewis Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 00:17
            Proponowałbym zabierac ze sobą peryskopy
            • Gość: ser.86 Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 02:10
              Nadzieja w tym że stadiony w Polsce są remontowane i niedługo się okaże że
              stadion BTZ to juz nie jest najlepsze miejsce pod sloncem do rozgrywania GP.
              I wtedy władze Bydgoszczy i klubu chcąc zatrzymac GP, będą musiały ulepszyc
              stadion.
              Albo... zbuntujmy się ! BTŻ widzi że frekwencja jest doskonała, to nie widzi
              powodu do zmian w obiekcie. Jak tak zaczęłoby nas przychodzić góra 5 tys, to
              klub poprzez remont (poprawę warunków) chciałby przyciągnąć więcej ludzi.
              • Gość: Coolek Re: Widoczność na stadionie BTŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 13:33
                A ja bym proponowal transparent. Cos w stylu "Nic nie widzimy, wiec za co
                placimy?" ;) Bo moze sie na przyklad okazac, ze panowie prezesi znaja tylko
                zuzel z Trybuny Glownej, a tam przeciez widocznosc jest znakomita:p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka