Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:)))))

26.05.06, 17:37
    Telefonik jest odjechany, swojego Sagema co ma pół roku pozbęde sie bez mrugnięcia okiem:))Czy inni nagrodzenie tez juz dostali nagrody? Boball uzbierałeś 1900 zł podatku?
    Nagram na moim LG pierwszy mecz w Gelserkirchen, mam nadzieję, ze nie będe siedział zbyt wysoko na stadionie
    Pozdrawiam wszystkich Prezesów i do zobaczenia i przeczytania w lipcu
    Obserwuj wątek
      • matiz02 Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 26.05.06, 19:55
        NO to gratuluje hehehe
        Ja niestety dosyc niedawno dowiedzialem sie o tej grze mimo ze gralem w
        Pilkarzyki przez Esy ale to za drogie bylo wiec zrezygnowalem

Ciekawe kiedy nastepna edycja bo mam zamiar wziasc w niej udzial

Gratuluje nagrod ale przede wszystkim zabawa sie liczy

Pozdro
        • boball Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 26.05.06, 20:59
          Jasne ze dostałem:) Laptop jest poprostu zaje......... dzis mi kurier
          dostarczył ale na forse to jeszcze poczekam wciaz jej nie dostałem:(
          • rejmistrz Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 27.05.06, 14:52
            Elita się bawi a chamstwo patrzy.
            • czemierniki31 Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 27.05.06, 15:17
              ja tez wczoraj dostałem telefonik, bardzo fajny, pozdrawiam wszystkich
      • goool333 Hahaha 28.05.06, 21:17

czemierniki nie wiem z czego ty sie tak cieszysz jak bym miał 300 druzyn to
        gwarantuje ze byl bym conalmiej dwoma w 10 . a tak mialem 5 i skonczylem na 24i
        39 miejscu . moze juz w przyszlym sezonie limit druzyn bedzie ograniczony i nie
        bedzie hurtownikow ;]
        • matiz02 Re: Hahaha 28.05.06, 21:25
          heehhe dobre
          Niektorzy leca na nagrody i wysylaja po 200 zgloszen aby je zdobyc

Powinno sie wprowadzic jakies ograniczenia co do ilosci zespolow np. do 3
          Wydaje mi sie ze to jest najlepsza metoda na takich ludzi
          Tu powinno chodzic o fajna zabawe

Ps. Ja nie bralem udzialu w tej edycji bo dowiedzialem sie oniej po zakonczeniu
          sezonu ale w nastepnym bede napewno heheh

Pozdro
          • utniak2 Re: Hahaha 29.05.06, 10:18
            Młody, to już wszystko przerabialiśmy, daj sobie spokój
          • dennis26 Re: Hahaha 02.06.06, 20:04
            matiz02 napisał:

> heehhe dobre
            > Niektorzy leca na nagrody i wysylaja po 200 zgloszen aby je zdobyc
            >
            > Powinno sie wprowadzic jakies ograniczenia co do ilosci zespolow np. do 3
            > Wydaje mi sie ze to jest najlepsza metoda na takich ludzi
            > Tu powinno chodzic o fajna zabawe
            >
            > Ps. Ja nie bralem udzialu w tej edycji bo dowiedzialem sie oniej po zakonczeniu
            >
            > sezonu ale w nastepnym bede napewno heheh
            >
            > Pozdro

matiz zastanów sie dlaczego nie ma limitu bedziesz mial odpowiedz na wszystkie
            pytania
      • utniak2 Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 29.05.06, 10:22
        Jak zwycięzcy widzicie, znowu polskie piekiełko. Albo... sam nie mogę to innego
        utopię.
        Ja Wam-zwycięzcom- serdecznie gratuluję. I drużyny i nagród. Ja też osiągnąłem
        wielki sukces ( każdy ma swój cel ) moja drużyna zajęła 925 m-ce. Najwyższe w
        historii moich udziałów w tej grze ( chyba to była 5-6 moja gra ).
      • ds1 Dla tych co narzekają - zróbcie te 300 drużyn, 29.05.06, 13:50
        wygrajcie i przestańcie już biadolić.
      • palkapawel Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 29.05.06, 18:49
        serdeczne gratulacje przyjacielu, mam nadzieję że razem obejrzymy mecz na
        stadionie :)) bądźmy dobrej myśli
      • prezes893 Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 30.05.06, 10:49
        haha 300 drużyn i tylko jedna w 10. Cieniaz.jakbym był debi l em w to też bym
        miał tyle drużyn. uwazam ze powinno wprowadzić się ograniczenia do 4-5
        zawodników z jednego klubu ponieważ wygrali ci ci mieli sama legie.
      • boball Re: Mam juz swoją nagrodę i ..jestem zachwycony:) 02.06.06, 20:00
        No dzis juz wpłyneła kasa na konto wiec jestem zadowolony i mysle ze wszyscy
        równiez z nagród.Dziekuje za wspaniałą gre i oczekuje na rewanz w WM:)
        Pozdrawiam Prezesów!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka