zwyciezca01 24.07.06, 19:04 coś tam czytałem i wyczytałem że po iluś meczach jest jakis sponsor?co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrek40 Re: o co chodzi? 24.07.06, 19:32 To znaczy, że po zdobyciu określonej liczby pkt wchodzisz do zakładki sponsor i wybierasz sobie jakigoś. dostajesz za to określoną sumę (wirtualną niestety) i za to możesz wzmocnić skład. Zakładka : sponsor Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: o co chodzi? 24.07.06, 20:20 Po co ty tylmaczysz takim typkom zasady konkursu Jak maja cos w lbie to znajda wkoncu regulamin a ty caly czas robisz za jelenia u nich Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: o co chodzi? 24.07.06, 20:47 moze niektorzy nie potrafia czytac ze zrozumieniem...trzeba im wybaczyc :), a nie jechac na nich odrazu... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: o co chodzi? 24.07.06, 21:06 Zrozumieć ten regulamin, to mnie się udało po paru sezonach. A zaakceptować to do tej pory nie mogę. I wcale mnie nie dziwią pytania. dla człeka ktory wchodzi na strone piłkarzyków to tam jest "czarna magia". Przydał by się teutorial jakiś, albo FAQ. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrojowa dobrek ! 24.07.06, 21:45 a co ty chcesz tłumaczyć ! jest napisane jak byk ! jak ktoś od giertycha z minusem w tej pozycji to nie bądź tłumaczem. nie widziałem jaśniejszych regół. Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: dobrek ! 24.07.06, 22:54 Przeciez tam jest napisane wszystko co trzeba wiedziec o pilkarzykach i nie wiem co tutaj nie mozena zrozumiec ???? A co do zaakceptowania regulaminu to to ejst inna sprawa ktorej nie bede komentowal Odpowiedz Link Zgłoś