Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość.

19.06.06, 20:49
    Dlaczego na to forum trafiają artykuły tylko lokalnego wyd.G.W kujawsko-
    pomorskiego.
    Dlaczego np. jest tytuł: "Koniec marzeń o medalu..." , zamiast artykułu z Cz-
    wy: "Cenny remis..."
    Przecież to jest forum ogólnopolskie a Bydgoszcz jest tylko jednym z klubów,
    jednym z klubów...
    miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35272,3425826.html

Obserwuj wątek
      • czefan Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. 19.06.06, 20:54
        Np artykuł "Co mówi o swojej jeździe pepe". A co mnie to obchodzi? Mnie
        interesuje co mówi Drabik.
        Wróć.
        Interesuje mnie oczywiście zdanie Pepe, ale to się robi nudne, co jest grane?
        Chcę artykuły i komentarze z wszystkich lokalnych i ogólnopolskich wydań G.W. a
        nie tylko narzekania na Waszych jeźdźców.
        • Gość: helmut Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.06.06, 21:01
          Jak cię nie interesują to po co to czytasz? Mbie na przykład bardzo interesują
          bo jestem z Bydgoszczy. A jakby twoja gazeta z Częstochowy też zamieszczała tu
          artykuły to też bym sobie poczytał. Zadzwoń do nich i powiedz, to może zrobią.
          • czefan Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. 19.06.06, 21:18
            Świetnie, ale to jest forum ogólnopolskie. Mylę się?
            Jeśli tak, to winna wszystkich, że nie ma forum GW ogólnego tylko de facto
            bydgoskie. Dyskutujcie sobie o lokalnych sprawach na bydgoskim forum.
            Przecież na forach lokalnych dyskutujemy, o lokalnych, naszych druzynach.
            A co mnie interesuje np. z całym szacunkiem "Siopek".
            Powinniśmy tu bardziej wymieniac poglądy o całej lidze, wznieść się nad
            podziały. Mało wspólnych tematów?
      • doris2005 Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. 19.06.06, 21:23
        Teoretycznie jest to forum ogólnopolskie, ale naprawdę nosi nazwę "żużel w
        Bydgoszczy i Toruniu" tak jest naprawdę , sprawdż sobie , wejdż np. na link
        żużel w Gorzowie Wlkp. , który się znajduje na przodzie tego forum, a tam
        znajdziesz u góry link do tego właśnie forum o tej wyżej wymienionej nazwie,
        ale to tylko szczególik :)) a poza tym to te artykuły o tych tematach trafiają
        tu z działu Bydgoszcz/sport to tak na marginesie:))(bez obrazy).

Pozdrawiam
      • czefan Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. 19.06.06, 21:33
        Świetnie. Przez roczny tu pobyt zostałem już niechcący fanem Bydgoszczy.
        Ale to przecież nie tak ma być. To forum ma byc ogólnopolskie. A kto tu zajrzy
        to ucieknie, bo tak nie jest. Rozumiem bydgosko-toruńską potrzebę... , ale to
        nie tak!
        Przy wejściu na forum pisze żużel i już. A nie żużel Bydgoszcz.
        Ci co tu zaglądają czują się chyba zagubieni i oszukani.
        To co? Nie stać nas, kibiców zużla na ogólne forum? Bo to nim nie jest.
        • Gość: ona Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:52
          Aha, czyli sugerujesz,że nie lubisz Bydgoszczan heheh, no nie ładnie:))), bo ja
          Cię polubiłam. To nie tak to,że to forum nazywa się tak jak się nazywa i w
          głównej mierze dotyczy Bydgoszczy i Torunia, nie znaczy,że kibice innych klubów
          nie mogą tu zakładać swoich wątków i się wypowiadać, przecież nikt im nie
          zabrania:))), wybacz, ale nie rozumiem Cię trochę...

• Gość: baca Re: bardzo mnie drazni Wasza/Nasza zaściankowość. IP: 83.238.147.* 19.06.06, 21:57
            A jo jest baca z Białki wedle Poronina i mnie sie tak podobuje co je ło
            Bydgoscy. No i o toruniokach tys moze troske być. No i coby o Jocku nie zabyli.
            • Gość: speed do Czaweza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:08
              Czawez, przecież my chętnie pogadamy z Tobą o żużlu częstochowskim czy
              ogólnopolskim, dobrze o tym wiesz :)))
              Natomiast w sprawie twoich zapytań odnośnie artykułów zamieszczanych i
              komentowanych na tym forum, to osobą kompetentną do wyjaśnień będzie Nasz Admin
              Jazon. Na pewno Tobie odpowie. Pozdrowienia dla Kibiców żużla z Częstochowy.
              Playoffy są już na pewno Wasze :)
              • Gość: speed sorry do Czefana :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:12
                sorry Czefan :))) macie podobne nicki z Czawezem :) z radości po Derbach,
                pomyliłem was, jak Pepe z Adrenaliną kolory kasków :) ale mnie chyba nie
                wykluczycie...hehe
                • czawez Re: sorry do Czefana :))) 20.06.06, 15:43
                  Możesz jechać:-) Twoje dwie minuty jeszcze się nie skończyły :-)
              • Gość: Jazon do Czefana IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 19.06.06, 23:13
                Skoro zostałem wywołany do tablicy to odpowiadam: akurat jeśli chodzi o artykuły
                które są tu zamieszczane to nie mam na to wpływu ani mozliwości technicznych.
                Gdyby tak było to nie pojawiałyby się tutaj linki do artykułów na temat
                lekkoatletyki oraz bydgoskiej koszykówki które z uporem maniaka wkleja tu admin
                z bydgoskiego forum. Ja jestem tzw. moderatorem społecznym, w moich
                kompetencjach lezy porządkowanie forum, usuwanie bądź cenzurowanie wątków
                łamiących regulamin. I to tyle. Jesli chodzi o sam status tego forum to ono
                chyba od początku swojego istnienia było pomorskie, co podkreslałem juz kiedys
                (kiedy to zostałem zakrzyczany przez kilkoro forumowiczów których nicków nie
                bede wymieniał). Link do niego od dość dawna jest ten sam- rzeczywiście
                wprowadza w błąd. Co nie przeszkadza kibicom z innych miast pojawiać się tu i
                chwała im za to.
                Pozdrowienia dla wszystkich
                • czefan do Jazona 20.06.06, 13:42
                  Bardzo sobie cenię to forum. Inaczej by mnie przecież tu nie było.
                  Chciałbym tylko, aby to NASZE forum stało się bardziej ogólnopolskie.
                  Stąd ta mała prowokacja o zaściankowości.
                  Nie wiem czy jest techniczna możliwość aby wskakiwały tu automatycznie
                  wszystkie artykuły z lokalnych wydań G.W. dotyczące żużla (tak jak jest z
                  wydaniem pomorskim). Bo o coś takiego mi chodzi.
                  Pozwolę sobie jednak wklejać tutaj artykuły z naszej częstochowskiej prasy.
                  Poznacie inne punkty widzenia. :)
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Jazon Re: do Czefana IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 20.06.06, 17:17
                    Pomysł z artykułami jest niezły, ale zapewne trudny do zrealizowania z jednago
                    dość śmiesznego względu- momentami mielibyśmy na forum załóżmy po 2-3 artykuły z
                    różnych regionów, na ogół napisanych z zupełnie róznego punktu widzenia. Mozliwe
                    ze wtedy mielibyśmy po dwie takie same dyskusje, co chyba byłoby zniechecające
                    na dłuzsza mete. W ogóle linków do artykułów przez długi czas w ogóle nie było-
                    nawet teraz nie pojawiaja sie one automatycznie, a sa przenoszone z forum
                    miejskiego (na ogół mocno 'zaśmiecone', a czasami dotyczące innych tematów).
                    Niemniej jeśli chcesz wklejać tu linki do artykułów z częstochowskiej GW to
                    oczywiście nie krępuj sie- trudno zeby torunianie czy bydgoszczanie to robili a
                    do dyskusji na pewno zawsze znajdziesz partnerów. Pozdrawiam.
          • czefan do: Ona:. 20.06.06, 13:35
            Nie sugeruje, że nie lubię bydgoszczan, bo pewnie by mnie tu nie było.
            Wasze wątki, głównie bydgoskie też są ciekawe, lecz bardziej tylko je czytam
            niż się wypowiadam.
            Brakuje mi wątków ogólnopolskich.
            Dlatego z tą Waszą/Naszą zaściankowością to tylko taka mała prowokacja, aby
            rozruszać to forum bardziej ogólnopolsko. :)
            • Gość: iks Re: do: Ona:. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:33
              Czefanzadal interesujace pytanie na temat powodow "dominacji" na forum
              materialow z kuj-pom. Ale to przeciez normalka, ze w kazdym porzadnym kraju ton
              wszystkiemu narzuca stolica. A kuj-pom to zuzlowa stolica Kaczystanu. Jak ktos
              nie wierzy Ojca niech spyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka