Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To ma być lider...??

IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 22.05.06, 08:49
    Dobrze że się odciałem od wczorajszego meczu,po 10 biegu wyłączyłem
    transmisje...Zaczyna mnie to drażnić,nie liczyłem na wygraną ale na ukręcenie
    40 pkt...Nasz lider tak naprawde jeździ jak zwykły ligowy średniak co to ma
    być?? W GP tez rewelacji nie ma...Już Sawina narzekał na Kargera,może warto
    byłoby zasugerować się kims innym...Kolejne bonusy odpadaja...z
    Czestochową,Wrocławiem,Bydgoszcza...co mam napisać??Po tym meczu wiem jedno
    mamy już dwóch niedysponowanych jeżdzców Steada i Puszaka...Jaguś drugi słaby
    mecz,Dryml i Słaboń narazie przemilcze...Miałem isć na rewanz ale zostane
    chyba w domu...Dobrze że Leszno przegrało...ale to i tak nic nie daje...co
    mam napisać ze wejdziemy do play off na obojczyku Kołodzieja,albo defektach
    Bydgoszczy z Rzeszowem??Mam w d...e takie play off...:|
    Obserwuj wątek
      • sdb Re: To ma być lider...?? 22.05.06, 09:03
        obrazalski sie znalazl
        • Gość: gorgon Re: To ma być lider...?? IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 22.05.06, 19:34
          Cóż, Chris reprezentuje typowe kibicowskie buractwo. Czego się chłopie
          spodziewałeś po tym zespole? kompletu zwycięstw? Jak na razie drużyna więcej
          dostarczyła kibicom radości niż rozczarowań. Pewnie podskakiwałeś jak szalony
          na meczu z Unią Tarnów gdy Dryml ze Słaboniem wieźli Golloba. Taka jest w tym
          roku liga, że większość zespołów na wyjeździe dostaje w tyłek, oprócz Unii i
          Atlasu. Co mają powiedzieć kibice w Bydgoszczy, gdzie działacze przed sezonem
          mieli pełne gęby słów o mistrzostwie itd.
          Moja rada: zostań w domu i siedź tam najlepiej cały czas. Toruński żużel
          obejdzie się bez takich "kibiców"
          • Gość: Chris Re: To ma być lider...?? IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 22.05.06, 20:08
            Gość portalu: gorgon napisał(a):

> Cóż, Chris reprezentuje typowe kibicowskie buractwo. Czego się chłopie
            > spodziewałeś po tym zespole? kompletu zwycięstw? Jak na razie drużyna więcej
            > dostarczyła kibicom radości niż rozczarowań

Ja jestem burakiem czy Ty?? Nie moge wyrazić swojej opini?? Jak przeszkadza
            Tobie to nie czytaj...

Pewnie podskakiwałeś jak szalony
            > na meczu z Unią Tarnów gdy Dryml ze Słaboniem wieźli Golloba.

Spałem...znajomi budzili mnie tylko na biegi z udziałem Rickardssona

Co mają powiedzieć kibice w Bydgoszczy, gdzie działacze przed sezonem
            > mieli pełne gęby słów o mistrzostwie itd.

Powaznie pierwsze słysze??

> Moja rada: zostań w domu i siedź tam najlepiej cały czas. Toruński żużel
            > obejdzie się bez takich "kibiców"

Jestem kibicem od 1987 roku i jakiś zapyziały robol nie bedzie decydował co mam
            z sobą zrobić...jezeli nie rozumiesz mojej wypowiedzi to się nie wypowiadaj czy
            ja pragnę zwyciestw?? 34 punkty na Włokniarzu to jakby nie patrzec
            obciach...Apator po sezonie wzmocniony jest słabszy na wyjazdach niż w zeszłym
            roku...Powod jest prosty nasz straniero jest bez formy, a druzyna nie ma
            lidera...
      • Gość: Staloman Re: To ma być lider...?? IP: 212.160.172.* 22.05.06, 19:50
        Jak chcesz zawsze wygrywać, zapuść sobie jakiś menedżer na kompie, w razie
        czego Load i od nowa się bawisz. Sport ma taką cechę - do Twojej wiadomości -
        nie zawsze się wygrywa. Taki drobny szczegół :-PPPP
        • kolabor86 Re: To ma być lider...?? 22.05.06, 20:30
          no póki co wyjazdy nie wychodzą. Pedersena już tak na dzień dobry skreślać nie
          można. Od czasu kiedy się w Angli porozbijał, jeździ jakoś bez błysku, ale jak
          w końcu "zaskoczy", to znowu będzie liderem na miarę meczu z Atlasem :)
          Martwi wyjazdowa forma Jagusia, też jakby brakowało mu "tego czegoś".
          Ciekawe kto wskoczy teraz do składu z "ławki rezerwowych". Stead'a chyba
          nieprędko zobaczymy. Ja bym wstawił Puzona :) I wcale bym się nie zdziwił,
          jakby wykręcił z osiem punktów :)
          Te wyjazdowe wpadki z Bydzią, czy Czewą bolą, ale nie możemy przecież robić
          bonusów na wszystkich drużynach. No nie da rady :)
          Ja uważam, że wyjazdy Aniołów w rundzie rewanżowej będą o wiele ciekawsze. W
          Rzeszowie jest szansa powalczyć, z Tarnowa mam nadzieję przywozimy cenny bonus
          (szkoda, że prawdopodobnie bez udziału Kołodzieja) i mam jakieś dziwne
          przeczucie, że we Wrocławiu uda się naszym trochę nabroić.
          Mnie, bardziej niż te wyjazdowe wyniki, bolą zaległości klubu w płatnościach.
          Batorski niedawno mówił o pieniądzach za trzy mecze. No, to teraz pewnie już za
          cztery :/
          ale cicho, bo Helical postawi stadion, rzuci kasą na sponsoring i będziemy żyli
          długo i szczęśliwie :P
          i play off'y też będą ciekawe :P
          pozdr
      • Gość: gorgon Re: To ma być lider...?? IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 22.05.06, 20:38
        Nie było moim zamiarem obrażanie klogokolwiek i na pewno nie jestem zapyziałem
        robolem. Śmiem twierdzić, że w realiach toruńskiego żużla orientuje się nieco
        lepiej.
        34 punkty w Częstochowie to aż taki blamaż Chris? Bez wątpienia Włókniarz jest
        mocniejszym zespołem kadrowo i w dodatku jeździł na własnym torze. Nasza
        pozycja lidera wynikała z dwóch świetnych s[potkań na własnym torze i
        szczęśliwego układu tabeli.
        Niemniej uważam, że Adriana znajdzie sie w czwórce, a że rywale jadą bez
        Hancocka czy Kołodzieja...To kwestia konstruowania kontraktyów i budowy zespołu
        w taki sposób, żeby absencja jednego zawodnika niewiele zmieniała. I w tym
        elemencie nasi działacze na pewno spisali się najlepiej w ekstralidze.
        A bonus z Włókniarzem i tak będzie nasz.
        • Gość: byzydura Re: To ma być lider...?? IP: *.tvgawex.pl 22.05.06, 21:25
          hehe, jesli kazdy by myslal tak jak Chris, to ja tez sie na Polonie powinienem
          obrazic! ledwo wygrali w Rybniku, przegrali u siebie z Tarnowem, klęska w Cze-
          wie i ostatnio jeszcze tylko 5pkt na Rzeszowem, czyli bonus poszedł... do
          Rzeszowa!
          a tak na marginesie, to nasi działacze serio mowili, ze medal to praktycznie na
          pewno i ze chcą sie włączyc w walke o złoto. a wyjdzie z tego walka o
          utrzymanie :(
          ponadto w Bydzi tez nie ma lidera!!

ale ja sie nie obrażam i nadal chodze na każdy mecz, sparing czy inne zawody...
          • Gość: Szrek Re: To ma być lider...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:28
            Baca by powiedział: "i dobze gazdo prawicie". Ale to nie byłoby do ciebie
            Chris, niestety
      • wiewiurzasta To prawda! 25.05.06, 17:39

• Gość: Szrek Re: To prawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:36
          No ale to wyznanie było obsceniczne.
          • Gość: Chris Re: To prawda! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 27.05.06, 13:34
            Kolaborze tak naprawde to Puszaka można rozpatrywać w kategoriach Rybnik u
            siebie,ewentualnie lotnisko w Rzeszowie innej opcji chyba nie ma,co do Steada
            chyba chłopak zyje marzeniami o GP i lidze angielskiej...zaraz pewnie zacznie
            się kolejna nagonka że jestem mało wyrozumiały bo Anglik się uczy polskich
            torów...Smolinski też się uczy,Klindt,Lindgren ale jakoś sobie poczynaja... a
            tak poza tym to się z wami niebawem pozegnam w koncu reprezentuje typowe
            buractwo,skupie sie będąc zagranica tylko na typowaniu...:)Pozdrawiam
            P.S. Widzisz byzydura jestem bardziej przewidywalny w takim razie...domyślałem
            się ze Sawka miał jednorazowa eksplozje formy a teraz zbliża się wielkimi
            krokami do Grudziadza...kazdy mogł również przewidzieć że zmeczony Protasiewicz
            nie bedzie mogł dzielić obowiazków na 3 ligi i dodatkowo rodzine wiec nie
            wierze w te złota na papierze...Poza tym moj komentarz jest zbyteczny...
            • Gość: Szrek Re: To prawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:07
              Zocyliśta Baco co sie nam na forum impreska pożegnalna kroi. Chris się na saksy
              jakoweś wybiera to mu tsa jakieś orewułar albo inne gudbaj rypnąć coby o nas
              nie pomstował pod innom serokościom gełograficnom hej!
              • Gość: byzydura Re: To prawda! IP: *.tvgawex.pl 28.05.06, 12:36
                ale o co Ci chodzi, Chris? narzekasz ze w toruniu jest jak jest i ze pier****sz
                taki stan rzeczy. dla porownania pokazalem sytuacje polonii, a Ty nagle
                wyjezdzasz ze swoimi przewidywaniami przedsezonowymi! polonia broni srebrnego
                medalu i jak na razie to jest momentami żenada a nie walka. torun nie broni
                praktycznie niczego, a na polmetku sezonu spisuje sie duzo lepiej niz
                ktokolwiek przypuszczal. moze jednak wrzuc na luz, co? a jesli nie potrafisz
                byc z druzyna na dobre i na zle, to nie nazywaj siebie kibicem! pozdro
                • Gość: Chris Re: To prawda! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 28.05.06, 13:53
                  Bez komentarza...gadasz bzdury byzydura...już w zeszłym sezonie spidłejowym
                  wychyliłeś się z rzutem butelka w głowę,która dostałeś u schyłku kapitalizmu na
                  toruńskim stadionie...taki z Ciebie kibic ze nawet 50 km nie zrobisz za
                  ukochana druzyna<lol> bez komentarza Jazon zamknił wątek ta rozmowa zmierza do
                  nikad...nic tu nie można napisać bo sie towarzystwo obraza i chmurzy...
                  • kolabor86 Re: To prawda! 28.05.06, 14:50
                    a więc wracając do Puzona... :) ja bym mu dał szansę właśnie z Częstochową.
                    Stead jakoś nie może się wczuć, a Iversen sam otwarcie przyznaje, że wszystkich
                    meczy jechać w Polsce nie chce. Puszakowski śmigał w zeszłym sezonie bardzo
                    ambitnie i nawet jeżeli czasem kręcił bączki na torze na punktowanej pozycji
                    będąc, to i tak zawsze "swoje" zrobił. A tutaj wygląda na to, że z Czewą
                    walczymy o bonus, z Bydzią i Lesznem tak samo i Puszaka rzucą do Wrocławia,
                    albo Tarnowa, a ten mecz z Rybnikiem dadzą mu z łaski odjechać :/
                    Szkoda, bo to mi zaczyna pachnieć schematem grudziądzkim. A Puzon nie mógł tak
                    nagle zapomnieć jak się jeździ, a w jego wypadku to przede wszystkim jak się
                    startuje. Przydałby się taki przełomowy mecz dla niego. Ale nie z Rybnikiem, bo
                    tam jak wykręci dwunastkę to specjalnie nikt się nie zdziwi.
                    Chris, jak to tak wyjeżdzać w środku sezonu ? przecież walka o brązowy medal
                    przed nami :) chyba, że wybierasz się w poszukiwania młodych talentów, których
                    można by zwerbować do Aniołów :)
                  • Gość: Chris Re: To prawda! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 28.05.06, 15:19
                    Jade na pół roku do Wujka Sama,nie bedzie to ani Jackowo ani Greenpoint...mam
                    jednak nadzieje że pierwsza informacja jaka przeczytam w zaległej prasie bedzie
                    news że Bajerski zakończył karierę...Tam gdzie jadę chyba nikt nigdy nie
                    słyszał o speedwayu...Łezka się w oku kreci po to ostatni wypad na KS Toruń...a
                    potem celibat...może zalicze chociaż NBA na osłode:(
                    • Gość: Chris Re: To prawda! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 28.05.06, 15:21
                      www.speedway.torun.pl/index.php?show=58
                      Pusia się rozkreca chyba nabiera ogłady na angielskich owalach...wczoraj 7 z
                      dwoma dodatkami:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka