Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zenada !!!!!!!!

27.07.06, 20:12
    Nie wiem czy oplaca sie trzymac i wydawac kase na zawodnikow ZAGLEBIA LUBIN
    skoro oni nie potrafia strzelic bramki DYNAMO MINSK
    W maczu niby gral Lobodzinski Iwanski i Chalbinski ale ja ich jakos nie
    widzialem
    Na tych pilkarzy lacznie wydaje sie ponad 7 milionow i jest to kasa wydana w
    bloto

T co oni grali to Hafnarfjoudur mimo ze jest amatorska druzyna pokonaliby ich
    bez problemu
    Zaglabie z taka gra mam nadzieje ze spadnie do 2 ligi za ta kompromitacje na
    calej lini
    Sie ku.. bija o Puchary a poradzic se w 1 rundzie wstepnej nie potrafia
    Obserwuj wątek
      • ciastek144 Re: Zenada !!!!!!!! 27.07.06, 20:54
        Musze sie z toba nie zgodzic.Co prawda zaglebie nie zagralo dobrze ale Dynamo
        Minsk to jest druzyna ktora w polskiej lidze bylaby wstanie powalczyc
        o "pierwsza piatke".A pozatym obie druzyny sa calkowicie w innych
        okresach.Zaglebie sie dopiero przygotywywuje do trudnoego sezonu nattomiast
        dynamo jest juz w srodku sezonu.A z tym tekstem do drugiej ligi to ty sie sam
        kompromitujesz
        • sines Re: Zenada !!!!!!!! 27.07.06, 21:05
          ciastek144 napisał:

> Musze sie z toba nie zgodzic.
          Co za zbieg okoliczności, ja także ;)

> Dynamo
          > Minsk to jest druzyna ktora w polskiej lidze bylaby wstanie powalczyc
          > o "pierwsza piatke".
          Szczerze wątpię, ilość niedokładnych podań z ich strony była zatrważająca.

> Zaglebie sie dopiero przygotywywuje do trudnoego sezonu
          Ten sezon zaczyna się dla nich za trzy dni, nie sądzę że są w stanie radykalnie
          poprawić swoją formę przez 72 godziny (chyba że występ w Pucharze UEFA to
          zasłona dymna przed piorunującym sezonem w Oranżadzie).
          • ciastek144 Re: Zenada !!!!!!!! 27.07.06, 21:29
            No wiesz Sines patrzac na Dynamo Minsk a na Legie czy Wisle to jest
            rzeczywiscie roznica ale w porownaniu do reszty ligi to jest druzyna ktora
            moglaby powalczyc o ta "piatke"
            A co do przygotowan to masz troche racji ale nie do konca o to mi chodzilo;]
            poniewaz druzyna ktora zagrala 14 spotkan w swojej lidze jest juz ze tak powiem
            wkomponowana w sezon a zaglebie doopiero bedzie grac mecze o stawke a co sie z
            tym wiaze nie jest jeszcze druzyna wybiegana i dokonca zgrana.
            • sines Re: Zenada !!!!!!!! 27.07.06, 21:39
              Nie jestem przekonany. Owszem pokonali Zagłębie, jakby nie patrzeć trzeci zespół
              naszej ligi, ale wydaje mi się że głównie z powodu słabej gry Zagłębia
              (praktycznie podarowali im gola dającego awans). Niby czwarta drużyna ligi też
              nie zachwyciła, ale mimo wszystko nie widzę Dynama w pierwszej piątce.
              • ciastek144 Re: Zenada !!!!!!!! 27.07.06, 21:43
                kazdy ma prawo do wlasnego zdania(oczywiscie w granicach rozsadku:])
                • warp-75 Re: Zenada !!!!!!!! 27.07.06, 22:15
                  A co zmęczeni są po mistrzostwach świata???
                  Co roku się zgrywają. I co, i nic. Zagłębie się tak nie zmieniło, w stosunku do
                  wiosny, chyba że trener zawalił.
                  Po co kurna się biją o te Puchary jak nie potrafią wygrać choćby jednego meczu.
                  Żenada.
                  Zaraz będą mówić, że już są zmęczenie sezonem !!!

Ci nasi piłkarze to bez ambicji bo czy było widać że walczą o swoją przyszłość,
                  i tak wiedzą że mają pracę, kasę dostaną lepszą niż najniższa krajowa.

PS. Niestety takie Zagłębie na Polską ligę wystarczy. DNO.
                  • dwyane Re: Zenada !!!!!!!! 28.07.06, 00:38
                    dobrze ze nie ogladalem tego meczu :) chyba wrocilo stare "dobre" zaglebie
                    walczace o utrzymanie...chociaz mam nadzieje ze to tylko potkniecie bo lubie ta
                    druzyne.
        • dennis26 Re: Zenada !!!!!!!! 28.07.06, 07:40
          ciastek144 napisał:
          >A pozatym obie druzyny sa calkowicie w innych
          > okresach.Zaglebie sie dopiero przygotywywuje do trudnoego sezonu nattomiast
          > dynamo jest juz w srodku sezonu....

To nie jest wytlumaczenie na katastrofalna gre i to ze nie umie sie przejść
          I-wszej rundy kwalifikacyjnej p.Uefa Nie dowiedzieli sie wczoraj ze zagraja w
          tych meczach.Ale specyfika naszego narodu jest taka ze zawsze potrafimy znalezsc
          sobie na kada sytuacji usprawiedliwienie.To forma jeszcze nie ta,a to jak zwykle
          sedzia przeciwko nam,to znowu wiatr powial nie w ta strone.Dzień wczesniej
          zawodowi piłkarze z Legii wymeczyli zwyciestwo z amatorami ktorzy musza na
          codzien pracowac.Nie wspomne juz o Lechu i porażce w intertoto z druzyna której
          nazwy nie jestem w stanie zapamietac.Poprostu poziom polskiej piłki jest żałosny
          i nic tego narazie nie zmieni.
          Co sie tyczy Chalbinskigo w pilkarzykach,to mysle ze nie opłaca sie go zbytnio
          brać,jest o wiele za drogi a jako sam wysunięty napastnik raczej nie zdobedzie
          tylu goli co w zeszłym sezonie.
          • ciastek144 Re: Zenada !!!!!!!! 28.07.06, 09:15
            a zreszta.......

pokaze pierwszy mecz zaglebia kto mial racje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka