Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manolo to ma przewalone...

27.06.06, 23:10
    się chłop najeździ a chłopaki dają ciała w dziwny sposób
    druga bramka to był podarek
    najpierw czaszka do Vieiry od Alonso, potem relatywnie cienki
    strzał Vieiry Ramos ładuje do siatki

wiem że nie chcieli
    taka karma:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ed Re: Manolo to ma przewalone... IP: *.chello.pl 27.06.06, 23:13
        druga bramka to było zwykłe oszustwo - Henry nie faulowany, w dodatku łapiący
        się za twarz, żenada, to ja już wole że nasi przegrali przynajmniej uczciwie
        niż mieliby awansować takimi metodami.
        • Gość: cichojasny Re: Manolo to ma przewalone... IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.06, 23:16
          1) pytanie za 100 pkt. - co powodowało durniem Aragonesem gdy ściągał z boiska
          Xaviego. w tym oto momencie rzeklem: ten mecz jest stracony. i niewiele ma tu
          do rzeczy fakt że jestem kibicem Barcelony. widać było że w tym momencie
          Hiszpani przestali porządnie przetrzymywać piłkę.

2) Henry to ... - przestałem go szanować od gadek po finale LM, a po
          dzisiejszej symulce to jest zero. tym bardziej że jedyne co pokazał oprócz tego
          teatrzyku i spalonych to ogłupianie sedziego. sorry, koleś idzie na linię
          podania, nagle się zatrzymuje i podnosi łapki, a z boku wylatuje drugi koleś i
          już spalonego ma nie być? żenada i naginanie przepisu o pasywności.

3) co robił Sergio Ramos przy drugiej bramce tego nie wie nikt. a, przepraszam,
          ustawił się między Casillasem i Vierą dokładnie w połowie drogi, po czym ładnie
          mu przystawił nogę do odbicia głowki - wiwat nowa szkoła hiszpańskiej gry
          obrońców.

4) osobiście widziałem minimalny spalony przy golu Zidana, no ale tu przyznaję
          że to może być niechęć i emocje.

5) coby nie mówić, była to o niebo lepsza Francja niż w fazie grupowej. ba,
          daję im nawet pewne szanse z Grubasami. no i pierwszy mecz od ARG-MEX który
          dało się ogladać bez bolu zębów. tyle że na porządnych MŚ byłby przeciętnym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka