Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

T. Gollob - "oddaję ciało śmiało"

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.06, 20:39
    [na melodię piosenki z "Madagaskaru"]

taki mój komentarz do "występu" mistrza w meczu w czewie
    bo to nawet nie "dno" - ale "osady wczesnokredowe"
    Obserwuj wątek
      • deltalima Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 18.06.06, 20:48
        i aż się ciśnie na usta pytanie - po co polonii tomek skoro mamy klechę?
      • Gość: UR Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 20:49
        czyli włukniarze odniesili zwycięstwo, ha ha ha
        • kyos Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 18.06.06, 21:06
          nie wygrali - ROZNIEŚLI!
          54:36, w 4 ostatnich wygrywając 20:4 (4 dublety!)

dorobek Golloba: 0,1*,1*,1,0
          3 razy przywieziony na 1:5

fan knudsena
          • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:16
            Czytam, czytam i oczom nie wierzę, nie żebym pałała jakąś wielką sympatią do
            Tomka, ale to chyba jego najgorszy występ od 10 lat jak nie więcej, widać Tomuś
            miał dzisiaj słabszy dzień, no cóż tak bywa...

• Gość: ser Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:18
              Gdzie są teraz ci co mówili ze to prawdziwy lider, który nigdy nie zawodzi ??
            • Gość: speed Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:19
              Tomek Po prostu oblewał ostro, wczorajsze zwycięstwo Polonii w Toruniu :)))
              • Gość: byzydura Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvgawex.pl 18.06.06, 23:00
                Gollob to nie maszyna. zdarzaja mu sie wpadki.
                nadal podtrzymuje, ze jest to lider nad liderami w polskiej lidze.

a cytat jest chyba oddaje smialo cialo ;)
                • Gość: Magiq Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:48
                  Era galopa odeszła bezpowrotnie, pozostaje łabędzi śpiew. Ile zrobił w Czewie,
                  a ile w Toruniu ? To nie wpadka, to typowe zmęczenie materiału spowodowana
                  wiekiem. Galop skończony i tyle a co niektórzy jak pogięty kibic ( jego
                  przydupas) widzi go w Polonii.
                  A niech tam dobija Jaskółki, bo robi to coraz skuteczniej, jak ktos wspomniał
                  my mamy Klechę :)
                  • Gość: fan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:23
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • br594 Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 19.06.06, 00:33
                      Zwolnij kolego. Chyba, że Ty sam lepiej jeździsz od Protasiewicza. Jeśli tak to
                      nie marnuj talentu i udowodnij na torze co potrafisz. To ,że w tym sezonie
                      jedzie trochę słabiej to nie upoważnia Ciebie do obrażania go.
                  • kibic.zalogowany Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 19.06.06, 00:30
                    Gość portalu: Magiq napisał(a):

> Era galopa odeszła bezpowrotnie, pozostaje łabędzi śpiew. Ile zrobił w Czewie,
                    > a ile w Toruniu ? To nie wpadka, to typowe zmęczenie materiału spowodowana
                    > wiekiem. Galop skończony i tyle a co niektórzy jak pogięty kibic ( jego
                    > przydupas) widzi go w Polonii.
                    > A niech tam dobija Jaskółki, bo robi to coraz skuteczniej, jak ktos wspomniał
                    > my mamy Klechę :)

sorry, ale pijesz do mnie???
                    • Gość: Mania Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:05
                      A ty jesteś przydupas ?
                      • Gość: byzydura Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvgawex.pl 19.06.06, 08:51
                        jesli era Golloba sie konczy to czarno widze nasz zuzel na arenie
                        miedzynarodowej. noo, chyba ze Klecha bedzie niedlugo jezdzil w GP i zdobywal
                        najwyzsze laury. prawda Maniu?
                • kyos Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 19.06.06, 12:48
                  > a cytat jest chyba oddaje smialo cialo ;)

jeśli dobrze pamiętam to w piosence z "Madagaskaru" jest(w polskim
                  dubbingu): "wyginam ciało śmiało" :)

> Gollob to nie maszyna. zdarzaja mu sie wpadki.
                  > nadal podtrzymuje, ze jest to lider nad liderami w polskiej lidze.

no i co z tego? wczoraj gdyby nie defekt Drymla w XV wyścigu (na pewnym drugim
                  miejscu) z 4 dubletów aż 3 Włókniarze zrobiliby na Gollobie - coś ci to mówi?
                  i gdyby nie ten defekt Dryml zdobyłby 13 z 35 punktów Unii -coś ci to mówi?

więcej walki od Golloba pokazywali Hlib, Rempała, Burza i nawet Zieliński,
                  który w swym jedynym starcie na ostatnich metrach wyprzedził Piekarskiego

specjalnie obejrzałem wczoraj powtórkę meczu w Polsacie - Gollob wyglądał jakby
                  miał spore problemy i ze startami (przegrał wszystkie) i z walką na dystansie -
                  aż dziw jak 10 dni wcześniej na tym torze zdobył komlet punktów!

no i symptomatyczne - tarnowanie tak zestawili skład (Gollob w parze z
                  Kołodziejem na z/z) by w XIII z Nichollsem pojechał właśnie Gollob (jako z/z) -
                  i co? trener Unii wystawił Rempałę...

nie wiem ale to może "zemsta" Golloba za to że do Czewy nie przyjechał jego
                  brat tylko Staszek Burza? przynajmniej tak to wyglądało jakby Tomek sobie ten
                  mecz odpuścił - jak już był pewny bonus dla Tarnowa to dwa razy Włókniarze
                  przywieźli go na 1:5 (XII i XIV wyścig)
                  • Gość: baca Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: 83.238.146.* 19.06.06, 13:01
                    Ja tam nie powiem, co jakosik psepadom za tym golopem, no łale jak roz cinko
                    pojechoł to chyba jeno gupki mogom się zaroz śmioć. Mocie co niektórzy jakoweś
                    kompleksy cy co?
                    • kyos Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 19.06.06, 13:22
                      Gość portalu: baca napisał(a):

> Ja tam nie powiem, co jakosik psepadom za tym golopem, no łale jak roz cinko
                      > pojechoł to chyba jeno gupki mogom się zaroz śmioć. Mocie co niektórzy
                      > jakoweś kompleksy cy co?

nie mam kompleksów, tylko się zastanawiam jak, było nie było, mistrz
                      zaprezentuje się w meczu we wrocku - bo jeśli znów tak fatalnie to nie tylko
                      zgarniemy bonusa ale wręcz upokorzemy Unię
                      i ja się nie śmieję - stwierdzam fakty
                      w końcu gdyby to Hampelowi zdarzył się tak słaby mecz wszyscy wieszali by na
                      nim psy - że to niby nie przypadek ale prawda o tym zawodniku (chucherko,
                      jeżdżące bez agresji i szaleństwa na dystansie, czysty przypadek startowca)
                      ale Golloba traktuje się jak "świętą krowę" - nawet jak pojedzie żenująco to i
                      tak jest "liderem liderów"

poza tym nie od dziś się mówi że źle się dzieje w "państwie tarnowskim" - że
                      zaczynają się stare numery z Gollobami
                      *np. Gaszyński, ten odpowiedzialny za utratę 2 punktów w Lesznie, to był
                      faworyt Tomka, który go przeforsował na stanowisko kierownika drużyny
                      *np. ubiegłoroczna karczemna burda i klan kużdżałowsko-rempałowski który
                      wysiudał Burzę i Wardzałę jr ze składu a potem Wardzałę sr z fotela trenera
                      *np. przepychanki przed decydującym wyścigiem w meczu u siebie z wrockiem -
                      trener zdecydował wysłać młodszego Rempałę za starszego Golloba - na co Tomuś
                      próbował wycofać tą zmianę u sędziego - a w tym wyścigu wygrał Rempała
                      *no i wreszcie przedsezonowe targi działaczy z Kołodziejem (indywidualnym
                      mistrzem Polski!) - chcieli go potraktować jak małego Jasia, a dziś widać czym
                      jest Unia bez swojego wychowanka

prezes Bukowski nad tym wszystkim nie panuje i pozwala sobie wszystkim wchodzić
                      na głowę - klimaty jak z czasów gdy Wielka Sparta zaczęła się sypać w 1996
                      (grupa zblazowanych i kłótliwych gwiazdorów, którym zabrakło motywacji - w
                      Tarnowie na czele z Tonym i Tomkiem)
                      • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 15:55
                        Ludzie dajcie już spokój temu biednemu Gollobowi, nie musicie go kochać, ale
                        żeby robić zaraz jakieś wielkie hallo z tego ze mu coś nie wyszło, bo czy wam
                        się to podoba czy nie, fakt pozostaje faktem,że jest nadal wielkim zawodnikiem.
                        Mam prawo sobie chłop raz czy dwa razy w życiu pojechać słabiej chyba nie(?),
                        bo prawda jest taka ,że to on zawsze ratował dupę swojemu Tarnówkowi z Rickim,
                        a reszta się w większości opier...a, choć z raz koledzy z drużyny mogli się
                        pomęczyć i zawalczyć, a że tego nie z robili to świadczy tylko o tym, że Tarnów
                        bez Golloba czy Rickardssona nic nie znaczy, nie będę się w to wtrącać bo mnie
                        Tarnów nie za wiele obchodzi, prawdę mówiąc to w ogóle, ale wracając jeszcze do
                        Jacka to bym go jednak wystawiła zamiast Burzy, jest jaki jest, ale zdobył by
                        pewnie więcej niż 1 pkt., ale to nie moja sprawa niech robią co chcą.
                        Przeciwnicy, Gollobów zaraz będą mnie wyklinać, że go bronię, powiem tak jest
                        mi on obecnie obojętny, ale nie powiem w GP mu kibicuję i szacunek do niego
                        mam, bo między innymi to dzięki niemu pokochałam kiedyś ten sport, gdyż
                        przyciągnął mnie do niego jeżdżąc wspaniale i będąc wspaniałym zawodnikiem, w
                        tym momencie chciałabym się zwrócić do niektórych kibiców Polonii, którzy się
                        namiętnie na nim wyżywają, bo prawda jest taka, że to dzięki niemu kiedyś
                        przeżywaliśmy chwile radości jak wygrywał w GP czy też przed laty w Polonii,
                        naprawdę były to piękne czasy, to prawda odszedł, w jaki sposób odszedł, może
                        teraz bym nawet nie chciała ,żeby wrócił ,ale nie wieszam na nim psów, chyba
                        już czas ,żeby kibice Polonii przestali pomstować na nim , to do niczego nie
                        prowadzi, a dużo już czasu minęło od jego odejścia chyba dostatecznie dużo,
                        żeby się z tym pogodzić i przestać to przeżywać, czas leczy rany i powiem wam
                        jeszcze tak ja tego co zrobił nie zapomniałam, ale niektórzy niestety tak...

• Gość: valdi Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:43
                          ja też nie zapomniałem co zrobił i dlatego nie lubię Tomasza G.Tak samo jak
                          jego fani wychwalali 15 pkt w Złotym Kasku i podkreślali to na forum tak teraz
                          przeciwnicy maja prawo pisać że był cienki.Sam Tomek na ZK w Częstochowie robił
                          rundki honorowe uśmiechał się udzielał wywiadów mówiąc że wygrał najlepszy i
                          sport itp.Wczoraj już nie było chyba sportu bo z kibicami nie pożegnał się no i
                          najlepszy nie wygrał.Ja pamiętam wiele sytuacji które spowodowały że ludzie go
                          nie lubią:
                          -pamiętam jak bezpardonowo jeździł w GP (wywalił Boyce dostał w
                          zęby,Australijczyk został mianowany bandytą)
                          -Tomek walnął Bajerskiego a jego fani stwierdzili że to nic takiego
                          -nazwał sędziego rodaka pierd....pedałem za to że sam wjechał w taśmę
                          -zawsze przed kamerami się puszy zero skromności
                          -kiedyś stwierdził że koalicja miedzynarodowa go nie lubi i dlatego nie może
                          być mistrzem swiata
                          -sprawy sądowe jego i papy też swiadczą o czystych interesach
                          może za sposób bycia i zachowanie poza torem go nielubimy,mnie się tak wydaje
                          dlaczego gwizdy?Jakiś powód musi byc, a że jest najlepszym polskim żużlowcem to
                          niepodlega dyskusji,pozdrawiam
                          • Gość: Mania Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:26
                            Valdi - pominąłeś jeszcze to:
                            - bodajże rok 1995 FIMP we wrocku, gdzie "wiazda" z braciszkiem skopali w parku
                            maszyn mechanika Śwista.
                            - w tych samyh sawodach "gwiazdor" demonstracyjnie wybija szybę w boksie
                            parkingu !
                            - W tym samy okresie czasu w Gorzowie miało miejsce sławetne zajście gdzie wraz
                            z Papciem wybijaja reflektory w samochodzie kobiety, która to śmiała jechać
                            droga przed nimi ....
                            - kilka lat temu w parku maszyn w Bydzi "gwiazda" publicznie obraża działaczy
                            Polonii za sprzedanie dla Torunia meczu, gdzie to nie działacze ale on zdobywał
                            punkty. Ostatecznie obrażony Kanclerz odchodzi na zawsze z Polonii i żużla..
                            - 3 lata temu kibice bydgoscy dokonuja publicznej zbiórki pieniędzy na
                            rzecz "gwiazdy". Wręczają mu świąteczny tort a on wielki bydgoszczanmin wygina
                            z Polonii...

Może ktos pamięta więcej, to proszę dopisać. Niech każdy pamieta po wsze czasy
                            kim była i jest "bydgoska gwiazda".
                            • Gość: kibic Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 01:02
                              ...bo derby, o których piszesz sprzedal kanclerz własnie
                              dlatego odszedł
                              kasa na sts-ach sie zgodziła
                              • Gość: Mucha Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 01:09
                                Masz poczucie chumoru, niema co...Ale na poważnie jak mozna sprzedać mecz kiedy
                                to zawodnicy zdobywali punkty a nie Kanclerz. Chyba,że odbywało się to za
                                sprawą tego drugiego,co ich nie zdobywał. Dobre sobie...Tomus przegrał
                                mecz ? ...no nie, więc kto sprzedał ?
                              • Gość: xyz Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 01:45
                                Was wszystkich chyba lekko pogielo. Czytam te Wasze brednie z niedowierzaniem.
                                Czego Wy chcecie od Tomka. Byl MISTRZEM, jest MISTRZEM i nim bedzie jeszcze
                                dlugo. To, ze nie jedzie dla Polonii to przeciez nie jest najwazniejsze.
                                Zawodnik musi zmieniac kluby, to jest jego praca. Pracuje sie dla tego kto
                                zaplaci wiecej i o czasie. Jak kazdy, chce zarabiac i to jak najwiecej. To
                                calkiem zdrowy odruch. Sentymenty ida na bok. On musi pamietac, ze za jakis
                                czas bedzie trzeba zakonczyc kariere. On musi zapracowac na swoja i swojej
                                rodziny przyszlosc, bo nikt mu nic za darmo nie da za kilka lat. Zawsze go
                                podziwialem ze jego wyczyny sportowe i zdania nie zmieniam.
                                • Gość: valdi Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:30
                                  tylko wyniki sportowe dobrze o nim świadczą a sytuacje przedstawione to nie
                                  brednie tylko fakty swiadczące o tym jaki to z niego mistrz.Dlatego ludzie go
                                  nie lubią ale są tacy co zawsze będą ślepo w Tomka zaparzeni.On ma Was gdzieś!!!
                                  Nie jestem z tych co nie potrafią docenic jego wyników na torze (nie raz
                                  klaskałem),nie jestem kibicem Polonii ale pozdrawiam kibiców tej drużyny
                                  • Gość: facet.36 Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: 212.122.214.* 22.06.06, 20:25
                                    sam fakt jakby rozpatrywac tylko dokonania na torze to dorobek T.Golloba byłby
                                    poza kilkoma wpadkami - ostatnio coraz częstszymi - zdecydowanie na plus.
                                    Jednakże dodając jego wyczyny okołostadionowe,pomeczowe bądź przedmeczowe
                                    bilans już nie jest taki jednoznaczny! Daltego T.Gollob jako osoba
                                    kontrowesyjna co by nie mówić nie może być symbolem polskiego zużla i co gorsza
                                    takiego symbolu na razie nie widac na horyzoncie...
                                    • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:26
                                      Trudno by się nie zgodzić z faktem,że Tomek może i jest trochę kontrowersyjny,
                                      ale nie oznacza to,że nie może być symbolem polskiego żużla zresztą już nim
                                      jest od dawna czy to się komuś podoba czy nie. A jeśli mowa o kontrowersyjnych
                                      czy też nawet skandalicznych osobach to nie od dziś wiadomo,że są one sławne i
                                      ta opinia dodaje im tej sławy jeszcze bardziej, bo to, co
                                      kontrowersyjne "sprzedaje się " najlepiej. A w żużlu najwięcej sukcesów
                                      zdobywały osoby właśnie osoby momentami kontrowersyjne. Nawet lepiej jest być
                                      czasami sportowcem trochę kontrowersyjnym, niż jakimś „bezbarwnym”. Nie
                                      pochwalam jakiś przekrętów czy czegoś w tym stylu, zresztą tak do końca jak to
                                      z tymi przekrętami było nie wiadomo, bo jeśli chodzi o to,że czasami zawodnicy
                                      dadzą sobie po mordzie czy coś, przecież tak to w życiu bywa, to są twardzi
                                      faceci, więc takie sytuacjie się zdarzają, ale nie można robić z tego wielkiej
                                      tragedii i ciągle rozpamiętywać tego było minęło, jest to oczywiście rzecz
                                      negatywna, ale jak już wspominałam takie jest życie i takich sytuacji niestety
                                      nie unikniemy. A wracając konkretnie do Tomka to w tym przepadku nie
                                      kontrowersje były decydujące, to,że Tomek został symbolem i nawet już żywą
                                      legendą to tylko dzięki swoim wielkim sukcesom, a że takie posiada to fakt nie
                                      zaprzeczalny i wszyscy o tym wiedzą. Więc nie potrzebnie ludzie szukają dziury
                                      w całym doszukując się w jego życiorysie kontrowersji, które prawie każda osoba
                                      publiczna mniejsze czy większe posiada na swoim koncie, Tomek prywatnie jest,
                                      jaki jest i to jego sprawa, dla kibiców powinno się liczyć i liczy to, jakie
                                      miał osiągnięcia, sukcesy itp., a miał ich wiele i to jest najważniejsze, bo to
                                      czyni z niego wielkiego zawodnika.
                                      • Gość: byzydura Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvgawex.pl 23.06.06, 13:49
                                        skoro tyle wiecie o przekrętach golloba i jego sprzedanych meczach to wezcie
                                        idzcie zawiadomic o tym prakurature i niech was wezma na swiadkow! ile razy sie
                                        pytalem ile gollobowie ukradli polonii, ile zarabiali kiedy tu jezdzili?
                                        przeciez wszyscy mowia ze przez nich padl bks, przez ich "dojenie" klubu! nikt
                                        nie jest idealny i tomek ma swoje wady i kontrowersyjne zachowania. ale wynik
                                        robi i chwala mu za to. gdyby nie on zuzel w polsce pewnie bylby juz sportem
                                        bardzo marginalnyn. i za to chociaz odrobine byscie go mogli szanowac.
                                        nie jestem zapatrzony w golloba jak w obrazek, ale skoro przytaczacie tyle
                                        sytuacji z jego udzialem in minus, to przypomnijcie sobie ile razy ratowal
                                        polonie jezdzac z kontuzjami albo bedac poobijanym? ile motocykli pozyczal? i
                                        ile pkt zrobil! to jest moj dopisek do tych wyczynow golloba.
                                        • facet.36 Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 24.06.06, 23:13
                                          oj byzydura byzydura po co się tak podniecasz? toć toczy się obecnie proces
                                          przed bydgoskim sadem gdzie T.G. jego ojciec / zakład slusarski he he / a także
                                          szef BTŻ B.SZ. sa oskarzeni bodajże o sprzeniewierzenie dotacji miejskiej
                                          przenaczonej na żużel!
                                          Acha ONA aby ktoś był uznany za symbol polskiego zuzla to chyba ciut więcej
                                          musi sobą reprezentować aniżeli tylko parę medali indywidualnych z gorszego
                                          kruszcu w IMŚ czy uwielebienie w Tarnowie, oraz częściowie uwielbienie w Bydzi!
                                          Popatrz jak TG "kochają" w Czestochowie, Wrocławiu, Gorzowie, nie mówiąc o
                                          Toruniu. Jezeli ktos jest symbolem, postacią sztandarowa danej dyscypliny
                                          sportowej to powinien wzbudzac szacunek, powinno się liczyć z jego zdaniem np w
                                          środwisku...TG niestety tak nie jest postrzegany na wielu stadionach zużlowych!
                                          • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:46
                                            eee tam gadasz ,że go nie lubią gdzie indziej, jeśli chodzi o ligę to może nie
                                            niekoniecznie go lubią, ale np. w GP kibicują mu wszyscy i tu nie ma wtedy
                                            znaczenia "przynależność klubowa". Np. na GP w Bydzi, na, które mam okazję
                                            chodzić kibicują mu wszyscy w zeszłym roku spotkałam ludzi z różnych miast
                                            nawet Rybnika i byłam świadkiem jak i oni wszyscy inni też krzyczeli "Tomek
                                            Gollob,Tomek", tak jest rok rocznie i ponad to wszyscy bardzo się cieszą, jak
                                            wygrywa, w zeszłym roku po GP, kiedy oczywiście wygrał Tomek szliśmy wielką
                                            grupą ludzi z kilku miast tą ulicą, przy której była kiedyś rzeźnia w kierunku
                                            przystanków nazwa mi wyleciała z głowy:))) i wszyscy skandowali imię Tomka, nie
                                            zależnie czy kto młody czy stary wszyscy krzyczeli. Wszyscy kibice nie zależnie
                                            od tego z skąd byli nawet Ci z Torunia, byli wtedy jak jedna wielka rodzina i
                                            niech jeszcze ktoś powie,że kibice żużlowi nie są najlepsi, są, bo tylko kibice
                                            żużlowi potrafią stworzyć taką wspaniałą atmosferę:) I jeszcze dodam na koniec
                                            dla Ciebie „facet” informację, że Tomek jest uważany przez prawie wszystkich za
                                            najlepszego zawodnika w historii polskiego żużla, więc z takimi poglądami,
                                            jakie masz należysz do mniejszości( bez obrazy:)) Pozdrawiam

• Gość: speed Tomek G. - żywa legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:01
                                              no cóż, Tomek dzisiaj pokaże we Wrocławiu, że ciągle jest nr1 polskiego żużla.
                                            • Gość: antyOna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:10
                                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                              • Gość: baca Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.06, 13:39
                                                Tela to jo sam wim. Nic łodkrywcego gaździno nie napisaliście hej.
                                              • exces Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 25.06.06, 13:54
                                                Gość portalu: antyOna napisał(a):

> Ble, ble pipi , pipi, ble ble, pipi, pipi, bleblebleble, bleble, pipipipi !!!
                                                > Bleblebleblebelebelebelebele, pipipipip[, blebelebleblebelebelebekl,
                                                > pipippipipipipipipipip, blebleblebleble, pipipipipi, bleblebleblebleble. pipi,
                                                > ble. Bl;eblebelebelebele, pipipipipip,. blebleble, pip.
                                                > blebleblebleble, piepiepe, blebleblebleblepipipipipipi, blebleblepipip,
                                                > bl;ebleblepipi. Blebleblkebelbleeblebelbelbelbelbel.
                                                > Pleplepleplepleplpelpelpleplepelpelpelple, pleple, plepelpeleplepelpe,m
                                                > plepelpelpelpelepleplepelpelpe, plepelpelpelepleplplepleplepelp,
                                                > plepelpelpelpeleplepleplepleplepleplep, Blebelbelebelebele, pipipipipipipipip,
                                                > Bleblebelbeleblebelbelbelbeleble, plepelpelpeleplepleplepleplepelpe,
                                                > Blebelbeleblebelbelbeleblebleblebelbelbel, pipeiepiepiepiepiepiep
                                                > Plelelelelelelelelelelelelel, Pelelelelelelelelelelelelelelelel,
                                                > pelepelpeleplepleplepelpelpelpel.
                                                > BlulululululululululululU !!!!!
                                                > blebelbelbelebleblebelbelbelbelbele !!!!
                                                >
                                                > I to w skrócie chciałam powiedzieć

Od dłuższego czasu pisze dużo i na każdy temat, ale ja starannie unikam
                                                wczytywania się w jej posty...;)
                                          • Gość: byzydura Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvgawex.pl 25.06.06, 15:18
                                            toć toczy się obecnie proces
                                            > przed bydgoskim sadem gdzie T.G. jego ojciec / zakład slusarski he he / a
                                            także
                                            >
                                            > szef BTŻ B.SZ. sa oskarzeni bodajże o sprzeniewierzenie dotacji miejskiej
                                            > przenaczonej na żużel!

a czy to znaczy ze wszyscy na ławie są winni? jesli sąd uzna ich wine przyznam
                                            Ci racje, ale "nikt nie jest winny..." o ile dobrze pamietam.
                                            • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:52
                                              dzięki za miłe słowa, co niektórzy są bardzo mili i sympatyczni, ja się do Was
                                              nie doczepiam, czytam wszystko co piszecie i szanuję zdanie ,nie krytykuje tak
                                              ostro waszych wpisów, nawet jak się z Waszym zdaniem nie zgadzam, ale
                                              oczywiście nie ma to jak kilku facetów uwiętych na dziewczynę, bo panuje
                                              sterotyp ,że jak dziewczyna to oczywiście głupia, ja taka nie jestem. W naszym
                                              społeczeństwie nadal dziwi pewnie to ,że dziewczyna kocha żużel. Skoro mnie nie
                                              lubicie to przestanę pisać na tym forum, miłe chwile tu spędziłam ,fajnie się
                                              dyskutowało, większość ludzi była bardzo miła, ale odejdę, nie będe Wam
                                              przeszkadzać. Mimo wszystko Was pozdrawiam, a szczególnie speed-a, byzydurę i
                                              Jazona, są to osoby bardzo sympatyczne, które się nie doczepiają do
                                              wszystkiego, szanują cudze zdanie, oraz można z nimi ciekawie podyskutować:)
                                              3majcie się:) !
                                              • Gość: speed Ona - nie odchodź :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:33
                                                dziękuję za pozdrowienia i miłe słowa :) Ona, no co Ty, nie odchodź z forum.
                                                To,że czasami jest ostro na forum, to nic takiego strasznego. Podchodź do tego z
                                                dystansem. Irytujące i głupie wpisy, traktuję jako Niską rozrywkę, ale przede
                                                wszystkim je ignoruję. Przecież są na tym forum kibice z Bydgoszczy, Torunia i
                                                innych miast, z którymi porozmawiasz o wielu ciekawych sprawach. Mogę się mylić,
                                                ale zauważyłem już kiedyś, że zawiązano znajomości i forumowicze spotykali się
                                                na meczach :) Głowa do góry, Ona ! Masz zostać Na forum ! Może w przyszłości
                                                odbędzie się jakieś spotkanie integracyjne forumowiczów ?, to była niezła frajda
                                                :) póki co Ona, pozdrowienia od Speeda :)))
                                              • Gość: Jazon Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 25.06.06, 19:43
                                                Więc to takie łatwe? Wystarczy ze dwoch forumowiczów kogos skrytykuje i
                                                natychmiast nalezy sie wycofywac? Ona- miej jaja (metaforycznie oczywiście;)
                                                Kazdy ma prawo oceniac ale jezeli sama bedziesz sie wstydzić tego co piszesz to
                                                źle z Toba. Sam nie jestem jakims przesadnym fanem Twoich wpisów, ale zawsze
                                                potrafie docenic fakt ze nie łamiesz regulaminu i z pasja wspierasz swój klub.
                                                Jezeli dasz sie recenzowac wszystkim wkoło to tylko wzmocnisz u innych wrażenie
                                                ze można kogos na forum zwyczajnie 'odstrzelic'. Reasumując- nie przejmuj sie.
                                                • Gość: Miś Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:18
                                                  No i pokazał co potrafi heehe
                                                  • elodia Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 25.06.06, 22:08
                                                    Ależ dajcie spokój - Tomasz jest dalej świetnym zawodnikiem!
                                                    A teraz tylko KLAN obraził się na Tarnów, bo odstawiono pupilka Papy: Jacusia!
                                                    Słyszane to rzeczy by trener z prezesem Klanu nie słuchali?!
                                                    Doprawdy nie wiem jak tak można;P
                                              • Gość: baca Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.06, 22:06
                                                Jo żech pisoł do antyOna a nie do Ona, to sie gaździno nie łobrazajcie na
                                                starygo bace hej.
                                                • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:26
                                                  Speed, Jazon macie rację zostanę i nie będę się przejmować głupimi wpisami,
                                                  jeśli ktoś nie ma nic mądrzejszego do powiedzenia, to jego sprawa będę to
                                                  ignorować, bo końcu są na tym forum też sympatyczni ludzie i to z nimi można
                                                  porozmawiać:) Dziękuję też za miłe pozdrowienia Speed, również Cię
                                                  pozdrawiam !:)
                                                  • Gość: valdi ONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:38
                                                    Dobrze że zostajesz i się nie poddajesz.Szkoda jednak że uważasz za ""głupie
                                                    wpisy" antygollobów i tych co mają inne zdanie.Nie wiem czy byłby sens dyskusji
                                                    jeśli wszyscy mieliby takie same poglądy.Ktoś tam pisze bleble a Ty przejmujesz
                                                    się za bardzo.Każdy Twój wpis to-Tomasz najlepszym żużlowcem jest!Moze to jest
                                                    bleble.Nie możesz oceniać krytyków jako nie mających nic mądrego do
                                                    powiedzenia.Mam nadzieje że Ci przeszło,pozdrawiam
                                                    • Gość: byzydura Re: ONA IP: *.tvgawex.pl 26.06.06, 12:12
                                                      z tego co pamiętam, co Ona potrafi dyskutowac, jesli ktos ma inne zdanie. tylko
                                                      ze jesli ktos wypisuje jakies wyzwiska pod jej adresem to kazdy sie ma prawo
                                                      wkurzyc!

Ona! nie mozesz odejsc, bo jesli kazdy tak ma po kolei odchodzic za to co na
                                                      niego piszą, to z tego forum zrobi sie mieszanka glupoty z idiotyzmem! a tak
                                                      fajnie sie przeciez kloci na wiele tematow! :)) ja tam olewam wiekszosc postow
                                                      pod swoim adresem i tyle :))
                                                    • Gość: baca Re: ONA IP: 83.238.145.* 26.06.06, 14:23
                                                      Mocie racje, jo tys sie nie psejmuja.
                                                    • Gość: ona Do Valdi'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:36

Valdi, to nie tak ja nie jestem "zakochana " w Tomku ja tylko szanuję to co
                                                      zrobił dla polskiego żużla i tyle, a tak po za tym to jest mi obojętny, po
                                                      prostu wrażam moje zdanie, nie zmuszam nikogo,żeby mnie popierał, zamieszczam
                                                      moje poglądy, bo w końcu od tego jest forum:) i jest bynajmniej ciekawiej, jak
                                                      pojawiają się różne opinie, wcale nie mam pretensji do tych co go krytykują w
                                                      sposób "cywilizowany", owszem podyskutuje z nimi, ale ze zachowaniem zdrowego
                                                      rozsądku, było mi tylko przykro,że ktoś tu pisał jakieś blabla czy inne takie,
                                                      bo nic innego to robienie ze mnie idiotki, tym bardziej było mi przykro, bo ja
                                                      z nikogo nie obrażałam nigdy, dlatego mnie to trochę uraziło, bo nie wiem za co
                                                      mi się dostało, nikomu krzywdy nie robię, każdego szanuje , a jak dyskutuje to
                                                      kulturalnie, widać poprostu ,że ta osoba , która to pisała nie umie dyskutować,
                                                      bo ja umiem dla wiadomości tego kogoś, i brakowało jej widocznie argumentów i
                                                      chciała sobie poleczyć swoje kompleksy moim kosztem, a wybrała mnie bo
                                                      oczywiście najłatwiej się uczepić się dziewczyny, a to był błąd, bo teraz już
                                                      wiem ,że nie mogę się poddać i się nie dam:) ,a tak w ogóle jak już wspominałam
                                                      to absolutnie do nikogo z tego forum pretensji nie mam wręcz przeciwnie fajnie
                                                      jest sobie z Wami podyskutować bo większość osób jest w porządku. Macie racje
                                                      nie ma, co się przejmować, lepiej ignorować takie rzeczy, bo szkoda opuszczać
                                                      to forum z takiego błahego powodu jak można sobie z innym normalnymi osobami
                                                      ciekawie pogadać:)

• Gość: hustler Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:38
                    nie pamiętasz. było "wyginam śmiało ciało"
                    • Gość: Rumor Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:43
                      "Wygina ciało śmiało..."to bardziej pasuje do rymu a jeszcze lepiej, kiedy jest
                      to kobieta/dziewczyna.Byle nie sprośnie gruba ( a fe ) i "blondynka". Czy może
                      to pasować do forumowiczki "ONA" ? od dłuższego szasu pręży się tu na forum :)
                      • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:12
                        Jeśli już chcesz wiedzieć to mówię Ci nie jestem głupią blondynką jak pewnie
                        myślisz, w ogóle nie jestem blondynką, jeśli chcesz mnie wkurzyć to nie uda Ci
                        się, mam tylko prośbę na przyszłość nie kpij z kogoś, jak on z Ciebie nie kpi,
                        bo z Ciebie nie kpię. Widać niektórym nadal trudno zrozumieć, że dziewczyna
                        może interesować się naprawdę żużlem i dyskutować na ten temat, trudno ich
                        problem, ja z tego forum nie odejdę...
                        • elodia Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 26.06.06, 18:13
                          ONA daj se luz;)
                          Lato, upał - cuuudnie jest:)Jak ktoś głupoty pisze, dyskutować nie potrafi, to
                          olej, o:)
                          Każdy ma prawo do swoje spojrzenia na wszystko, na Tomka też! I po to jest
                          forum, żeby każdy mógł powiedzieć co mu się w łbie szelemąta, o:)
                          El (blondynka, jak by się ktoś pytał)
                          • Gość: antyOna Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:21
                            rUMOR, TO BYLO PRYMITYWNE. MI POSTY ONA SA PRZYDLUGIE I OGOLNIE TYPOWO KOBIECE,
                            DLATEGO SPARODIOWALEM, ALE TO CO tY NAPISALES, TO PROSTACTO W PIEń !!!!!

ONA PRZEPRASZAM ZE CIE URAZILEM
                            • Gość: ona Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:50
                              OK. nie ma sprawy wybaczam Ci "antyOna", wierzę, że nie chciałeś mnie urazić,
                              ale tak wyszło, najważniejsze,że sobie wszystko wyjaśniliśmy i pamiętaj na
                              przyszłość kobieta kibic nie musi być wcale gorsza od kibica faceta, nie
                              powinno się oceniać po pozorach i kierować się stereotypami, bo ja też dużo o
                              żużlu wiem, ale już się nie będę chwalić, bo to nie ładnie heheh, w końcu to
                              moja ogromna pasja od ładnych paru lat. Najważniejsze ,że potrafiłeś
                              przeprosić, to się chwali, a błędów nie popełnia tylko ten co nic nie robi:),
                              zresztą ten twój wpis nie był tak bezczelny , jak niejakiego rumora, ale
                              przemilczę ten fakt, nie ma co komentować, bo szkoda tylko zdrowia. Pozdrawiam!
                              I jeszcze jedno, jeśli możesz zmień nick, bo tak dziwnie to wygląda (bez
                              obrazy):)))

• Gość: byzydura Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvgawex.pl 26.06.06, 20:00
                                w takiej kobiecie jak Ona to nic tylko sie zakochać! za to, ze tak latwo
                                wybacza! ;)))
                                a moze zmienic przyslowie na "przez żużel do serca"? ;)
                                • Gość: speed Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:22
                                  No no Byzydura :) to Nam się jakiś romans szykuje na forum !!! jeszcze jak ja
                                  dołączę, to stworzymy trójkącik :))) ojoj,Jazon pokrzyczy na Nas i przywoła do
                                  porządku :))) a to wszystko przez te upały i lato :))) miniówki, brak stanika i
                                  gorące czekolady już chodzą i kuszą...:)))
                              • Gość: Thc(anty..) Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 21:06
                                Wiem, ja to wszycho wiem, ale mnie podkusilo, by sie poklocic... Przepraszam.
                              • Gość: Rumor Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:58
                                Sorry jeżeli dotknąłem tym "grubym ciałem", ale tak jakoś Ciebie spostrzegam.
                                Jest ciepło, wrtęcz upał na który najlepsze jest schłodzone pifko. Stąd
                                skojarzenie,że ciepłe piwo smakuje jak gruba spocona kobieta.
                                Mam nadzieję,że jeteś szczuplutka jak szprycha kolarzówki a tekst ten nie
                                dotyczy Ciebie.
                                • Gość: byzydura Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.tvgawex.pl 27.06.06, 13:21
                                  no wiesz co Speed! jak mozesz chodzic bez stanika! :P Ty dopiero oddajesz
                                  smialo cialo :D
          • Gość: fan_tomaszagolloba Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:05
            Tomek był jest i długo będzie najlepszy w lidze polskiej... i właśnie to was
            "boli", że jest najlepeszy...dlatego piszecie takie banialuki
            he he he he śmieszni jesteście...od lat chcecie umniejszyć talent T.Golloba a on
            ma was głęboko tam gdzie słońce nie dochodzi...

ale zawsze można się pośmiać do rozpuku, takie fora są dobra bo widać jacy
            ludzie tu są...he he he he (a Klecha to mniej niż zero)

aaa... i dodam że jestem z Bydzi i bardzo chciałbym, żeby Tomek tu wrócił, bo
            Protas, Jonsson i Sajfutdinow meczów wygrywać nie będą...

a jakby nie wiedzieli niektórzy...występ Tomka w Częstochowie był celowo tak
            słaby żeby pokazać tym "nadzianym działaczom" tarnowskim, że bez niego nie będą
            wygrywać nawet z juniorami...

nara ziomy bo już mi się tych głupot czytać nie chce!!!

pasujesz na fana Knudsena, bo ten duński cham był gorszy od nielubianego (nie
            wiem dlaczego) N. Pedersena... ty pewnie jesteś takim samym typem albo i gorszym
            • kyos Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 14.07.06, 13:44
              Gość portalu: fan_tomaszagolloba napisał(a):

> Tomek był jest i długo będzie najlepszy w lidze polskiej... i właśnie to was
              > "boli", że jest najlepeszy...

1.stwierdziłem fakt i dodałem własną ocenę "występu" Golloba (aż głupio patrzeć
              jak zmierza ku końcowi)
              2.nie "boli" mnie że jest "najlepszy" - w lidze polskiej najlepsi są obecnie
              zawodnicy zagraniczni

> dlatego piszecie takie banialuki

Brunner, przejrzałeś nas

> od lat chcecie umniejszyć talent T.Golloba

skąd tyle o mnie wiesz?
              dla twojej informacji - nie umniejszam jego talentu, tylko stwierdzam swój
              niesmak jego postawą sportową - nie wiem czy wiesz jak tłumaczył
              ów "występ"?? "zawodowiec"

> ma was głęboko tam gdzie słońce nie dochodzi...

to tylko świadczy o nim
              i pewnie o tobie - bo tak mnie właśnie traktujesz (o czym dalej)

> a jakby nie wiedzieli niektórzy...występ Tomka w Częstochowie był celowo tak
              > słaby żeby pokazać tym "nadzianym działaczom" tarnowskim, że bez niego nie
              > będą wygrywać nawet z juniorami...

rozumiem że jak wreszcie będzie jeździł znów w Bydzi i znów mu się coś nie
              spodoba i was tak wystawi - będziesz własną chudą piersią i jadowitym ozorem go
              bronił?

> nara ziomy bo już mi się tych głupot czytać nie chce!!!

rzeczywiście, wyłącz nadawanie, bo takich głupot dawno nie czytałem

> pasujesz na fana Knudsena, bo ten duński cham był gorszy od nielubianego (nie
              > wiem dlaczego) N. Pedersena...

jeśli nie wiesz to się wypowiadaj (dopytaj się o finał imśj w Mseno, dopytaj
              się za co bjarne pedersen go może nie lubić...)

a co do kultury osobistej i powściągliwości to mógłbyś się od niego uczyć,
              niezalogowany trollu
              • Gość: Tigra Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:39
              • Gość: TIGRA Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:51
                a wiec popieram wszystkich tych któzy uwazaja ze Gollob to beznadzieja
                poniewaz jezdzi fatalnie jego wystepy w GP sa ładnie to ujmujac totalnie
                pozbawione jakich kolwiek cech godnych tytułu MISTRZA chyba UT nauczyła go
                bezmyslnej jazdy na na tak fascynujacych motorach jak JAWA czy GM bo warto
                przyznac ze za czasów gdy TOMASZ jezdził w BYDGOSZCZY MOIM UKOCHANYM KLUBIE
                reprezentował sobą klase wręcz PROFESJONALNA I WYBITNIE UTALENTOWANA cuz
                pozostaje mi jedynie pogratulowac TOMASZOWI ze zmiany bydgoskiego klubu na
                SZTUCZNY TWÓR
            • duck34 Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 18.07.06, 01:11
              Nie chcę odmawiać Tomkowi zasług dla polskiego żużla . Szanuje Go jako sporto
              wca , ale mam pytanie do Ciebie bo piszesz że :

> aaa... i dodam że jestem z Bydzi i bardzo chciałbym, żeby Tomek tu wrócił, bo
              > Protas, Jonsson i Sajfutdinow meczów wygrywać nie będą...

Co powiesz na to że jednak oni te mecze wygrywają ( np podwójne zwycięstwo z
              sąsiadami zza miedzy , co dało nam szansę na playoff-y )?
              Myślisz że Tomek zrobiłby to sam?
              Jak Tomek do nas nie wróci to zawsze możesz przeprowadzić się tam gdzie jego
              klub ( biorąc pod uwagę ceny mieszkań w Bydgoszczy to jeszcze na tym zyskasz ).
              I jeszcze jedno , jeśli masz takie zdanie o tym forum :
            • duck34 Re: T. Gollob - "oddaję ciało śmiało" 18.07.06, 01:13
              Nie chcę odmawiać Tomkowi zasług dla polskiego żużla . Szanuje Go jako sporto
              wca , ale mam pytanie do Ciebie bo piszesz że :

> aaa... i dodam że jestem z Bydzi i bardzo chciałbym, żeby Tomek tu wrócił, bo
              > Protas, Jonsson i Sajfutdinow meczów wygrywać nie będą...

Co powiesz na to że jednak oni te mecze wygrywają ( np podwójne zwycięstwo z
              sąsiadami zza miedzy , co dało nam szansę na playoff-y )?

Myślisz że Tomek zrobiłby to sam?
              Jak Tomek do nas nie wróci to zawsze możesz przeprowadzić się tam gdzie jego
              klub ( biorąc pod uwagę ceny mieszkań w Bydgoszczy to jeszcze na tym zyskasz ).
              I jeszcze jedno , jeśli masz takie zdanie o tym forum :

> ale zawsze można się pośmiać do rozpuku, takie fora są dobra bo widać jacy
              > ludzie tu są...he he he he (a Klecha to mniej niż zero)

To po co tu zaglądasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka