czefan 08.05.06, 20:06 Zaniża frekwencję. Ja wiem, że jest to miasto prawie dwa razy mniejsze od Częstochowy, ale po coście awansowali. Może lepiej grajcie w krykieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dlugi Re: Rzeszów IP: *.u.pppool.de 08.05.06, 20:18 a widzisz, ze zuzel to sport dla malomiasteczkowych.Tylko Wroclaw wylamal sie z tej reguly.Ale wyjatek potwierdza regule.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Rzeszów IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 08.05.06, 20:20 Tjaaa- dorzuc jeszcze Gdańsk i Bydgoszcz. Czy może jasnie pan ze 'stolycy' i wszystko poniżej to 'male miasteczko'? Szkoda na ciebie gadania- idz uprawiac sport zamiast forum zasmiecac bo jak sie za bardzo wciagniesz to forme stracisz i jeszcze bardziej żuzel znienawidzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzel Re: Rzeszów IP: *.u.pppool.de 08.05.06, 22:31 Gdansk, to o ile pamiec mnie nie myli, to druga liga. Bydgoszcz to srednie miasto i na dodatek blisko ojca dyrektora. A w pilke graja w kazdym wiekszym miescie, jesli wezmiemy 1 i 2 lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspa Re: Rzeszów IP: 83.238.70.* 08.05.06, 23:21 Nie wiem czy nazywanie Bydgoszczy "srednim miastem" to dobry pomysł, skoro jest ósmym miastem z kolei jeśli chodzi o liczbę mieszkańców. Poza tym to chyba bez różnicy czy jest liga II czy Ekstra, bo chodzi o samo istnienie klubu. A wyłamał sie nie tylko Wrocław bo żużel jest także w Poznaniu czy w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Rzeszów 09.05.06, 16:15 Gość portalu: zuzel napisał(a): > A w pilke graja w kazdym wiekszym miescie, jesli wezmiemy 1 i 2 lige. No jasne, ale przede wszystkim na kazdej wsi, bo tamtejsi fani sa w stanie zrozumieć zasada jedynie tej plebejskiej, nie wymagajacej specjalnych umiejetności gry. Co do kopanki w duzych miastach, to zarówno Łódź jak i Wrocław mają jakąś tam nędzę w II lidze. Czym sie tu podniecać, skoro polskie kluby tzw. "ekstraligi" (kto i dlaczego tą zbieraninę tak nazwał?), nie są w stanie przebrnąć 1 fazy europejskich pucharów, to co za bryndza musi być w drugiej lidze! Reasumując: kopanka jest jak cymbergaj - owszem, sam nawet lubię pobiegać za piłką, ale żeby oglądać to w wykonaniu naszej pożal się Boże "reprezentacji" i jeszcze za to płacić - toż to szczyt odmóżdżenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Rzeszów IP: 212.160.172.* 09.05.06, 12:18 Psy szczekają karawana jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:55 Co ty chcesz od Reszowa starajom sie jak mogom a co by było jak by to twuj skład był słaby. Odpowiedz Link Zgłoś