Gość: atena IP: *.rybnet.pl 29.12.02, 17:49 chciałabym uwierzyć w to, że Małysz zacznie lepiej skakać i że może wygrać Turniej 4Skoczni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amp Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: 213.25.39.* 29.12.02, 17:53 Adam, spokojnie, bez nerwów. Nie musisz niczego udowadniać. Dziękujemy za walkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee...tam Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.02, 18:35 "Trudno mi się wypowiadać na ten temat. Ale na pewno trójce zawodników skaczących jako ostatni w pierwszej serii pomógł trochę wiatr. Powiał tak fajnie, z przodu" To słowa Adama. Ale czy tak powinien wypowiadać się mistrz? Jeszcze niedawno Adamowi nie przeszkadzał żaden wiatr. Wygrywał wszystko, (no prawie) Temu podobne wypowiedzi raczej nie spowodują większej tolerancji naszych kibiców. Dziś np. nikt nie gwizdał na naszego mistrza. Wyobrażam sobie co się będzie działo w Zakopanem. Nie wiem czy będę miał ochotę to oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.media4.pl 29.12.02, 18:50 ble,ble,ble przecież coś musi powiedzieć, nie powie przykro mi ale ten sezon chyba będzie najgorszy: tylko że skocznia mu nie leży. He,He,He dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skamdzia Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.12.02, 20:36 Życzę Panu Adamowi Małyszowi aby nie był łatwym przeciwnikiem!!! I trochę wypoczynku!!! Pozdrowienia dla całej ekipy polskiej !!! Skamdzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.physio.unr.edu 29.12.02, 18:50 Trudno bylo i jest raczej uwierzyc w to ze Malysz zdobedzie w tym roku puchar swiata. Te jego "niedawne" zwyciestwa odnosza sie raczej do poczatku ubieglego sezonu. Nie mozna jednak zapominac ze najlepsi w poprzednim sezonie byli Hannawald i Amman (jakby na to nie patrzec to byl ich sezon i oni przejda do historii). Malyszowi zostal puchar, zacial sie i go zdobyl. Coz w sporcie chodzi o zyciestwa, a nie o rowne wystepy. Szanujac osiagniecia Malysza sprzed dwoch (jednak) sezonow, nalezy spojrzec prawdzie w oczka. Jest niestety niezbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Im wiatr powial tak fajnieeee a mi nieeeee....... IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 19:31 bla bla....Panie Malysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkii Re: Im wiatr powial tak fajnieeee a mi nieeeee... IP: 195.117.172.* 29.12.02, 19:59 bla bla panie noiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skamdzia Re: Im wiatr powial tak fajnieeee a mi nieeeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.12.02, 20:39 Gość portalu: noiki napisał(a): > bla bla....Panie Malysz To świadczy żeś ośle(!!!!) tylko jąkała i tuman!! Do przedszkola i biegiem po inteligencję "bleblaku"!!! (nie bydlaku, ale do tego ci nie daleko jąkało!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fradi Przeczytaj AMP (drugi od gory) IP: 142.173.203.* 29.12.02, 20:15 Amp ma zupelna racje. Panowie i panie, nie dajmy sie zwariowac. Popatrzmy w lusterko, czy walka w stylu Adama powinna raczej pomagac nam czy bulwersowac? Facet ma jaja w tym co robi, a robi to dobrze, wlacznie z ponoszeniem porazek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XL Niestety prawda jest naga IP: *.cm.chello.no 29.12.02, 20:22 Malysz sie skonczyl ale to wina Tajnera on powinien odejsc.Po co on skacze w eliminacjach skoro i tak ma zapewnione miejsce strata sil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skamdzia Re: Niestety prawda jest naga IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.12.02, 20:46 Gość portalu: XL napisał(a): > Malysz sie skonczyl ale to wina Tajnera on powinien odejsc.Po co > on skacze w eliminacjach skoro i tak ma zapewnione miejsce > strata sil... A po co ty się załatwiasz w toalecie, jak nie prościej w spodnie i potem "wykruszyC"? Ano, bo by za bardzo śmierdziało do tego wykruszenia!!! Ale takie "Młotki" jak ty, to nie umieją tego zanalizować. I pewnie ty byłbyś tym nowym trenerem?! Do szkolenia psów, a nie ludzi ty młotki się nadajesz!!! Obyś znowu nie trafił z takim komentarzem na tą stronę!!! A prawda to nie dz.., czasami nawet się ubiera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inertia creeps Re: Niestety prawda jest naga IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 22:51 ale plujesz jadem... a biedny facet tylko zasugerowal zmiane trenera i zauwazyl slusznie ze malysz nie ma po co startowac w eliminacjach... taki masz charakter dziwki czy to tylko jednorazowy wystep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie.jestem Re: Niestety prawda jest naga IP: *.necik.pl 29.12.02, 21:00 Czy bez Tajnera Małysz osiągnąłby jakiekolwiek dobre wyniki? To że Małysz przeszedł do czołówki zawodników jest także zasługą trenera. Gdyby trener był inny, to nasz skoczek nie zdobyłby dwóch pucharów, tylko ledwo dostawałby się do trzydziestki. A co do zeszłego sezonu, to był to sezon Małysza i jego osiągnięcia zostaną w pamięci. A co do prawdy, to prawdą jest, że: a) nie przemyślałeś swojej wypowiedzi albo b) nie grzeszysz inteligencją i myślę, że raczej to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogul Re: czy od taktyki jest zawodnik, czy trener IP: 213.216.82.* 30.12.02, 14:08 Masz rację. Adam może chcieć skakać, ale to do trenera powinno należeć ostatnie zdanie. Gdyby Adam nie skakał w kwalifikacjach, to osiągnął dwa cele: miałby lepsze warunki i porządnie by wkurzył Hannawalda. Trener jest od mówienia kiedy skaczemy, a kiedy odpuszczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Klątwa Millera IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:09 Ja uwazam, że to wszystko klątwa Millera. W zeszłym roku, chyba w orędziu noworocznym, czy jakichś innych życzeniach, życzył nam radości z sukcesów Adama Małysza. I wtedy jak ręką odjął - żadnych zwycięstw, oprócz naciąganego przez sędziów Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Klątwa Millera IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 23:03 Ha!Ha!Zgadzam się z tą tezą,że towarzysz Miller zapeszył! Rzeczywiście AD 2002 nie był szczęśliwym dla pana Adama.Z drugiej strony,sprawdza się stara kolarska prawda nie można kręcić na maksa i być kozakiem przez cały wyścig.Pan Adam musi dać na luz i przejrzeć wszystkie swoje skoki raz jeszcze z dużą dozą obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:50 małysz jest skończony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sta Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.02, 22:59 Te tłumaczenia, o skoczni która nie leży, zbyt krótkim i stromym rozbiegu czy wietrze "cudownym" dla trójki ostatnich są żenujące. Wstyd. Przypomina mi to równie żenujące tłumaczenie kompromitujących występów naszych piłkarzy: a to że trawa za śliska, a wilgotność za duża itd. Prawdziwy -mistrz, a co tam mistrz -sportowiec, a co tam sportowiec -mężczyzna nie będzie się głupio tłumaczył a powie prawdę np:"tego dnia byłem słabszy". Doskonały komentarz w "gazecie" czytałem o "sukcesach" siatkarzy: "nikogo to nie obchodzi w formule pierwszej -F1, kto miał najszybsze okrążenie, komu silnik nawalał a kto miał kraksę, liczy się tylko to, kto pierwszy minie linię mety. Pozostałe tłumaczenia są nikomu nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 23:37 Gość portalu: sta napisał(a): > Te tłumaczenia, o skoczni która nie leży, zbyt krótkim i stromym rozbiegu czy > wietrze "cudownym" dla trójki ostatnich są żenujące. Wstyd. Przypomina mi to > równie żenujące tłumaczenie kompromitujących występów naszych piłkarzy: a to że > > trawa za śliska, a wilgotność za duża itd. > Prawdziwy -mistrz, a co tam mistrz -sportowiec, a co tam sportowiec - mężczyzna > nie będzie się głupio tłumaczył a powie prawdę np:"tego dnia byłem słabszy". > Doskonały komentarz w "gazecie" czytałem o "sukcesach" siatkarzy: "nikogo to > nie obchodzi w formule pierwszej -F1, kto miał najszybsze okrążenie, komu > silnik nawalał a kto miał kraksę, liczy się tylko to, kto pierwszy minie linię > mety. > Pozostałe tłumaczenia są nikomu nie potrzebne. MILO SIE CZYTALO!!! ZGADZAM SIE ,CHOCIAZ NIESTETY NIE MAM MOZLIWOSCI OGLADANIA SKOKOW;NO ALE.... ZYCZE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:) Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły 29.12.02, 23:31 adaś to i tak wygra .!!!! trzymajj się adaś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki SKAMDZIA I PINKI.... IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 23:34 BLA BLA..EKSPERCI ZASRANI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Najlepszy wsrod skoczkow bez wygranej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 02:47 Najwieksza ilosc pkt. w pucharze z zawodnikow, ktorzy nie dostali 100 pkt. za zwyciestwo. Od dwoch zwyciezcow (Peterka, Hanni) ma wiecej pkt., a do dwoch (Widhoelzl, Pettersen) brakuje mu 9 pkt. Kolejni dwaj sa poza zasiegiem na razie (Hoellwarth, Ahonen). Jest bez formy, tak, skonczyl sie, tak, tak, jedz Adam do Wisly skakac przez droge. Oj dzieci, dzieci, idzcie na pole (na dwor niektorzy), na gorke z saneczkami, zbudujcie skocznie i ladnie sie prosze bawic bo od monitora sie oczka psuja, papa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V bez tytulu IP: *.47.30.61.isp.tfn.net.tw 30.12.02, 08:21 Adam Malysz, co by o Nim nie mowic jest czlowiekiem sukcesu. Nie wszyscy o tym chca pamietac, niektorzy wrecz czekaja aby powinela Mu sie noga (doslownie i w przenosni). O tym, ze czlowiek nie maszyna wiadomo od dosc dawna. Moze zatem warto uszanowac tego faceta. Wypowiedzi niektorych osob dobitnie swiadcza o tym, ze jedyne co dobrze umieja to opluwac innych. Robia to z luboscia bo sami sa miernotami, ktore do niczego nie doszly i pewnikiem nie dojda. No moze do jakiejs najblizszej butelki. Szkoda Panie Adamie Towjego wysilku - nikt juz o nim nie pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 09:20 Cokolwiek by nie mowic,zawodnicy niemieccy - i S.Hannawald i Martin Schmitt sa po operacjach/ zabiegach?/ na stawach kolanowych oraz intensywnej rehabilitacji.Ich wyniki powoli widac.Nie wierze, by Adam - zyczac mu oczywiscie jak najlepiej - skoro nie poddal sie podobnej "odnowie " medycznej, byl w stanie nawiazac w tym roku zarowno z Niemcami jak i Finami czy Austriakami cos w rodzaju rownorzednej walki. Panie Adamie, nawet w najlepszym samochodzie wysiada amortyzatory katowane /tu wzor fizyczny na sily zwiazane z opoznieniem plus predkosc/ tym, co Pan jako zawodnik uprawia.Kolana zas, nawet gdyby byly z zelaza, tez nie wytrzymaja tylu ladowan i przy takich odleglosciach. No coz, przez sport do ruiny zdrowia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: proxy / 193.0.117.* 30.12.02, 09:52 Gratuluje wiejskiej filozofii, jaka spotkac mozna tylko wsrod - prawdziwych- Polakow. Najpierw krzyczymy: Adas leeeec!!! i wybuchamy radoscia, gdy Malysz wygrywa. Potem od tych najwierniejszych kibicow slychac juz tylko: Ale dziadostwo!!! i obrzuca sie blotem czlowieka, ktory tak naprawde nie powinien wygrac ani jednego konkursu, gdyz przy tym systemie szkolenia skoczkow, jaki jest w Polsce, niemozliwe jest jakiekolwiek zwyciestwo. Malysz ma prawo kiedys sie skonczyc, tylko problem polega na tym, ze na jego miejsce nie ma nikogo, natomiast na miejsce Schmitta badz Ahonena czeka cala masa zdolnej mlodziezy, ktora nie bedzie miala problemow z zajeciem miejsca ich starszych kolegow. Gratuluje tez pomyslu ze zmiana trenera. Pilkarzom nie pomogly zmiany trenerskie, natomiast w Niemczech trenera zmienia sie raz na 10 lat i niewazne jest, ze przegral mistrzostwa i olimpiade w jednym roku. Liczy sie praca z zespolem i tylko to jest najwazniejsze. Proponuje, abysmy zmienili sklad reprezentacji siatkarzy, pilkarzy i skoczkow. Oczywiscie, obowiazkowo trzeba zmieniac trenerow i to srednio co pol roku. Sukces murowany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 09:59 Akurat do Adama nie mam żadnych pretensji. Nie ma takiego geniusza, który utrzymałby taką formę przez trzy lata. Po prostu on już ma prawo do obniżenia lotów. Natomiast inna sprawą jest to, że nie ma żadnego innego skoczka, już nie mówię że tej klasy co Małysz , ale przynajmniej takiego, który będzie kończył zawody w pierwszej 10 - 15 . To jest wina trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 10:49 wedłuk wszystkich małysz jest dobrej formie jak h*****, niedugo nie wejdzie do 30-stki, w ostatnich zarobił duże pieniądze i pewnie to mu wstarczy, teraz skacz tlko żeby skoczyć a nas ma głemboko w d****. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 11:04 Gość portalu: red napisał(a): > wedłuk wszystkich małysz jest dobrej formie jak h*****, niedugo nie wejdzie do > 30-stki, w ostatnich zarobił duże pieniądze i pewnie to > mu wstarczy, teraz skacz tlko żeby skoczyć a nas ma głemboko w d****. wypowiedz prostacka , ale mająca sens . mianowicie : cóż to za eksperci którzy twierdzą ,że Małysz jest w dobrej formie ale nie wygrywa , a jednocześ nie jest mistrzem . 1 albo nie jest w formie , albo na miłośc boską już !!!!! nie jest mistrzem 2 jest dobrym skoczkiem ,który ma kryzys formy . i dygresja na koniec oglądałem cały porzedni puchar dla Adama i walki jaką toczył z Niemcami , teraz ogłądam dla wspaniałych komentatorów z tvp , którzy komentują zupełnie cos innego niż widać na ekranie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: 212.160.138.* 30.12.02, 11:08 A ja uważam, że Adam nie powinien tak sobie brać tego do serca- przeciez jest tylko człowiekiem; kazdemu raz jest raz jest gorzej i to jest tylko życie; poza tym uważam, że Polacy są wrednymi kibicami, bo jak Adam był mało znany to nikt sie nim nie interesował, ale jak zaczał zdobywać puchary to już cała Polska jest dumna-a przeciez człowieka docenia się po tych małych rzeczach; zobaczymy ilu z tych wszystkich psełdo kobiców przy Adamie zostanie, jak w tym sezonie nie wygra; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galaktyczny Edek Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 11:17 Adam przesadza z tymi wiatrami, sądzę, że dietetyk ekipy skoczków używa zbyt dużo kapusty i grochówy komponując menu dla Adasia. Najlepiej jak Adaś wróci do buły z bananem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiksum Adam podzielisz los wielu... IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 11:27 ..polskich sportowców, którzy w przypływie sukcesów zaczęli większą wagę przywiązywać do reklam, balów i "tok-szołów" a zaniedbali treningi, pracę nad sobą. Przykładem jest np. Krzysztof Hołowczyc i wielu, wielu innych. Jeżeli świat towarzyski stanie się dla Ciebie ważniejszy pozostanie tylko podgryzać Goplanę lub Milkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Odwalcie się oda Adama IP: 213.158.197.* 30.12.02, 13:05 NIech mi któryś z tutaj obecnych cwaniaczków powie dlaczego trener Tajner jest dobry? Małysz wygrywał i za czasów Mikeski. Jest sportowcem który jest na tyle dobry że nie potrzebuje trenerów. Trenera za to potrzeba nam do reszty chłopaków. Słyszę od 3 lat że to jescze młodzi chłopcy i ich czas nadejdzie. Ale nic się w tej kwestii nie zmieniło. Notorycznie nie wchodzą do 30. Notorycznie nie wychodzą im skoki. Spójżcie na Kojonkowskiego. W tamtym roku finowie brylowali. W tym poza Achonenem który skacze siłą rozpędu nie mają wielkich gwiazd. Za to Norwedzy z drużyny która w tamtym roku przegrywała z każdym w tym roku ma wielkie szanse na medalową pozycję. Jak tu można porównywać Tajnera do Kojonkowskiego albo Hesa. Zmienić jak najszybcej trenera. Mówiłem już to 3 lata temu ale wtedy Adam wygrywał i nikt nie chciał słuchać. Potrzebujemy człowieka który zrobi drużynę mogącą walczyć o medale a nie o zaszczytne 9 miejsce na 10 drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Odwalcie się oda Adama 30.12.02, 13:28 Zglos sie Maro. Bo pensja 4 tys. zl zadnego supertrenera nie uda sie skusic. Zreszta kogo masz na mysli?????? Hesa ktory "zmarnowal" Martina S? Kojonkoskiego, ktorego czarny kon traci w zastraszajacym tempie to, co wypracowal na poczatku sezonu? A najlepiej cudotworce, ktory zapewni kibicom radosc z maszyny do skakania przez co najmniej 10 lat, zas z malutkiej grupki przestraszonych przedskoczkow zrobi "medalowa druzyne". Wlosi maja i skocznie i gory. I jednego skoczka. Francuzi maja i skocznie, i gory. I ...Amerykanie do tego wszystkeigo maja jeszcze gigantyczna kase. I tez nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cyfra Re: Odwalcie się oda Adama 30.12.02, 18:23 lalka_01 napisała: > Zglos sie Maro. Bo pensja 4 tys. zl zadnego supertrenera nie uda sie skusic. > Zreszta kogo masz na mysli?????? Hesa ktory "zmarnowal" Martina S? > Kojonkoskiego, ktorego czarny kon traci w zastraszajacym tempie to, co > wypracowal na poczatku sezonu? A najlepiej cudotworce, ktory zapewni kibicom > radosc z maszyny do skakania przez co najmniej 10 lat, zas z malutkiej grupki > przestraszonych przedskoczkow zrobi "medalowa druzyne". > Wlosi maja i skocznie i gory. I jednego skoczka. Francuzi maja i skocznie, i > gory. I ...Amerykanie do tego wszystkeigo maja jeszcze gigantyczna kase. I tez > nic. Lalka ,wszystko sie zgadza ,ale to nie zmienia faktu ze czas Teinera sie juz skonczyl.To co bylo dobre wczoraj dzisiaj juz sie nie sprawdza. Trzeba isc do przodu z duchem czasu ,a Teiner stoi w miejscu. Zmarnowal juz Kruczka ,forujac swojego syna ,oby tego samego nie zrobil z dobrze zapowiadajacym sie Bachleda. Zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2003 !!!!!! p.s.Czy ty tez jestes z Krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Odwalcie się oda Adama 31.12.02, 10:21 Dokladnie z Bialego Pradnika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Odwalcie się oda Adama IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.02, 17:31 lalka_01 napisała: > Dokladnie z Bialego Pradnika.... A ja z Podwawelskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: proxy / 193.0.117.* 30.12.02, 12:57 Mata racje moje najmundzejse buraki. Malys jest do nicego. Taki cep jakloglednij zec biorac. Dno dokumentne. Ale nie martwa sie - jus niedlugo ktorys z was zastumpi tego ciniasa abo i nawet samego Tajnyra. Nie bedzie Malys plul nam w twaz i zarl pzy tym te swoje cholerne bulkie z babaniochem!!! Nie bedzie wciskal kita, ze wieter mu zli wiol!!!A winc - Malys musi odyjsc!!!!!! I Tajnyr, zec to ocywista, tyz!!!! Won z nieukami i leniuchami!!! Tero my skakac bendom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: 217.153.45.* 30.12.02, 13:54 Naprawde przykro mi to pisac ale nie podoba mi sie zachowanie naszego top- skoczka i powoli przestaje go lubic. Rozsadzajaca od srodka duma nie pozwala mu przyznac sie do bledu i slabszej (przeciez nie slabej) formy (dyspozycji jak kto woli). Obawiam se ze im wiecej tej zlosci bedzie tym gorzej beda sie udawaly skoki. Nie pierwszy, ktory nie udzwignal ciezaru popularnosci. Z zazenowaniem slucham takze naszych komentatorow, ktorych stac tylko na roszczenia typu 'czy Adam wreszcie zrobi nam dzisiaj prezent'. Ludzie zajmujacy sie zawodowo sportem powinni zachowac troche wiecej dystansu i zdrowego rozsadku. Zal patrzec jak nasz zawodnik spala sie od srodka. Tak to niestety widze. Jedyna rada dla niego to 'wrzucic na luz'. Co robi jego psycholog? Oczywiscie zycze sukcesow, ale nie za wszelka cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpieczny Re: Adam Małysz dla Gazety: Jestem na siebie zły IP: tidecgn* / 193.158.55.* 30.12.02, 14:22 Dwa lata temu Małysz konkurował ze Schmidtem, rok temu z Hannawaldem, w tym roku - z całą plejadą doskonałych skoczków. Ale Małysz jest tylko jeden - nie wymagajcie od niego by przez trzy kolejne sezony zastępował Matejów czy Skupniów, którzy nie wiadomo po co jeżdzą na kolejne zawody. Inni trenerzy stosowali dla takich zawodników pauzowanie. Nasi trenerzy jednak unikają tego jak ognia, bo wtedy straci wtedy zajęcie cała ekipa. A może warto by jednak tego spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś