Gość: pipsztal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 13:26 W tekście Prodrive, podpis pod zdjęciem... Provide. Viva la gazetowcy-fachowcy :) Może też są NaFazie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: msnbetterthan Re: Prodrive nowym zespołem w Formule 1 IP: *.net152.okay.pl 28.04.06, 18:12 no i klasowy podpis pod zdjeciem... ____ Układanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecny Podobno w Prodrive ma jezdzic Rasiak !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:29 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKM Re: Prodrive nowym zespołem w Formule 1 IP: 87.207.175.* 28.04.06, 20:27 no, coś poprawili w podpisie pod zdjęciem, ale to chyba nie po polsku...ekipa nie BĘDZIE MUSIAŁ, lecz BĘDZIE MUSIAŁA... ga,ga - chwała dziennikarzynom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Satham Re: Prodrive nowym zespołem w Formule 1 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.05.06, 10:48 To jeszcze nic, bo przykladowo gdzie w tej wyliczance dotyczacej kandydatow znajduje się Racing Engineering? A tajemnicza umowa pomiedzy organizatorami a uczestnikami to Concorde Agreement. Odpowiedz Link Zgłoś