Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ah ten knedliczek Rosicky!

13.06.06, 11:24
    Jedna króciutka opinia. Pani Kinga Graczyk jest GENIALNA.
    Nawet jeśli nie zgadzam się z Jej niektórymi opiniami, to i tak czytając je
    przynajmniej się uśmiecham. Całkiem nowe spojrzenie na MŚ. Jak dla mnie
    rewelacja.
    Pozdrawiam
    M
    Obserwuj wątek
      • kumite Re: Ah ten knedliczek Rosicky! 13.06.06, 11:36
        A ja nie lubię tego jak pisze pani Kinga i tym bardziej nie zgadzam sie z jej opiniami. ale to nieważne. z tego co mi wiadomo (ale ręki nie dam sobie uciac) to Baros jest kontuzjowany.... a i od Nuno Gomeza wole Ruuda-czytajacy wiedza o co chodzi.Pozdrawiam:)
        • Gość: Ecuatoriano Re: Ah ten knedliczek Rosicky! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 11:43
          Panai Kinga...dobrze pisze...inne spojrzenie...
          www.ecuador.pl
      • megasia Re: Ah ten knedliczek Rosicky! 13.06.06, 11:55
        Jedno wiem - mamy podobne gusta.
        Milanku, ahoj :))
        • Gość: Pimpong Re: Ah ten knedliczek Rosicky! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 13:02
          Milanku, ahoj ci w d... :)))
          • megasia Re: Ah ten knedliczek Rosicky! 14.06.06, 12:20
            Co? tobie też się podoba? spadaj ja go pierwsza zauważyłam :))

<Wnioski- Milan kręci osoby o różnej orientacji>
      • Gość: Arronson co to za wodna Nimfa gada o piłce IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 13.06.06, 11:58
        Kto dał tej nimfie prawo opowiadania o jej refleksjach nt MŚ? Jak widzę tę
        grafomańską pretensję w stylu pisania jej artykułów to dostaje białej...
        Gazetka znów coś wymyśliła? najbardziej żenujący jest jest gust estetyczny
        łatwy do rozpoznania podobają się jej tylko pięknisie - gogusie z długimi
        prostymi włoskami Baros i Gomes.
        Proszę o pisanie do szuflady i dokładne je zamykanie dla dobra ogółu
        • pawel Re: co to za wodna Nimfa gada o piłce 13.06.06, 12:06
          ....gada, a niech se gada.
          Sie nie podoba to sie nie czyta.
          A swoja droga, to dlaczego *.mg.gov.pl w godzinach pracy sledzi artykuly bardzo
          luzno zwiazane z gospodarka?
          • Gość: McCuskey Re: co to za wodna Nimfa gada o piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:30
            Widać, że ta Pani jest mądrzejsza od naszych dziennikarzy. Bild ich podpuścił,
            a Ci w kółko pytania o konflikt. Żenujące, a z jaką poważną miną pytał
            Kurowski. "Bild napisał..., czy to prawda...?" Kilkakrotnie Janas i Smolarek
            zaprzeczają, a Ci w kółko o tym samym. Najgorszy burak to był ten z Interii -
            niech się sam wstydzi swojego buractwa. Śmiechu warte, krowy pasać, a nie
            relacjonować piłkę.
        • Gość: piczy Re: co to za wodna Nimfa gada o piłce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:24
          Na tym polega internet: tu kazdy moze wyrazac swoje opinie. A mnogosc ich
          sprawia, ze mozna sobie WYBIERAC, i co sie komu ne podoba NIE CZYTAC.
        • Gość: Lechu twardziel z kompleksami? n/t IP: 195.164.0.* 13.06.06, 12:36
          dla mnie Kinga ma fantastyczne poczucie humoru, pogratulowac.
      • Gość: pindzior Re: Ah ten knedliczek Rosicky! IP: *.crowley.pl 13.06.06, 12:29
        ludzie czy wy nie widzicie ze ona z premedytacją pisze w takim stylu. Czytając
        wasze opinie bawi się świetnie, a na piłce zna się pewnie całkiem niezle.
      • Gość: michał Kinga jest spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:43
        pani Kingo, krytykami się pani przejmowac nie musi. Jest pani uroczo rezolutna. Piękne to w kobietach.
      • Gość: ZIBIXX Re: Ah ten knedliczek Rosicky! IP: *.metrona.pl 13.06.06, 12:55
        Brawo dla Pani Kingi Graczyk. W powodzi relacji, sprawozdań, komentarzy i
        rozlicznych opinii teksty autorstwa Pani Kingi wyrózniają się delikatną satyrą
        (na leniwych polskich piłkarzya:)) oraz trochę innym (kobiecym) spojrzeniem na
        wydarzenia niemieckiego mundialu. Tak trzymać!
        PS. Prawda zawsze w oczy kole, stąd więc te wszystkie kalumnie internetowych
        frustratów. :-)
      • canigia2 Re: Ah ten knedliczek Rosicky! 13.06.06, 15:52
        Ta pani trafia w sedno czesciej niz MY (mezczyzni) pewnie dlatego ja obrzucaja
        blotem, ale jej spostrzezenia sa zarypiscie smieszne i prawdziwe.
      • Gość: Anka Re: Ah ten knedliczek Rosicky! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 17:31
        Pani Kingo, bardzo fajnie się Panią czyta.:)
        Baros rzeczywiście piękny.:)
      • Gość: Magda Re: Ah ten knedliczek Rosicky! IP: *.devs.futuro.pl 13.06.06, 20:46
        po pierwsze pani Kinga na pewno nie jest genialna, bywa zabawna. mam tylko
        nadzieję, że nie utwierdzi ona swoimi felietonami wszystkich w przeknaniu, że
        wszystkie kobiety oglądają mecze tylko po to, żeby powzdychać do Nuno Gomesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka