Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adriana Torun - Stal

IP: *.range86-134.btcentralplus.com 30.04.06, 22:02
    no i sie chlopcy rozkrecaja. Puszaka tu pomine:). Ale musze pogratulowac
    Holcie za to ze tak szanuje swoich kibicow:(.Zaprezentowal sie, nie powiem.
    Chyba ze o czyms nie wiem i moze ma grype. Tak czy siak. Wyrownany team z
    Torunia!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: loramo Re: Adriana Torun - Stal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:17
        do bydgoszczy muszą torunianie przyjechac z czterema obcokrajowcami zeby
        chociaz nawiązać walke.
        • Gość: Tod Łiltszir:) Re: Adriana Torun - Stal IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 30.04.06, 22:30
          Musze Ciebie zmartwić pojada prawdopodobnie trzema obcokrajowcami,ale widze że
          was w tej Bydgoszczy stale ściska z tego powodu ze wasi prezesi dali ciała nie
          kontraktując zadnego stranieri z zewnatrz i musicie wylewać swoje frustracje
          nie znajdujac zadnej sensownej argumentacji...Oddaliscie Jabłonskiego,Sawina
          jest tłem zawodnika a Ty nie znajdujesz usprawiedliwienie waszej słabej postawy
          w torunskim klubie. A jeszcze jedna kwestia w toruńskim klubie mamy własnych
          wychowanków co w bydgoskim jest raczej niedopomyslenia...zapomniałem
          Jędrzejewski jest:]sorry...kiedyś był Ryczek,Malak,Patynek i Robacki same
          gwiazdy ligowe to chyba wszyscy jakich naliczyłem od 15 lat:]
          • Gość: baca Re: Adriana Torun - Stal IP: 83.238.144.* 30.04.06, 22:35
            Te torunioki to bez Bydgoscy nie mieliby ło cym pisać hej. Chicołek pocytoć ło
            mecu z rzesowem a tu mos.
            • Gość: bossman2 Re: Adriana Torun - Stal IP: *.torun.mm.pl 30.04.06, 23:20
              Jeśli tak umiesz czytać jak piszesz to nic dziwnego , że nie doczytałeś się nic
              na temat meczu .
              • Gość: baca Re: Adriana Torun - Stal IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.06, 07:52
                Cinsko sie cyto bo mi sie syćko dwoi psed łocami jak patse na wase psezwisko
                hej.
                • Gość: Aga Re: Adriana Torun - Stal IP: *.petrus.com.pl 01.05.06, 10:03
                  Mam nadzieję Baco, że widzisz kto jest mącicielem w tym wątku i że te wypowiedzi
                  (szkoda na nie komentarza i jeśli mocno się nad nimi ów osobnik namyślał to
                  współczuję wniosków) nie mając nic wspólnego z tematem wypaczają dalsze dyskusje.
                  Swoją drogą Ty Baco też, więc może trochę więcej obiektywizmu?

Mecz był wspaniały, oczywiście dla Toruniaków ;)
                  Wszyscy spisali się dobrze (poza Puszakiem i niestety dla niego, raczej szybko
                  nie zobaczymy go w składzie). To co robił Wiechu, ten slalom na pierwszym łuku w
                  biegu z Miedziakiem - muszę to zobaczyć na powtórce! :D Dryml - rewelacja, oby
                  tak dalej. Bjarne słabiej ale na wczoraj wystarczyło i tak.
                  Pozdr.
                  • Gość: baca Re: Adriana Torun - Stal IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.06, 10:59
                    Oj widza, gaździno, widza! Nawet podwójnie, chocios gozałki nie piłech. A jo
                    nie pstrung coby muncić, jeno chciołek sie dowiedzieć coś o mecu, a tyn zaroz
                    sie cepio co jo pisać ni umia. No ni umia, ale sie starom hej.
                    • Gość: bbossman2 Re: Adriana Torun - Stal IP: *.torun.mm.pl 01.05.06, 13:50
                      Weż sobie odpuść z tym staraniem , bo poza ubliżaniem nic nowego nie wnosisz
                      do tej dyskusji .Widać taka Twoja natura .Nie odpisuj bo szkoda Twojego wysiłku
                      intelektualnego .
                      • Gość: baca Re: Adriana Torun - Stal IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.06, 15:36
                        Mocie gazdo racje, skoda na wos moigo wysiłku bboosssmmannniee22222 hej.
          • Gość: Chris Debry tuż tuż IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 30.04.06, 22:41
            Mam nadzieje,że Puszaka już nie ujrze wiecej w składzie z całym szacunkiem dla
            Mariusza ale to ekstraligowy kelner,niestety nikt mu nie pokzał jak się jeździ
            na zuzlu technicznie i w zwiazku z tym nie jest przygotowany do najwyzszej
            klasy rozgrywek. Za Mariusza pojedzie zapewne Iversen, który będzie tworzył
            parę z Pedersenem...reszta składu chyba sie nie zmieni Dryml - Słaboń, Jaga -
            junior...Steada nie przewiduje nie wie nic o derbach i bydgoskim torze...
            • Gość: 78 Re: Debry tuż tuż IP: *.e-wro.net.pl 30.04.06, 22:48
              Chcialem tylko przypomniec, ze Unia L miala tez wyrownany sklad
              a dobrze pamietamy jak to sie skonczylo ;]
          • Gość: loramo Re: Adriana Torun - Stal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 01:07
            tod widze ze Ci wsytd ze tylu ich jezdzi w tym jeden kradziony
            • Gość: KrisK Re: Adriana Torun - Stal IP: *.range86-142.btcentralplus.com 01.05.06, 23:05
              no tak. Niewiele znalazlo sie tu postow odnoszacych sie do tematu. Nikt mnie
              nie skorygowal ze Holta nie pojechal wiecej razy bo Zabik go zbuchnal. Czyzby
              na tym forum nie bylo kibicow z Rzeszowa?
              Widze ze duzo ludzi nie odwiedza forum Gazety - zuzel. Na sportowych jest
              troche ludzi ale tam gina posty i troche trzeba czekac az sie pokaza.
              To moze przejde do innego postu: ZUZEL W MEDIACH - zapraszam
      • Gość: Zeus Re: Adriana Torun - Stal IP: *.kim.pl 02.05.06, 11:16
        Miało byc o meczu ze Marmą, ale oczywiscie Torun-Bydgoszcz :) sie kłuci. Ej
        chlopcy... i tajk nic nie wskoracie liczy sie Atlas i Unia z Tarnowa...
        • Gość: Tod Łiltszir:) Do Loramo spidłłłłej speca IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 02.05.06, 12:42
          Jeszcze raz tobie Loramo powtórze ściska was w Bydzi ze nie poczyniliscie
          wzmocnien wsrod stranieri...a wasi kibice są ostatnim klubem w Polsce który
          mogą komukolwiek zwracać uwagę że Apator jedzie 4 obcokrajowcami w meczu (poza
          tym jedziemy trójka).Zapomniałeś koneserze że Torun jedzie w tym meczu również
          4 wychowankami podczas gdy uchował jak pozostali wielcy w ciagu 15 lat
          istnienia Polonii<lol>, a dodam ze jeszcze dwóch naszych wychowanków jedzie w
          tym meczu w waszym składzie:]Więc przestań się ośmieszać bo ja wole ogladać
          Drymla w meczu czy Steada który jest perspektywiczny i ściaga swoja jazda
          zainteresowanych kibiców niż jakiegos krzywego w tym sezonie wyjatkowo
          Sawine,ktorego ogladam od lat jak schyla się ku emeryturze. W innych klubach
          jezdzi po 5 stranieri:Czestochowa czy 4 Atlas. Widzisz wielka róznice w liczbie
          3: 2 na korzysc Apatora?? Jesli tak to jesteś zwykłym napinaczem i tyle...Tak
          apropos też sie z Tobą zgodze wolałbym w Toruniu Chrzanowskiego od
          Iversena...ale wole też tego drugiego niż rzadkiego emeryta Sawine czy
          chwiejacego się na motocyklu Koscieche...pewnie tu Tobie gul skacze i poczytaj
          o kontrakcie naszego Bjarne Pedersena bo bredzisz Tobie ktoś rozum najwyrazniej
          ukradł o ile go masz...:)
          • Gość: Tod Łiltszir:) Re: Do Loramo spidłłłłej speca IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 02.05.06, 12:45
            Zapomniałeś koneserze że Torun jedzie w tym meczu również
            4 wychowankami podczas gdy w Polonii uchował sie jeden jak Ci pozostali wielcy
            w ciagu 15 lat
            istnienia klubu <lol>, a dodam ze jeszcze dwóch naszych wychowanków jedzie w
            tym meczu w waszym składzie:]...Poprawiłem to zdanie bo moja klawiatura nawet
            reaguje na takie durne wpisy bydgoskich kibiców:]
      • Gość: A'Tomek Re: Adriana Torun - Stal, najwięcej o meczu :D))) IP: *.osk.enformatic.pl 02.05.06, 23:45
        Gratuluję napięcia. Podobno Stal juz się nie liczy. Holta porozbijany, Nicki
        sie kuruje, rybka jakos się nie umie znaleźć, Kuciapa ma jakiś problem ze
        wszystkim, junior stachyra więcej odpoczywa niz jeździ, jedynie Tomek
        Chrzanowski trzyma poziom, a po powrocie do składu też Tomek Rempała się nieźle
        pokazał. A może potrzeba jeszcz Marka Cieślaka, który juz raz na pudło
        wprowadził Rzeszów? Może wypuscić z boksu Karola Barana za Kuciapę (niech
        odpocznie). Ciekawe czy w Lesznie będzie równiej w składzie?
        Toruń fetuje zwycięstwo, ale myślę że stal nie złożyła jeszcze broni. W
        Tarnowie było ciekawie, i znowu sędzia miał udział w wyniku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka