Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    08.05.06, 20:06
    Zaniża frekwencję. Ja wiem, że jest to miasto prawie dwa razy mniejsze od
    Częstochowy, ale po coście awansowali. Może lepiej grajcie w krykieta.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dlugi Re: Rzeszów IP: *.u.pppool.de 08.05.06, 20:18
        a widzisz, ze zuzel to sport dla malomiasteczkowych.Tylko Wroclaw wylamal sie z
        tej reguly.Ale wyjatek potwierdza regule..............
        • Gość: Jazon Re: Rzeszów IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 08.05.06, 20:20
          Tjaaa- dorzuc jeszcze Gdańsk i Bydgoszcz. Czy może jasnie pan ze 'stolycy' i
          wszystko poniżej to 'male miasteczko'? Szkoda na ciebie gadania- idz uprawiac
          sport zamiast forum zasmiecac bo jak sie za bardzo wciagniesz to forme stracisz
          i jeszcze bardziej żuzel znienawidzisz.
          • Gość: Lolek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:55
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: zuzel Re: Rzeszów IP: *.u.pppool.de 08.05.06, 22:31
            Gdansk, to o ile pamiec mnie nie myli, to druga liga.
            Bydgoszcz to srednie miasto i na dodatek blisko ojca dyrektora.
            A w pilke graja w kazdym wiekszym miescie, jesli wezmiemy 1 i 2 lige.
            • Gość: kaspa Re: Rzeszów IP: 83.238.70.* 08.05.06, 23:21
              Nie wiem czy nazywanie Bydgoszczy "srednim miastem" to dobry pomysł, skoro jest
              ósmym miastem z kolei jeśli chodzi o liczbę mieszkańców. Poza tym to chyba bez
              różnicy czy jest liga II czy Ekstra, bo chodzi o samo istnienie klubu. A wyłamał
              sie nie tylko Wrocław bo żużel jest także w Poznaniu czy w Łodzi.
            • cancro Re: Rzeszów 09.05.06, 16:15
              Gość portalu: zuzel napisał(a):

> A w pilke graja w kazdym wiekszym miescie, jesli wezmiemy 1 i 2 lige.

No jasne, ale przede wszystkim na kazdej wsi, bo tamtejsi fani sa w stanie
              zrozumieć zasada jedynie tej plebejskiej, nie wymagajacej specjalnych
              umiejetności gry.
              Co do kopanki w duzych miastach, to zarówno Łódź jak i Wrocław mają jakąś tam
              nędzę w II lidze. Czym sie tu podniecać, skoro polskie kluby tzw. "ekstraligi"
              (kto i dlaczego tą zbieraninę tak nazwał?), nie są w stanie przebrnąć 1 fazy
              europejskich pucharów, to co za bryndza musi być w drugiej lidze!
              Reasumując: kopanka jest jak cymbergaj - owszem, sam nawet lubię pobiegać za
              piłką, ale żeby oglądać to w wykonaniu naszej pożal się Boże "reprezentacji" i
              jeszcze za to płacić - toż to szczyt odmóżdżenia!
      • Gość: John Re: Rzeszów IP: 212.160.172.* 09.05.06, 12:18
        Psy szczekają karawana jedzie dalej...
        • exces Re: Rzeszów 09.05.06, 23:36
          a nie- Idzie dalej? he he
          Pozdrawiam;)
      • Gość: Ali Re: Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 11:55
        Co ty chcesz od Reszowa starajom sie jak mogom a co by było jak by to twuj skład
        był słaby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka